تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 2376 اولاول ... 5845850854855455555655755855956056156256860865810581558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی

سه شنبه 19 / 06 / 87
    سیستم ها و اعداد
    پیش از این که وارد بحث امروز شویم باید تبریک بگویم به دوست عزیزم آقای بهتاش فریبا که حقیقتا تیم خوبی ساخته و فکر می کنم از مجموعه مهرکام پارس در آینده بیشتر خواهید شنید.
    آن ها در بازی دوستانه روز یکشنبه بسیار ساده و با انگیزه فوتبال بازی کردند و امیدوارم در مسابقات آتی شان موفق باشند.
    اما صحبت های من پس از بازی در مورد روش 2-4-4 متاسفانه با سوء برداشت همراه بود. من هیچ گاه این جمله را نگفتم که 2-4-4 سیستم مناسبی نیست. شما می دانید امروزه در تمامی کلاس های سطح بالای مربیگری نکته مهمی که بیان می شود این است که هر تیم بر اساس موجودی و داشته هایش سیستم بازی را انتخاب می کند. مگر نه از همه این سیستم ها ، عددی و رقمی بیشتر باقی نمی ماند اگر موجودی بازیکن و مهره و حتی مقوله آمادگی بدنی نداشته باشی.
    در همین جام ملت های اروپا 2008 دیدید که تیم هایی با 3 دفاع بازی می کردند و تیم های دیگر با 4 دفاع! اما چیزی که برای من عجیب است توجه بیش از اندازه در کشور ما به این اعداد است. در یکی از کلاس های مربیگری که چندی پیش شرکت کرده بودم مدرس با تجربه و صاحب نام دوره ، خطاب به من گفت : در تعجبم چرا در ایران تا بدین حد بحث سیستم ها اهمیت پیدا کرده اند. به هر حال من به عنوان مسئول فنی استقلال بهترین روش بازی را بر اساس موجودی تیم انتخاب می کنم. حالا می توان عیوب و ایرادات روش بازی استقلال را گرفت و از آن صحبت کرد اما این که هر روز بحث تازه و باب جدیدی در این خصوص باز کرد ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

چهار شنبه 20 / 06 / 87
    آقا فیروز...
    همیشه درباره آقا فیروز یک موضوع را تاکید کرده ام و آن این
    است که او بر اساس توانائی ها وشایستگی هایش کار میکند.
    نه اینکه الان بخواهم بنویسم،همیشه این را گفته ام.
    آقا فیروز هیچ وقت در انتظار تیمی نمی ماند بلکه تیم های
    مختلف هستند که برای به دست آوردنش تلاش میکنند.
    او از پاس می رود زنجان ،اززنجان می رود اهواز،
    ازاهواز به مشهد ،ازمشهد به تهران ، ازتهران به قم و ...
    این روند تنها مهر تائیدی است بر شایستگی های او.
    قبلا هم گفته ام که در باب مسائل مربیگری ، خودم را شاگرد
    آقا فیروز می دانم.او فوتبال را به خوبی می فهمد وآن را
    تحلیل می کند. به شخصه خوشحالم که در شروع دوباره لیگ
    حریفمان تیمی است که تحت هدایت این مربی ارزشمند است.
    من به گذشته کاری ندارم و نمی خواهم داستان های قبلی
    را مرور کنم.امیدوارم دیدگاه فنی بالای آقا فیروز باعث شود
    صرف نظر از نتیجه ، بازی زیبایی را جمعه ببینیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پنج شنبه 21 / 06 / 87
    قدرت استقلال دیده می شود

خوشحالم که بازیکنان تیم با تلاش و کوششی که طی این مدت تعطیلات از خود نشان دادند به شرایط مطلوب رسیده اند،البته من بار دیگر تاکید می کنم که استقلال از دید من هنوز تا رسیدن به چیزی که می خواهم کار دارد و پتانسیل این مجموعه بیشتر است. با این وجود برای بازی جمعه مقابل صباباتری همه چیز مهیاست. تمام تاکتیک های مورد نظر را در طول هفته مرور کرده ایم تا بدون دغدغه مقابل حریف بایستیم. ما در این فصل حتی به تساوی هم فکر نمی کنیم و در تمام مسابقات به پیروزی می اندیشیم.
    دیروز هم نوشته بودم،الان هم تاکید می کنم احترام ویژه ای برای آقا فیروز قائلم و معتقدم او در استقلال زحمات فراوانی کشید.از هواداران عزیز هم می خواهم حرمت او و سایر استقلالی های صبا را حفظ کنند.
    نکته پایانی اینکه خوشحالم به شهر عزیز و مقدس قم می روم و امیدوارم هواداران استقلالی این شهر را از نزدیک ببینم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

چهار شنبه 27 / 06 / 87
    قدر خودشان را بدانند
    دوشنبه شب مراسم خوبی در باشگاه داشتیم.من خودم همیشه براین
    باورم اعضای یک تیم بیاد بیرون از فضای فوتبال با یکدیگر ارتباط و دوستی
    داشته باشند.این قضیه خیلی به موفقیت تیم کمک می کند.
    درواقع یکی از اصولی که امرزوه درفوتبال دنیا به عنوان یاری رسان تیم ها
    مطرح می شود همین نکته است.یادم می آید سال 82 تیم دراوایل فصل
    به بحران رفته بود که بچه ها وخانواده هایشان را دور هم جمع کردیم.
    آن شب هم مراسم خاطره انگیزی بود.
    چندتا ازهواردان مخلص ومتعصب تیم هم بودند،دوشنبه یاد آن شب افتادم
    حرف های خوبی زده شد.شاید همین حرف ها درتمرین و مسابقه هم
    ده بارزده شده باشداماتاثیرگذاریش درچنین مراسمی چیز دیگری است.
    من امیدوارم بچه های استقلال که همه آنها دوست داشتنی وبا تعصب
    هستند قدر خودشان را بهتر بدانند.انشالله با این انگیزه ایی که در تیم
    می بینم خیلی خوشبین هستم تا در ادامه فصل شایستگی های
    مجموعه معلوم شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پنجشنبه 28 / 06 / 87
    "استقلال اهواز"تیم خودم است
    این روزها بحث برسردیدادرما با استقلال اهواز همه جا مطرح است.
    خیلی ها می گویند این مسابقه پراز حاشیه و جنجال بوده ولی من
    اینطور فکر نمی کنم.
    من ازاستقلال اهواز وبه طورکلی اهوازخاطرات خوش فراوانی دارم.
    انگارهمین دیروز بود که آقای علی شفیعی زاده را در آسانسور
    هتل فجردیدم وبعد به استقلال اهواز رفتم.
    چقدرزود گذشت این 6.7 سال.البته درذات فوتبال همیشه درگیری ها
    وحواشی است وخب،بازی استقلال-استقلال اهواز هم از این قضیه
    جدا نیست.
    فوتبال است و اتفاقاتی که رخ می دهد.هنوز خاطره آن هوادار استقلال
    اهواز را فراموش نکرده ام. وقتی می خواستم ازاین تیم جداشوم در
    کنار کارون چه کرد.من اهواز را خیلی دوست دارم.
    استقلال اهواز را هم با اجازه همه مسئولان و زحمتکشان این تیم ،
    تیم خودم میدانم.
    امیدوارم این بازی بهترین مسابقه هفته باشد.خودم به شخصه به این
    مساله خیلی خوشبین هستم.درباره تیم خودمان هم دیروز نوشتم.
    این هفته بر خلاف انتظار ، یکی از بهترین هفته های ما در ابعادمختلف
    تاکتیکی وروحی بود.بچه ها کار خودشان را به بهترین شکل ممکن
    انجام دادند و انگیزه ها ایده آل است.خداروشکر
    ما منتظرهواداران عزیز هستیم.وامیدواریم آن چیزی که می خواهند
    امشب در ازادی ببینند.
    البته کاراصلی که دراین مدت انجام دادیم به مسائل روحی –روانی
    بر میگشت وخیلی خوب جواب داده من فقط یک نکته را بگویم وآن
    اینکه دراین شرایط دشوار ازهمه پیشکسوتان محترم تقاضا داریم
    تیمشان را کمک کنند. هر صحبت این عزیزان دراین وضعیت حساس
    فعلی درتیم تاثیرگذار است.
    امیدوارم روند پیروزی های تیم از بازی پنجشنبه شب شروع شود

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    بچه ها از خوندنت این همه پستهای زیبا که دادید لذت بردم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

توفان آبی در آزادی
    تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: در ادامه رقابت های هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور استقلال تهران موفق شد در یک دیدار یک طرفه تیم همنامی اهوازی خود را با یک نتیجه قاطع از پیش رو بردارد.
    به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" در این دیدار که در حضور 40 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد،تیم استقلال تهران در یک بازی برتر و یک طرفه موفق شد با شش گل استقلال اهواز را شکست داده و با 10 پله صعود به رده هفتم جدول رده بندی صعود کند.
    این دیدار در حالی تحت تاثیر برکناری مدیرعامل باشگاه استقلال تهران برگزار شد که آبی پوشان پایتخت با انگیزه فراوانی وارد زمین شده و با ارائه یک بازی کاملا هجومی به دومین پیروزی خود در لیگ برتر دست یافتند.
    گل های تیم استقلال تهران را در این بازی آرش برهانی در دقایق 21 و 68، پیروز قربانی در دقیقه 35 ، هاشم بیک زاده در دقیقه 50 و فرهاد مجیدی در دقایق 73 و 90 به ثمر رساندند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

"قلعه نويي" حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد
    مرفاوي:
    اين نتيجه حاصل كار "فتح‌الله‌زاده" بود
    بايد از بحران خارج مي‌شديم

سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از ديدار با استقلال اهواز حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي با وجود برتري شش بر صفر تيم استقلال تهران مقابل استقلال اهواز حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد و سوالات خبرنگاران درباره‌ي اين ديدار و همچنين تغييرات مديريتي در باشگاه استقلال را بي‌پاسخ گذاشت.

به جاي امير قلعه‌نويي صمد مرفاوي در نشست خبري حاضر شد.

به گزارش ايسنا، مرفاوي در نشست خبري به خبرنگاران گفت: تيم استقلال شرايط خوبي را پيدا كرده است و امروز توانستيم نتيجه‌ي زحمات و تمرينات خود را بگيريم. البته بازيكنان استقلال در هفته‌هاي پيش نيز تلاش خود را انجام مي‌دادند و خيلي هم تلاش مي‌كردند. تيم استقلال در بازي‌هاي قبلي نيز مستحق شكست نبود. با اين حال هرچه بازيكنان كوشش مي‌كردند، فرصت‌هايمان تبديل به گل نمي‌شد. اما، خوشبختانه در مقابل استقلال اهواز از فرصت‌هايمان به بهترين نحو استفاده كرديم و توانستيم به اين پيروزي پرگل دست پيدا كنيم.

مرفاوي درباره‌ي تاثير خبر بركناري فتح‌الله‌زاده بر اين نتيجه نيز گفت: اين خبر هيچ تاثيري نداشته است. ما از فتح‌الله‌زاده تشكر مي‌كنيم چرا كه تيم خوبي را بسته است و نتيجه‌ي بازي مقابل استقلال اهواز نيز حاصل كار او بود.

وي افزود: با اين حال ما به مسايل مديريتي كاري نداريم و تمركزمان تنها بر روي بازي‌هاي استقلال است. بركناري مديرعامل به ما ارتباطي ندارد و اين مسايلي است كه بايد در سطح مديريتي حل و فصل شود.

صمد مرفاوي ادامه داد: استقلال بايد از بحران خارج مي‌شد كه خوشبختانه با نتيجه‌ي خوبي كه گرفتيم توانستيم اين كار را انجام دهيم.

وي درباره‌ي تيم استقلال اهواز نيز گفت: درست است كه حريف ما شش گل دريافت كرد اما، نمي‌توان گفت استقلال اهواز تيم ضعيفي است. بلكه بازيكنان ما خوب بودند و معتقدم بازيكنان ما از لحظه‌ي ورود به زمين مي‌خواستند پيروز شوند و براي اين كار تلاش كردند. تيم ما فعل خواستن را صرف كرد و توانستيم اين نتيجه را بدست آوريم.

مربي تيم استقلال تهران خاطرنشان كرد: ما در طول هفته‌ي گذشته تمام تلاش خود را انجام داديم تا با تمامي بازيكنان كار اختصاصي انجام دهيم و در كنار تمرينات اختصاصي از نظر روحي و رواني نيز با بازيكنان كار كرديم كه بخش مهمي از اين تمرينات به مهاجمان اختصاص داشت كه خوشبختانه نتيجه‌ي آن را در بازي مقابل استقلال اهواز ديديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از برج ميلاد خسته شده‌ام!
    ميثاقيان:

اگر اين توانايي واقعي تيمم باشد، بيچاره‌ام
    اول بايد خودم را تقويت كنم و بعد استقلال اهواز را

اكبر ميثاقيان گفت: واقعيت فوتبال استقلال اهواز آن چيزي نبود كه مقابل استقلال تهران اتفاق افتاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز در پايان ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و استقلال اهواز كه با برتري شش بر صفر تيم تهراني پايان يافت، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: فوتبال واقعيت‌هايي دارد و واقعيت تيم ما چيزي نبود كه اتفاق افتاد. البته استقلال اهواز توانايي‌اش از نظر بازيكن همين نفراتي بودند كه در زمين حضور داشتند. مردم خونگرم اهواز مي‌دانند كه بيشتر بازيكنان اصلي استقلال اهواز در ابتداي فصل از تيم جدا شدند. با اين وجود ما تاكنون پنج امتياز گرفته‌ايم و بازيكنان تلاش خود را انجام مي‌دهند. اما، بيشتر از اين نفراتي كه مقابل استقلال به زمين رفتند، بازيكن ديگري نداريم.

وي افزود: اطمينان داشته باشيد استقلال اهواز در ادامه‌ي راه موفق مي‌شود. البته كار دشواري پيش‌رو داريم. من ابتدا بايد خود را تقويت كنم و سپس تيم استقلال اهواز را. اين براي نخستين بار بود كه چنين شكستي را تجربه مي‌كردم و تا اين اندازه كنف شدم. در هر صورت استقلال اهواز مشكلات زيادي دارد و من از همان روز اول نيز گفته بودم كه اجازه نمي‌دهم اين تيم سقوط كند.

ميثاقيان در ادامه تصريح كرد: در فوتبال اتفاقات عجيب و غريب زياد رخ مي‌دهد. در هر صورت ما آن قدر دچار مشكل بوديم كه مجبور شديم از بازيكناني چون جلالي و يحيي‌نژاد كه بازيكنان خط مياني هستند در خط دفاع استفاده كنيم. ما در خط دفاع مشكلاتي داريم كه بايد برطرف شوند.

سرمربي تيم استقلال اهواز گفت: اين شكست را به گردن كسي نمي‌اندازم چرا كه سرمربي تيم من هستم، تيمم شش گل خورده است و به حريف تبريك مي‌گويم كه شش گل به ما زده است. اما، در اين هفته آن قدر درباره‌ي استقلال تهران هياهو به راه افتاد و از رفت و آمدها و بركناري‌ها در اين تيم صحبت شد كه شايد ما تمركزمان را براي اين بازي از دست داديم. در هر صورت امروز روز بد استقلال اهواز و روز خوب استقلال تهران بود.

ميثاقيان افزود: بازيكنان ما در زمين گيج شده بودند و اگر اين توانايي واقعي تيم استقلال اهواز باشد، من بيچاره‌ام.

ميثاقيان افزود: با اين حال معتقدم تيم ما بهتر مي‌شود. واقعيت استقلال اهواز 17 بازيكني هستند كه از اين تيم جدا شده‌اند. من اين تيم را نبسته‌ام. با اين حال معتقدم استقلال اهواز در اين بازي شايسته‌ي شكست بود اما، نه اينكه با شش گل مغلوب شود.

سرمربي استقلال اهواز تصريح كرد: ما تيم خوبي داريم اما، بازيكنان‌مان به اندازه‌ي كافي نيستند. با اين حال تيم را در ليگ برتر نگه مي‌دارم.

وي افزود: استقلال تهران در بازي مقابل صبا چهار، پنج فرصت گلزني را بدست آورد كه آنها وارد دروازه نشد اما، در مقابل استقلال اهواز هر فرصتي كه بدست آورد، به درون دروازه رفت. تيم ما پس از گل اول از هم پاشيد.

ميثاقيان در پاسخ به اين سوال كه مدافعان شما به هيچ كدام از توپ‌هاي تيم استقلال نه نگفتند، گفت: وقتي وضعيت تيم استقلال تهران بسيار خوب است و تمامي توپ‌هاي آنها در چارچوب قرار دارد، طبيعي است كه مدافعان ما چاره‌اي جز آري گفتن ندارند.

ميثاقيان ادامه داد: بايد تيم‌مان را با استقلال تهران مقايسه كنيم تا وضعيت نفرات تيم مشخص شود. از تيم قدرتمند استقلال اهواز در فصل گذشته تنها چند بازيكن مانده است؟ ضمن آنكه در ابتداي فصل يك مربي ديگر اين تيم را بسته است. هر مربي بازيكنان و سبك مخصوص به خود را دارد. من از هفته‌ي سوم به اين تيم اضافه شده‌ام، با اين حال من ضعيف را قوي مي‌كنم و استقلال اهواز را در ليگ نگه مي‌دارم.

ميثاقيان در پايان گفت: من تنها همين قول را مي‌دهم و ديگر حرفي از برج ميلاد نخواهم زد چرا كه از برج ميلاد خسته شده‌ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فردا؛ جانشين "فتح‌الله‌زاده" معرفي مي‌شود
    هيات‌ مديره‌ي باشگاه استقلال تشكيل جلسه مي‌دهد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

نشست هيات‌مديره جديد باشگاه استقلال تهران فردا (جمعه) تشكيل مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نخستين نشست اعضاي هيات‌مديره باشگاه استقلال تهران پس از بركناري "علي فتح‌الله‌زاده"مديرعامل و "منصور پورحيدري" عضو هيات‌مديره و انتخاب واعظ آشتياني و انصاري به عنوان اعضاي جديد هيات ‌مديره باشگاه استقلال روز جمعه برگزار مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، به احتمال زياد اين نشست در دفتر "دانشجو" سخنگوي هيات‌مديره برگزار و انتخاب مديرعامل جديد باشگاه و جانشين "علي فتح‌الله‌زاده" به عنوان مهم‌ترين موضوع در دستور كار اعضا هيات مديره قرار خواهد گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •