خیلی ممنون راستش نه همون برای دانلود احتیاجه در منزل !از سر وصدای پی سی و جاگیریش و ... خسته شدم گفتم شاید بشه با یه تبلت کارش رو انجام داد که فروشنده ها هم نظراشون مختلف بود مثلا خود تبلت کند نباشه اما به قول شما سرعت با کابل باید بیشتر باشه
خیلی ممنون راستش نه همون برای دانلود احتیاجه در منزل !از سر وصدای پی سی و جاگیریش و ... خسته شدم گفتم شاید بشه با یه تبلت کارش رو انجام داد که فروشنده ها هم نظراشون مختلف بود مثلا خود تبلت کند نباشه اما به قول شما سرعت با کابل باید بیشتر باشه
یکی از رفقای ما اینکارو انجام میده و برا اندروید دانلود منیجر های خوبی هست.. سرعت اونقدری تفاوت نداره... میارزه هم پول برق کم میشه هم... منتها باتری تبلتت داغون میشه.. چون همش باید تو شارژ باشه تبلت
دوستان کسانی که تهران هستن سرعت 1 مگ دارن شبانه رایگان سرعت دانلود رو چنده ؟؟؟
بالاتر که گفتن دوست عزیز... مثل اینکه در بدترین حالت همون 120 کیلوبایت هست در بهترین حالت هم میتونه تا سقف سرعت بره بالا!
شما اگه پشت گوشت رو تونستی ببینی ،میتونی سرعت بالاتر از 200 هم ببینی تو شبانه،فرقی هم نداره خطت رو 4 باشه یا رو 6
تازه 200 در بهترین حالت هست!!!![]()
اینا چرا اینجوری هستن؟زنگ زدم نمایندگی شیراز طرف بخش فروش میگه اگه دوبرابر حجم ماهانت استفاده کنی محدودت میکنیم! و گفت از بین نامحدودها هم برنزی دیگه کار نمیکنیم عجب وضعیتی شده ها ... این رفیقمون اقای Shakhdar بنده خدا راست میگفت کسی جدی نمیگرفتش!!!
الان شما به این شماره شیراز که زنگ بزنید همینارو بخش فروش میگه.. برگشته میگه ما روبوت داریم بعد از دوبرابر که استفاده کنی محدود میشی بهش خندیدم گفت شما چه توقعی داری!!! این از محدودهاشون.. اونم از نامحدود میگه اصلا برنزی کار نمیکنیم...
هیچی دیگه به قول دوستمون لنگ تو هوا شدیم
حالا خداییش من تهرانم و محدودیت نذاشته واسه دانلود اما 2 تا 7 عمرا سرعت بالاتر از 200 بره تازه نوسان داره دیگه میاد تا 185 دوباره میره بالا،سرویس 1 مگ 6 گیگ
این شرکت یه جورایی جزیره ای عمل میکنه گویا،هر شهر و نماینده قیمت خودشو میذاره
الان مثلا قیمت تهران با شهر دیگه متفاوته در صورتی که تو شرکت های دیگه همچین چیزی ندیدم
یا مثلا شهر های دیگه مثلا گویا 2مگ 3 گیگ با دانلود شبانه داره اما تهران این سرویس رو نداره!!!![]()
ممنون دوست عزیز. بالأخره یه شیرازی هم پیدا شد تأیید کنه. راجع به سرعت 1 مگ هم برا من بعضی شبا 490 بود ولی کمترین مقدار 250. اما بعد یه مدت محدود شدم. تغییر سرویس هم دادم دیشب ولی باز محدود دانلود کرد. ظاهرن سیستمشون رو من بدجور گیره چون نه با خریدن ترافیک درست شد نه با تغییر سرویس (سرویس 1 مگ 6 گیگ گرفتم)!
سلام. من 7 مهر سرویس 3 ماه 1 مگ 3 گیگ گرفتم ولی 10 آبان ارتقاء اشتباهی دادم مجبور شدم همون 1 مگ 3 گیگ رو یک ماهه بگیرم. در کل 332 گیگ گرفتم. اگه بخواي يه حساب خوب بکني از 10 آبان تا حالا 90 گيگ گرفتم و قبلش 240 تا. اگه سرويس 1 ماهه اجازه 90 گيگ دانلود شبانه رو ميده پس سه ماهه 270 تا ميده که من قبل از به اتمام رسيدنش ارتقاء سرويس دادم. اما اين که چرا من با 490 بعضي شبا مي گرفتم (کمترين مقدار شبي 4.5 گيگ بود که يعني با ميانگين 250 ميگرفتم) ولي تو همين تاپيک خيليا به زور 200 تا گفتن، فکر کنم شلوغي کاربر شرکت تو اون مرکز مؤثره چون تو منطقمون تا اونجا که ميدونم کمتر کسي اسم فن آوا رو شنيده و بالعکس تا دلت بخواد شاتل و پارس و آسياتک و ... (يا اينکه کانفيگ رو جوري بستن که همهي شبا بتوني 3 گيگ بگيري بدون محدوديت و اين ميشه همون 90 گيگي که گفتم و شما هم مثل اینکه همین طور هسی)
سلام
بستگی به مراکز داره دوست عزیز ولی در بیشتر مراکز حرف شما درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)