سلام
من هم تازگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم
ازش کاملا راضی هستم. همه سرویس ها هم کار میکنن.
سیم کارت مخابرات رو هم گذاشتم در کوزه!
به نظر من بهترین خوبی ایرانسل اینه که دیگه قبض دم خونه نمیاد و دیگه اعصابت رو به هم نمیریزه
سلام
من هم تازگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم
ازش کاملا راضی هستم. همه سرویس ها هم کار میکنن.
سیم کارت مخابرات رو هم گذاشتم در کوزه!
به نظر من بهترین خوبی ایرانسل اینه که دیگه قبض دم خونه نمیاد و دیگه اعصابت رو به هم نمیریزه
خوش به حال ایرانسل که اینقده وکیل وصی داره...شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟؟؟
بابا چه اون دولتیش چه این مثلا غیر دولتیش هیچ کدوم به فکر مردم نیستن...
آخه مگه مغز خر خوردن؟؟؟
این قبول که مخابرات داره سنگ اندازی می کنه...
اما ایرانسل برای دفاع از خودش چه کرده؟؟؟
من هم می گم که کیفیتش خیلی بهتر از مخابراته و نباید در این اول راهی بیش از این هم ازش انتظار داشت...
اما چیزی که اعصاب من رو به هم می ریزه اینه که صداش هم در نمی آد یه کم همین چیزا رو توضیح بده...
مردم که مسخره نیستن...
من الان هم نمی گم کاش سیمکارت مخابرات رو خریده بودم...
می گم کاش اعتباری ایرانسل می گرفتم...
چون الان به شدت احساس می کنم یه کلاه گشاد رو سرمه...
شنبه، 27 مردادماه 1386
سه گله مشترکان ایرانسلبرخي از مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه " ايرانسل " از قطعي حين تماس، مشكلات عدم دريافت پيام كوتاه از ساير شبكهها و پوشش نداشتن برخي نقاط شهر تهران گله كردند.
به گزارش فارس، اپراتور دوم تلفن همراه كه از مهرماه سال گذشته كار خود را آغاز كرده است در حال حاضر به گفته مسئولان اين شركت بيش از 3 ميليون مشترك دارد كه 80 درصد آن مشتركان اعتباري هستند.
در هفتههاي اخير و به گفته مشتركان اين اپراتور مشكلات شبكه افزايش پيدا كرده است.
عدم پوشش دهي در برخي نقاط شهر تهران، قطعي در زمان مكالمه و دريافت نكردن پيام كوتاه از اپراتور اول و تاليا از مشكلات مطرح شده از سوي اين مشتركان است.
برخي از مشتركان ايرانسل به خبرنگار فارس اظهار داشتند كه برخلاف وعدههاي ايرانسل هنوز پوشش شهر تهران كامل نشده است و برقراري تماس در برخي از نقاط تهران به ويژه در شمال شهر با مشكل جدي مواجه است.
يكي از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: متاسفانه در حال حاضر دريافت پيام كوتاه توسط سيمكارتهاي ايرانسل كه از سوي مشتركان تلفن همراه دولتي و تاليا ارسال ميشود بسيار مشكل و حتي غيرممكن است.
وي گفت: مكالمه با سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل در هفتههاي اخير نيز با مشكلات بسياري مواجه شده است. متاسفانه در حين تماس براي چندين بار قطع و يك طرفه ميشود.
يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: برخلاف سيمكارتهاي دولتي مشتركان دائمي ايرانسل نميتوانند در صورت انصراف وجه 150 هزار توماني خود را از شركت ايرانسل دريافت كنند.
در همين حال يك مقام آگاه به فارس اظهارداشت: اگر ايرانسل نتواند 248 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد، مورد جريمه قرار ميگيرد.
بچه ها تا تنور داغه بايد بچسبونيم ( من منظورم متشنج كردن اوضاع نيست ها)
بايد هر چه زود تر نامه رو بفرستيم بخونن
دير بجنبيد دوباره جوابي نميگيريم
خلف وعده تاليا در عرضه 2 ميليون سيم كارتبرخلاف وعده مسوولان شركت تاليا، اين پيمانكار هنوز نتوانسته است با گذشت حدود 2 سال از آغاز بكار خود، به تعهد 2 ميليون مشترك عمل كند.
به گزارش فارس، اولين شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري با نام تجاري تاليا كه توسط مجتمع صنعتي رفسنجان اجرا شده است طبق قرارداد خود با كارفرما يعني شركت مخابرات ايران بايد2 ميليون مشترك تلفن همراه اعتباري داشته باشد كه هنوز با گذشت حدود 2 سال اين وعده محقق نشده و بيشتر فرصت سوزي كرده است، چنانكه ديگر اپرتورها توانسته جاي خود را در بازار در بخش سيم كارت اعتباري باز كند.
تاليا ميتوانست از استقبال مردم از سيم كارتهاي اعتباري و قبل از ورود ايرانسل بهره كافي را ببرد.
تاليا نيز معتقد است كه شركت مخابرات ايران به موقع نتوانسته است فضاي فركانس مناسب در اختيار آن قرار دهد.
مجتمع صنعتي رفسنجان بعنوان برنده اين مناقصه در قرارداد خود با شركت مخابرات ايران متعهد شده بود تا 2 ميليون سيم كارت در 28 مركز استان كشور را با كيفيت سرويس دهي تضمين شده و تا 28 بهمن 84 عرضه كند.
اما هم اكنون تاليا كمتر از 700 هزار مشترك فعال در كشور دارد
بچه هاي اين جاروووووووووو
700 هزار مشترك
اون وقت باز هم بگين تاليا افتضاح نيست
تاليا افتضاح نيست فاجعه است
تازه كمتر از 700 هزار تا
Last edited by hassan_magic2000; 18-08-2007 at 13:30. دليل: نميخواستم پستا زياد بشه
آخه صداش در بیاد که چی بشه؟
مگه توی این مملکت صدای کسی هم میتونه در بیاد؟!
اگه بخواد اعتراض کنه که 3 سوته درش رو تخته میکنن
من وقتی یادم میافته که بالای این سیم کارتی که توی دستمه 640 هزار تومن پول دادم و 1 سال هم منتظر موندم روانی میشم
وقتی میبینم که هزینه هر دقیقه مکالمه با موبایل مخابراتی از هزینه مکالمه با کارت تلفن به آمریکا گرون تره دلم میخواد بالا بیارم![]()
غلط کردن. اصلش اینه که هویت اون مشترک ها رو بگه. نه اینکه فقط بگه یه نفر اینجوری گفته.
مثلا ما زیر ناممون اسم و شماره میزنیم تا فکر نکنن الکیه.
تازه من فکر کنم کمتر از این حرفا مشترک داشته باشه.نوشته شده توسط hassan_magic2000;1451751
تازه قرار بوده 2 میلیون رو تا بهمن 84بده با کیفیت تضمین شده !!!!!
تازه بعد این همه وقت 28 شهر؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Maziar_69; 18-08-2007 at 14:22.
این همه سنگ های که دولت جلو پای ایرانسل گزاشته ,رو هم بزاری میبینی که از اورست هم بلندتره!
و ایرانسل باید کوهی به بلندی اورست رو بکنه!![]()
Last edited by milad_milad_milad; 18-08-2007 at 15:32.
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .
آقا دیروز اصفهان ایرانسلش قاط بود من خاموشش کردم و همون دولتیه را دوباره بعد از 2 ماه که این طرحای قرمز اینا اومده روشن کردم.باور کنین این مخابرات افتضاحه ! من اصلا نمی خوام الکی طرفداری کنم ولی ایرانسل با همین کیفیت ضعیفش توی اصفهان از این دولتیا بهتره ! چون من الان یه مدته دیگه دولتیه را کاریش نداشتم تازه اموروز و دیروز فهمیدم عجب چیزای گندیه در مقابل ایرانسل!
sms توی ایرانسل واقعا سریع ارسال میشه ! واقعا سریعه ! دلیورشم که نهایتش تا 2-3 ثانیه بعد میرسه اما این دولتیا باور کنین sms تا حتی 10-15 ثانیه تو outbox میمونه بهد میره تازه دلیورشم یا نمیاد یا اگه بیاد یه 20 ثانیه بعد میرسه ! در ضمن خیلی ها از نگرفتن sms از اپراتور اول مینالن من اصلا توی این مدت هیچ مشکلی نداشتم تمام sms ها سریعا رسیده حتی یه نرسیده هم نداشتم.اما این دو روزه من 3-4 تا sms نرسیده داشتم .
من تاحالا نشده ایرانسل توی خونمون کاملا بی آنتن شه یعنی قدرت آنتنش خیلی نوسان نداره اما این دولتیه باور کنین من 10 س.م جابجاش می کنم بی آنتن میشه بهد یهو پر میشه یهو نصفه میشه ! خیلی مسخرس و جالب اینجاست دکل مخابرات دو تا کوچه فاصله داره که حد اقل 15 تا سکتور داره !
تازه من طی دوباری که خواستم که زنگ بزنم شاید هر بار بعد از 5 بار پیغام های network busy-connection error تازه وصل میشه ! واقعا این همراه اول افتضاحه !فقط البته از نظر من یه مقدار تعرفه ایرانسل بالاست.
ایرانسل به نظر من خیلی خوبه از دولتی خیلی بهتره حتی به صرفه تره
من خودم پایه ی ثابت حرف زدن دوازده شب به بعدم خیلی کیف میده
این طرح های قرمز آبی طلاعیش هم به نظر من خیلی می ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)