دوستان عزیز این orange box که وقتی نصب میکنی 1 بیشتر نداره نه 4 تا
راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان عزیز این orange box که وقتی نصب میکنی 1 بیشتر نداره نه 4 تا
راهنمایی کنید
با تشکر
دوست عزیز میشه یکمی سئوالتونو واضح تر مطرح کنید ؟
این سئوال یعنی وقتی نصبش کردی به جای 3 بازی 1 بازی بود ؟؟؟
من دنبال بازی کراش ماشینی یا crash 4 برای کامپیوتر می گردم
دوست عزیز! با اینکه شما مدل کارت گرافیک رو عنوان نکردید و فقط به مقدار رم کارت رو اشاره کردید (به نظرم تازه کار هستید) ولی این سیستم برای اجرای بازی مناسبه...
برای رفع این مشکل, پچ ورژن 1.2 این بازی رو از این آدرس دریافت کنید. (به نظر میاد که این پچ احتیاج به کرک نداره یا شاید هم کرک برای این بازی تا به حال ساخته نشده)
پچ های قبلی رو هم عنوان نمیکنم چون این ایرادی رو که مطرح کردید اصلاح نمیکنه.
Stronghold Legends v1.2 Patch
Size: 70.4MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاپیک درخواست معرفي بازيها به این آدرس:
موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سال نو مبارک
من بعد از 1ماه کال اف دوتی4 رو نصب کردم اما آدم هاوتفنگهای داخل بازی کلا مشکی رنگه این از کارت گرافیک جدیدمه یا نه اپشن گرافیک بازی رو هم رفتم بی فاید است این اسم کارت گرافیکمه (gefoce7300 ( axle
سلام دوست عزیز!
کارت گرافیکتون با اینکه مشهور نیست ولی این طور مارکی وجود داره ... ای کاش دنبال مارک معتبر میرفتین... به هر حال
مشخصات CPU و RAM و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.
همچنین نوع ویندوز رو عنوان کنید و بگین که ویندوز رو کاملا آپدیت کرده اید یا نه؟
آیا این مشکل برای این بازی فقط رخ میده یا برای بقیه بازیها هم همینطوره؟
با سلام خدمت همه دوستان
من DVD این بازی رو از شرکت مدرن خریدم. اول خیلی خوب نصب شد و بدون هیچ مشکلی اجرا شد ولی بعد از یه مدت پیغام داد که اعتبار بازی تا چند روز دیگه تموم میشه و بعد از چند روز از کار افتاد . یکی از دوستان یه کرک واسه این بازی گذاشت که با اون کرک بازی اجرا شد ولی سیو های قبلی رو قبول نمی کرد و در ضمن وقتی سيو ها رو پاک کردم بعد از تموم کردن مرحله اول بازی گیر میکنه و مجبور میشم با استفاده از Alt+Ctrl+Del از بازی خارج بشم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
کی گفته کارت گرافیک جی فورس مارک معروفی نیست جز کارت های گرافیکی انویدیا هستش یه چیزی تو مایه های radeonشرکت ATI
دوست عزیز Geforce یکی از بهترین و معتبر ترین کارت گرافیک های دنیاست !
ولی این شرکتی که کارت گرافیک شما رو منتشر کرده معروف نیست !
اینطور شرکت های معروف با این نام شناخته میشن :
Gigabyte , Asus , Leadtek , XFX و ...
این 4 تا بهترین هاش هستند .
کارت گرافیک من مدل geforce7600هستش (VGA 512MB RAM) ولی با بازی های موتور پایه آنریل3 مشکل داره بایوشاک بعد از کمی بازی میاد بیرون dont send میده و برای stranglehold هم بعد از لودینگ صفحه سیاه میشه و باید ریستارتش کنی لطفا راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)