بند 37- واريكوسل:
الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.
ب) درجه 3 معاف دائم.
سلام برای این واسه دیدن پزشک کدوم تخصص باید رفت
بند 37- واريكوسل:
الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.
ب) درجه 3 معاف دائم.
سلام برای این واسه دیدن پزشک کدوم تخصص باید رفت
سلام
متخصص اورولوژی
ببخشید من امسال میخوام ارشد بدم ولی تا برج 5 سال دیگه حتما باید برم سربازی احیانا اگر قبول نشدم و خواستم سال دیگه رو هم بخونم میتونم برج 5 سال دیگه برم فراگیر پیام نور کارشناسی ثبت نام کنم که غیر حضوری هست و معافیت تحصیلی بگیرم وقتی نتیجه ارشد بار دومم اومد اگر قبول شده بودم برم ارشد با تشکر
یعنی کلا آیا با داشتن مدرک کارشناسی میتونم باز پیام نور فراگیر کارشناسی برم و از سهمیه معافیت تحصیلیش برخوردار بشم و همزمان کنکور ارشد هم بدم با تشکر
آقا من با کارشناسی با مجموع 8- نزدیک بین و آستیگمات منفی 3.5- معاف دائم می شم؟
مجموع میشه 11.5 با قطره 11.25 آیا آستیگمات هم علامت جمع میشه؛ من معاف از رزم میشم یا معاف دائم؟
ممنون!!
در صفحه اول همین تاپیک گفته شده
سلام.
کسی که ترم 11 کارشناسی آزاد هست تا تیر ماه معافیت تحصیلی داره یا تا اخر شهریور؟ میتونه ترم تابستانه هم انتخاب واحد کنه؟
سلام
فرشید خان باتوجه به شرایطم که در بالا نوشتم
و باتوجه به این مورد که در قانون جدید ذکر شده:
"همچنین معافیت تحصیلی برای مشمولان در مقطع تحصیلی متوسطه، هر یک از مقاطع دانشگاهی و حوزه های علمیه داخل یا خارج کشور، فقط یک بار صادر می شود."
خب من زمانی که پیش دانشگاهیمو تموم کردم یه بار از معافیت تحصیلیم استفاده کردم(همون موقع که واسه کارشناسی پشت کنکور بودم) و الان واسه ارشد دیگه بهم تا خرداد 94 وقت نمیدن که!
هان؟یا من اشتباه برداشت کردم؟![]()
سلام دوستان من یه سوالی دارم خیلی گیج شدم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
من متولد 10 آذر 69 هستم.
دانشجوی کارشناسی پیوسته ورودی سال 88 که یک ترم (ترم 9 )مرخصی گرفتم و ترم بعد که میشه بهمن 92 ترم آخرم میشه یعنی 10ترمه تمام میکنم...
قصد دارم در کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم... میخوام بدونم من که ترم بعد فارغ التحصیل میشم فکر میکنم 31/6/93 فارغ التحصیل بشم.
میخوام بدونم میتونم از فرصت یکساله مربوط به فارغ التحصیلها که نظام وظیفه اعلام کرده استفاده کنم؟ اگه میتونم دقیقا تا کی فرصت خواهم داشت؟
یه سوال دیگه هم دارم ،،، اینکه من متولد نیمه دوم سال یعنی آذرماه هستم تاثیری تو فرصت یکساله داره؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه...
سلام
تا 31 شهریور 94 مهلت دارید
خیلی ممنون بابت کمکتون...
یه سوال دیگه هم داشتم:
اگر از این یکسال فرصت استفاده کنم و ارشد سراسری روزانه قبول بشم و 3سال طول بکشه تا ارشدو به اتمام برسونم بازهم میتونم از فرصت یکساله استفاده کنم؟یافقط همین یکبار میشه استفاده کرد؟
باتشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)