تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 859 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آخه به قول شما من نمیدونم وایمکس مزخرف آشغال چی هست
    آره دقیقا، یبار که جمع کنن مثل آدم همه اونایی که بقول شما شعورشون نرسیده با چنگ و دندون میرن دنبال TDLTE[emoji23]
    ازین لفت کاریای ایرانسل خیلی بدم میاد، سرویسارو روز اول که تو دنیا میاد تست میکنه، ۱۰ سال بعد پیاده سازی میکنه و کافیه یجا بخواد یه دکل وصل کنه، میره تا سال بعد تا تمومش کنن، یکی از عیب هاش کندی بسیار زیاد تو تهرانه، اصلا tdlte هنوز اندازه اون وایمکس آشغالی هم پوشش نداره بعد ۲ سال

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

2. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان زنگ زدم به ایرانسل سومین پرونده رو برای من ظرف سه هفته اخیر برای مشکل قطعی و وصلی TD تشکیل دادن :|
    و توصیف من درباره این مشکل "..."

4. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای من آنتن فوله و هر 5 چراغ روشن , قطع و وصلی هم نداره ولی سرعت خیلی نسبت به fdd
    پایین تره . حالا من الان بخاطر بسته 100 گیگ مجبورم استفاده کنم تا تموم بشه ولی بعدش دیگه
    محاله تمدیدش کنم .
    میخوام بگم مشتری به چه دلیلی باید ازین سرویس استقبال کنه ؟؟
    سرعتش که کمتره , هزینش که بیشتره , مگه طرف سندرم خودآزاری داره آخه .

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای من آنتن فوله و هر 5 چراغ روشن , قطع و وصلی هم نداره ولی سرعت خیلی نسبت به fdd
    پایین تره
    طبق مطالعات، TDDLTE حتی در شرایط فرکانسی برابر با FDD باز هم پوششش از FDD کمتره.
    تنها دلیلی که مشترکین رو به استفاده از TDD دعوت میکنند سود بیشتر اپراتور در نتیجه ی ظرفیت بالاتر مشتری روی TDD هست که تعداد بیشتری مشتری رو راه میندازه چون پهنای باند نصف FDD نیاز داره.
    و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه، غافل از اینکه تا ۱ سال دیگر باید TDD 3.5Ghz هم به شبکه همراه بپیونده و 3.5Ghz باید با بقیه فرکانس های FDD تجمیع بشه تا تازه بشه 4.5G واقعی، و بعد هم برای 5G، تمام گوشی ها باید از 3.5Ghz پشتیبانی کنند پس عملا در آینده دیگر نمیتونه بگه اینترنت ثابت یا همراه، چون هردو به همراه تبدیل میشه، مگر اینکه کلا 5G یا 4.5G واقعی نیاره و تا ابد CAT6 بمونه.

7. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

..
    و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه ..
    خوب آخه کیفیتی هم نداره که بشه دل خوش کرد. سرعتش هم که کمتره در عمل .
    اینکه به چه دلیل باید این سرویسو انتخاب کرد برای من سواله .

9. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

ماشین پول سازی ایرانسل ه. از ابداعات سرزمین چین. البته اگر دکل های موبایل ما سنتی نبودند و فیبر داشتند ایده خوبی بود ولی حیف که ندارند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب آخه کیفیتی هم نداره که بشه دل خوش کرد. سرعتش هم که کمتره در عمل .
    اینکه به چه دلیل باید این سرویسو انتخاب کرد برای من سواله .
    بله در دنیا این فرکانس به تنهایی برای اینترنت استفاده نمیشه، و جاهایی که مثلا مثل استرالیا استفاده میشه از ۲ کریر استفاده میشه که خودش حداقل به تنهایی یا CAT6 هست یا CAT11، نه CAT4...

12. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

طبق مطالعات، TDDLTE حتی در شرایط فرکانسی برابر با FDD باز هم پوششش از FDD کمتره.
    تنها دلیلی که مشترکین رو به استفاده از TDD دعوت میکنند سود بیشتر اپراتور در نتیجه ی ظرفیت بالاتر مشتری روی TDD هست که تعداد بیشتری مشتری رو راه میندازه چون پهنای باند نصف FDD نیاز داره.
    و دوم اینکه ایرانسل خودش اومده اینترنت روی FDD رو از TDD جدا کرده مثلا کیفیت TDD بالاتر بمونه و سرعتش با شبکه FDD فرق کنه، غافل از اینکه تا ۱ سال دیگر باید TDD 3.5Ghz هم به شبکه همراه بپیونده و 3.5Ghz باید با بقیه فرکانس های FDD تجمیع بشه تا تازه بشه 4.5G واقعی، و بعد هم برای 5G، تمام گوشی ها باید از 3.5Ghz پشتیبانی کنند پس عملا در آینده دیگر نمیتونه بگه اینترنت ثابت یا همراه، چون هردو به همراه تبدیل میشه، مگر اینکه کلا 5G یا 4.5G واقعی نیاره و تا ابد CAT6 بمونه.

ایرانسل به قدری فضا داره روی باند ۴۲ تا علاوه بر حفظ td روی این باند به استفاده از این باند برای 5G بپردازه همون طور که این کار رو برای وایمکس کرده بود

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

14. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله ولی اونوقت TDD خالی که برای شرکت ها استفاده میشه و باید پر سرعت باشه، همین CAT4 میمونه و اونوقت باز میرسیم به حرف من که TDD CAT4 اون موقع هم بدرد نمیخوره نسبت به اینترنت گیگابیتی همراه! اوتقدرا هم جا نداره که هم TDD رو جدا CAT11 کنه و هم بخشیش رو به صورت گیگابیتی با FDD تجمیع کنه، که همه دنیا هم میخندن اگر همچین کار غیر استانداردی بکنه که اونوقت سرعت همراه اول خیلی میره بالاتر!
    ضمنا شما فکر نکن 3.5Ghz فقط مال ایرانسله، همراه اول و مبین نتم تا تمومش نکنن ولکن نیستن، بذار مسابقه 5G شروع شه میبینی جایی برای ایرانسل دیگه رو 3.5Ghz نمیمونه.
    چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج
    گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by greatpouya; 25-02-2018 at 01:28.

16. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

بله ولی اونوقت TDD خالی که برای شرکت ها استفاده میشه و باید پر سرعت باشه، همین CAT4 میمونه و اونوقت باز میرسیم به حرف من که TDD CAT4 اون موقع هم بدرد نمیخوره نسبت به اینترنت گیگابیتی همراه! اوتقدرا هم جا نداره که هم TDD رو جدا CAT11 کنه و هم بخشیش رو به صورت گیگابیتی با FDD تجمیع کنه، که همه دنیا هم میخندن اگر همچین کار غیر استانداردی بکنه که اونوقت سرعت همراه اول خیلی میره بالاتر!
    ضمنا شما فکر نکن 3.5Ghz فقط مال ایرانسله، همراه اول و مبین نتم تا تمومش نکنن ولکن نیستن، بذار مسابقه 5G شروع شه میبینی جایی برای ایرانسل دیگه رو 3.5Ghz نمیمونه.
    چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج
    گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمی دونم شما چرا با اجبار می خوای td رو cat11 کنی. Td می تونه همون cat4 بمونه یا با مایمو به cat6 برسه الزاما همه ی کاربر های td دنبال سرعت های گیگابیتی نیستن.ایرانسل ۵۵ مگاهرتز این باند رو داره همون طور که مبین نت ۵۵ مگاهرتز داره و این ۱۱۰ مگاهرتز مال این دو شرکت هست و کسی نمی تونه بیاد فرکانس این دو تا رو اشغال کنه.۹۰ مگابیت دیگه فضا توی این باند هست که حالا همراه اول می خواد بخره یا هر کس دیگه می تونه این کار رو انجام بده و اگر روزی بخواد تمجیع بین tdd و fdd انجام بگیره موردی نداره این اتفاق می افته اما اینا صرفا بالا بردن تروپوت هست و تا وقتی سایت پهنای باندی نداشته باشه فرکانس 28گیگاهرتز 5G که آزمایش شده هم دست مردم باشه باز هم همون سرعت های ۵۰ ۶۰ مگابیتی رو تجربه می کنن برای 5G اولویت اپراتور باید فیبر کردن سایت ها باشه صرفا با داشتن فرکانس و این قضایا چیزی تو 5G نمیشه

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
    Last edited by Iman799; 25-02-2018 at 01:51.

18. 2 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •