خیلی ممنون دادش خودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
خیلی ممنون داداشخودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.
.
خیلی ممنون دادش خودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
خیلی ممنون داداشخودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.
.
نه متاسفانه این بازی ام نیست
اسمشو سرچ کردم با توجه به عکسهایی که اومد این نیست.فکر کنم نوشته بود مال داس این بازی که گفتین
تا جایی که خاطرم هست گرافیکش اونقدر پایین نبود.البته این شیشه هایی که گفتم بر میداره تو مراحل اولیه اش بود خیلی مرحله که جلو میرفتیم اون چهار خونه ها بود که گفتم خاکستری اونا عوض میشد .سبز میشد حالت اگه اشتباه نکنم گیاه یا بوته مانند میشد و بجای اون شیشه ها هم تبیدیل به سکه های طلایی میشد باید اونا رو ایندفعه به تعدادی که لازم بود دنبالش میرفتیم.
آخرین چیزی هم که دیگه یادم میاد مرحله ای که خونه ها تبدیل به یخ یا برف میشه و بجای سکه ها اگه باز اشتباه نکنم تگرگ بگم قندیل بگمنمیدونم اسمشو چی بذارم یه حالت بعلاوده که ضربدرم بینش خورده باشه
باید دنبال اونا میگشتیم.ولی ایندفعه یه آدم برفی هایی بودن که یه مسیری رو دور میزدن که اگه ما وقتی با کلید ها اینور و اونور میرفتیم تا اون آیتم ها رو پیدا کنیم(اگه یادتون باشه قبلا گفتم وقتی این آدمک رو راه میبریم همون خونه ها غیب میشن و انگار یه راه یا مسیری باز میکنه) اگه تو راه این آدمبرفی ها میرفتیم یه مسیری باز میشد اونا میومدن تو مسیر هایی که ما قبلا باز کردیم اگه بهشون میخوردیم بازی رو میباختیم..
دیگه همینا رو یادم اومد.
ببخشید زیاد شد![]()
Last edited by hamid_Y2K; 19-01-2012 at 07:11.
دوستان بازی MIRROR'S EDGE چجوریاست؟یه تریلر دیدم فکر کنم بدک نباشه.
چند نسخه داده بیرون؟لطفا نام کاملشون رو هم بگین چون یجورایی خوشم اومد میخوام ببینم چطوریه.
ممنون
سلام بر دوستان گلم
راستش من دنبال یه بازی میگردم که اول از همه استراتژیک باشه دوم از همه اینکه تخیلی مثل warcraft نباشه و واقعی باشه سوم اینکه مدرن نباشه و سربازام با شمشیر و نیزه و .... این چیزها بجنگند چهارم اینکه گسترده باشه پنجم اینکه ساخت سرباز با خودم باشه
البته بازی قلعه رو بازی کردم میخوام غیر از این باشه
بی زحمت یه بازی هم شبیه به rise of nations بهم معرفی کنید ولی خیلی قشنگ تر و وسیعتر باشه
دست گلتون درد نکنه
نبود؟........................................ ....................
سلام دوستان گل و کاربران
چندتا بازی استراتژیک معرفی کنید یه سری قدیمی یه سری جدید منظورم نوع بازی هست مدرن یا نوع بازی تارخی باشه
یه بازی دیدم که توش ارتش رومبه حکومت پرشیا حمله میکرد میشه در اون پرشیا رو انتخاب کرد و به روم حمله کرد ؟؟/
در اخر هم سیستمم اینه
گرافیک 6200 512 مگابایت
سی پیو قربونش برم چقدر قویه
2.2 450 اینتل
رم هم 1 گیگ
Last edited by khelane; 21-01-2012 at 11:42.
Mirror's Edge یه نسخه بیشتر نداره که اونم 2007 منتشر شد. این بازی عنوانیه که بطور کلی روی حرکات پارکور تکیه داره و کمی هم به تیراندازی و مبارزه تن به تن میل میکنه. عنوان بسیار جالبیه و توصیه هم میشه.
پس بااین وضع گزینه های پیشنهادی میشه این موارد:
Age of Empires III - 2005
Age of Empires III: The WarChiefs - 2006
Age of Empires III: The Asian Dynasties - 2007
Empires: Dawn of the Modern World - 2003
چون به قول خودتون قضیه تعصب در کار بوده, برین طرف عنوانی که بعد Rome: Total War منتشر شد:
Medieval II: Total War - 2006
Medieval II: Total War - Kingdoms - 2007
اگه هم ساخت و ساز دوست دارین چهار تا عنوان استراتژی در همین پست معرفی کردم.
یعنی دیگه میتونم پرشیا رو انتخاب کنم ؟؟
خواهش میکنم عزیز. اگه بازیشو جایی پیدا نکردی بهم پیغام خصوصی بده شاید بتونم کمکت کنم یا اگه مایل بودی واست ارسال کنم.
دوستان لطفا چند تا بازی هم به من معرفی کنید تو سبک های زیر:
1- نقش آفرینی تو مایه های torchlight , diablo, ... که از بالا نشون میده. مثل dragon age نباشه
2-یکی دو تا هم تو مایه های resident evil و left 4 dead و اینا (زامبی باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)