تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 558 از 949 اولاول ... 58458508548554555556557558559560561562568608658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,571 به 5,580 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مطمینا سرویس کابلی از سرویس بیسیم پایدار تر خواهد بود چه در سرعت و پینگ و ...
    ولی طبیعتا تفاوت در محیط های کوچک مثل خونه چندان فاحش نخواهد بود مگر اینکه کارهایی بخواید انجام بدید که به کیفیت عالی احتیاج دارید مثل گیم آنلاین و یا حتی استفاده از سیسکم و جی شیر و ... برای جلوگیری از قطع و وصل شدن توصیه میشه حتما از کابل استفاده کنید .
    خیلی ممنون راستش نه همون برای دانلود احتیاجه در منزل !از سر وصدای پی سی و جاگیریش و ... خسته شدم گفتم شاید بشه با یه تبلت کارش رو انجام داد که فروشنده ها هم نظراشون مختلف بود مثلا خود تبلت کند نباشه اما به قول شما سرعت با کابل باید بیشتر باشه

2. این کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی ممنون راستش نه همون برای دانلود احتیاجه در منزل !از سر وصدای پی سی و جاگیریش و ... خسته شدم گفتم شاید بشه با یه تبلت کارش رو انجام داد که فروشنده ها هم نظراشون مختلف بود مثلا خود تبلت کند نباشه اما به قول شما سرعت با کابل باید بیشتر باشه
    یکی از رفقای ما اینکارو انجام میده و برا اندروید دانلود منیجر های خوبی هست.. سرعت اونقدری تفاوت نداره... میارزه هم پول برق کم میشه هم... منتها باتری تبلتت داغون میشه.. چون همش باید تو شارژ باشه تبلت

4. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسانی که تهران هستن سرعت 1 مگ دارن شبانه رایگان سرعت دانلود رو چنده ؟؟؟

6. این کاربر از armin4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسانی که تهران هستن سرعت 1 مگ دارن شبانه رایگان سرعت دانلود رو چنده ؟؟؟
    بالاتر که گفتن دوست عزیز... مثل اینکه در بدترین حالت همون 120 کیلوبایت هست در بهترین حالت هم میتونه تا سقف سرعت بره بالا!

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بالاتر که گفتن دوست عزیز... مثل اینکه در بدترین حالت همون 120 کیلوبایت هست در بهترین حالت هم میتونه تا سقف سرعت بره بالا!
    شما اگه پشت گوشت رو تونستی ببینی ،میتونی سرعت بالاتر از 200 هم ببینی تو شبانه،فرقی هم نداره خطت رو 4 باشه یا رو 6
    تازه 200 در بهترین حالت هست!!!

10. 4 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اگه پشت گوشت رو تونستی ببینی ،میتونی سرعت بالاتر از 200 هم ببینی تو شبانه،فرقی هم نداره خطت رو 4 باشه یا رو 6
    اینا چرا اینجوری هستن؟زنگ زدم نمایندگی شیراز طرف بخش فروش میگه اگه دوبرابر حجم ماهانت استفاده کنی محدودت میکنیم! و گفت از بین نامحدودها هم برنزی دیگه کار نمیکنیم عجب وضعیتی شده ها ... این رفیقمون اقای Shakhdar بنده خدا راست میگفت کسی جدی نمیگرفتش!!!
    الان شما به این شماره شیراز که زنگ بزنید همینارو بخش فروش میگه.. برگشته میگه ما روبوت داریم بعد از دوبرابر که استفاده کنی محدود میشی بهش خندیدم گفت شما چه توقعی داری!!! این از محدودهاشون.. اونم از نامحدود میگه اصلا برنزی کار نمیکنیم...
    هیچی دیگه به قول دوستمون لنگ تو هوا شدیم

12. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اینا چرا اینجوری هستن؟زنگ زدم نمایندگی شیراز طرف بخش فروش میگه اگه دوبرابر حجم ماهانت استفاده کنی محدودت میکنیم! و گفت از بین نامحدودها هم برنزی دیگه کار نمیکنیم عجب وضعیتی شده ها ... این رفیقمون اقای Shakhdar بنده خدا راست میگفت کسی جدی نمیگرفتش!!!
    الان شما به این شماره شیراز که زنگ بزنید همینارو بخش فروش میگه.. برگشته میگه ما روبوت داریم بعد از دوبرابر که استفاده کنی محدود میشی بهش خندیدم گفت شما چه توقعی داری!!! این از محدودهاشون.. اونم از نامحدود میگه اصلا برنزی کار نمیکنیم...
    حالا خداییش من تهرانم و محدودیت نذاشته واسه دانلود اما 2 تا 7 عمرا سرعت بالاتر از 200 بره تازه نوسان داره دیگه میاد تا 185 دوباره میره بالا،سرویس 1 مگ 6 گیگ
    این شرکت یه جورایی جزیره ای عمل میکنه گویا،هر شهر و نماینده قیمت خودشو میذاره
    الان مثلا قیمت تهران با شهر دیگه متفاوته در صورتی که تو شرکت های دیگه همچین چیزی ندیدم
    یا مثلا شهر های دیگه مثلا گویا 2مگ 3 گیگ با دانلود شبانه داره اما تهران این سرویس رو نداره!!!

14. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. بالأخره یه شیرازی هم پیدا شد تأیید کنه. راجع به سرعت 1 مگ هم برا من بعضی شبا 490 بود ولی کمترین مقدار 250. اما بعد یه مدت محدود شدم. تغییر سرویس هم دادم دیشب ولی باز محدود دانلود کرد. ظاهرن سیستمشون رو من بدجور گیره چون نه با خریدن ترافیک درست شد نه با تغییر سرویس (سرویس 1 مگ 6 گیگ گرفتم)!

16. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا خداییش من تهرانم و محدودیت نذاشته واسه دانلود اما 2 تا 7 عمرا سرعت بالاتر از 200 بره تازه نوسان داره دیگه میاد تا 185 دوباره میره بالا،سرویس 1 مگ 6 گیگ
    این شرکت یه جورایی جزیره ای عمل میکنه گویا،هر شهر و نماینده قیمت خودشو میذاره
    الان مثلا قیمت تهران با شهر دیگه متفاوته در صورتی که تو شرکت های دیگه همچین چیزی ندیدم
    یا مثلا شهر های دیگه مثلا گویا 2مگ 3 گیگ با دانلود شبانه داره اما تهران این سرویس رو نداره!!!
    سلام. من 7 مهر سرویس 3 ماه 1 مگ 3 گیگ گرفتم ولی 10 آبان ارتقاء اشتباهی دادم مجبور شدم همون 1 مگ 3 گیگ رو یک ماهه بگیرم. در کل 332 گیگ گرفتم. اگه بخواي يه حساب خوب بکني از 10 آبان تا حالا 90 گيگ گرفتم و قبلش 240 تا. اگه سرويس 1 ماهه اجازه 90 گيگ دانلود شبانه رو ميده پس سه ماهه 270 تا ميده که من قبل از به اتمام رسيدنش ارتقاء سرويس دادم. اما اين که چرا من با 490 بعضي شبا مي گرفتم (کمترين مقدار شبي 4.5 گيگ بود که يعني با ميانگين 250 ميگرفتم) ولي تو همين تاپيک خيليا به زور 200 تا گفتن، فکر کنم شلوغي کاربر شرکت تو اون مرکز مؤثره چون تو منطقمون تا اونجا که ميدونم کمتر کسي اسم فن آوا رو شنيده و بالعکس تا دلت بخواد شاتل و پارس و آسياتک و ... (يا اينکه کانفيگ رو جوري بستن که همه‌ي شبا بتوني 3 گيگ بگيري بدون محدوديت و اين ميشه همون 90 گيگي که گفتم و شما هم مثل اینکه همین طور هسی)

18. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    بستگی به مراکز داره دوست عزیز ولی در بیشتر مراکز حرف شما درسته

20. 2 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •