تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 752 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لطف کنن یه هدست وایرلس بهم معرفی کنن بودجه هم تا 100 هست اگه ارزش داشته باشه مارکش تا 130-40 شاید خرج کردم. و موارد کارکرد هم بازی - فیلم و گاهی موسیقی ( فقط FM نباشه!!)
    نظرتون در مورد این هدست چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دو مدل قیمتشون چنده هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه مدل خاصی سراغ ندارم و مدل AKG مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم و مدل MDR-Bt101 بیس ضعیفی داره و قیمتش حدود 140 تومن البته اگه اشتباه نکرده باشم و مدل MDR-RF4000K هم نمایندگی از صداش خیلی تعریف میکرد البته احتمالآ چون بیس قوی داشته (:
    و قیمتش هم باز اگه اشتباه نکرده باشم حدود 200 تومن بود

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 13-01-2012 at 20:03.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از در اختیار گذاشتن تجربه تون.. من انواع راک و الترنیتیو گوش می دم گه گاهی به الکترونیک نزدیک می شه...
    کلیپش که درسته، AKG هم تو امریکا اِی کِی جی گفته می شه بهش ولی چون برند اتریشیه به تلفظ خودشون می شه آ کِ گِ، مثل بِ اِم وِ ....
    لوازمی که با k450 میاد دو سایز کابل هست و کیف مسافرتی و تبدل 3.5 به 6.5 و هواپیما... اگه بتونم جایی تستش کنم و با زنهایزر مقایسه کنم عالی می شه... ولی از فروشگاه چاره حذف شده این مدل...
    خواهش می کنم

بله حق با شماست البته منظورم از "ا ک جی" همونی بود که شما فرمودید ("ای کی جی") که زیاد تاکیدی بر "ی" نیست

از نظر لوازم جانبی به نظر کامل میاد ولی اینکه این لوازم بابتشون شما هزینه پرداخت می کنید مثلآ اگه با یک هدفون دقیقآ با همین قیمت بخایم مقایسه کیفی از نظر صدا داشته باشیم برنده اونی هست که لوازم کمتری همراهش هست

برای خرید می تونید از نمایندگی های AKG که توی تاپیک همسایه لیست شدند استعلام کنید

در آخر جنس صدای این دو برند تقریبآ مخالف هم هست چون AKG بیس و مید نسبتآ قوی و گرمی داره ولی سنهایزر صدای بیس و مید سردی داره

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

Klipsch S4 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چند هست الان ...
    هیچ جایی بهتر از نمایندگی اصلی یا وارد کننده نیست پس یه سر بزنید به تاپیک همسایه برای پیدا کردن مشخصات تماس و همچنین قیمت

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

دوستان سایت دیجیکالا برای خرید مطمئنه؟؟؟ یه EP830 میخوام بخرم از اونجا ;; )
    نمی شه اعتبار سنجی اینطوری انجام داد ولی پیشنهاد میکنم یه تماس با نمایندگی این برند که شاب هست می تونید خرید مطمئن تری داشته باشید

آدرس اینترنتی اونها هم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

والا چون همیشه بیرونم و تو اداره ها میرم و تو خیابون پیادم نمیتونم هدست استفاده کنم. شاید تا یه ماه دیگه بتونم تا سیصدم هزینه کنم ولی حتما باید ایرفون باشه با آیفونم مچ شه (میکروفون داشته باشه).

cx300 م دقیقا نمیدونم چه مدلیه. چندوقت پیش رفتم یه HD280 خریدم یه جوری تخفیف داد که CX300 م پیشش خریدم. زیاد از CX300 استفاده نکردم ولی در مقایسه با ایرفون خود آیفون خداست. تو جزییات عالیه صداش لطیف و قویه. باهاش آهنگای ارومو که گوش میکنم حرف نداره. مثلا آهنگ Damien Rice- Blower's Doughter کلا یه اهنگ دیگه میشه یه چیزایی تو پس زمینه میشنوم که تو ایرفون الانی نمیشنوم. آهنگای شلوغ مثل آهنگای Nightwish که الان صدای خواننده رو نمیفهمم چی میگه تو CX300 کامل میفهمم چی میگه. 100 ساعتم Burn-In ش کردم.
    به همون مدل S5i نگاهی دوباره بکنید البته اگر منظور شما از ایرفون همون توگوش باشه و در غیر اینصور احتمال زیاد منظورتون با Earbud هست که متاسفانه مدل مناسبی با این استایل سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از خبری که دوست عزیز mrm88 بهمون دادن
    اقا رضا لطفا یه نظر کارشناسی کامل در باره hd700 بهمون بدین .مشخصات که داده شده خیلی خوب هست بخصوص که در مورد soundstage اش خیلی تاکیید شده.و سوال خیلی مهم که برام پیش اومده چرا hd 800 رو ارتقا ندادن که بشه hd 900؟و چرا بنوعی میانگین گرفتن از دو مدل hd 800 و hd650 ؟بخاطر ارزون و تجاری شدن بوده و یا اینکه بعد از ساخت دیدن به پای hd 800 نمیرسه؟در هر صورت بعد 3 سال انتظار میرفت مدل بالاتری ارایه بشه حتی انتظار داشتیم مدل ارتقا یافته ای he90 رونمایی بشه .در هر صورت خیلی دوست دارم نظر شما رو در باره ای hd 700 بخونم و اگه بشه یه مقایسه ای هم با hd 800 برامون بکنین.قبلا تشکر و سپاس گذاری میکنم و بی صبرانه منتظر نظراتتون هستم.
    سلام به شما
    بعد از رونمایی تقریبآ قافل گیرکننده سنهایزر از HD700 نت به سرعت داره با نظرات متفاوتی روبرو می شه که یک گروه این هدفون جدید سنهایزر رو ارتقاء بسیار مناسب برای HD650 می دونن و گروهی دیگه سعی در بدست آوردن مدل برتر از HD800 با تلاشی بی نتیجه از زیر و رو کردن مشخصات فنی و ضمنی اون می کنند و همچنان هر دو گروه همچنان در حال تلاش برای بدست آوردن اخبار دقیق تر و مستدل تر هستند البته مثل مای بی طرف

همیشه محصولات جدید یک برند نشانه ارتقاء بهترین اون نخواهد بود مثلآ ممکنه محصول جدید برای پر کردن خلاء بین مدل برای کسب سود و به نوعی تجارت ساخته شده باشه نه صرفآ یک مدل ارتقاء ی به اون صورتی که ما انتظار داریم

به هر حال مدل بسیار موفق خواهد بود و از هر نظر که به محوصلات تمام برندها نگاه کنید از نظر مکانیکال ظاهرآ اون خلاقیت قدیمی در طراحی صنعتی دیگه وجود نداره و شروع به دوره کپی کاری کرده اند اون از Shure و این هم از سنهایزر به شخصه دوست داشتم طراحی اون به شکلی جدید تر و خلاقانه تر از این باشه اما نتیجه اون که HD700 باشه به نوعی اولین شماره مدل از سری HD البته برخلاف گذشته که سری ها 2 و 3 و 4 و 5 و 8 ساخته شدند اینبار سری 7 نامگذاری شده و احتمالآ سری ارتقاء یافته تر از HD800 باید سری 9 باشه نه 7 هر چند که برای تولید هدفون از این سری برنامه مشخصی از طرف سنهایزر ارائه نشده البته امکان داره در پس پردنده سنهایزر اتفاقاتی در حال رخ دادن باشه که من بی اطلاع هستم

زمان بسیار کوتاهی از معرفی HD700 گذشته و مطمئنن مقایسه ها و تست های دقیق و فنی تر چند ماه دیگه ارائه خواهند شد و در این مدت کوتاه جزییات دقیقی از این هدفون دیده نشده و جسته گریخته نظرات متفاوت داده شده اما تا جایی که بشه جمع بندی کلی از نظر کیفیت صدا داشته باشیم می شه به نوعی گفت که:
    بیس این هدفون از 650 بسیار بهتر شده هم از نظر عمیق بودن و هم impact (احساس ضربه بیس) و مید کمی بهتر شده ولی نه مثل HD800 با جزییاتی در حد micro detail این هدفون و متاسفانه در باره های به جمع بندی نرسیدم ولی از نظر Soundstage با توجه به سابقه درخشان سنهایزر در سری های HD و مدلهای حرفه ای این سری به نظر می رسه بهتر از مدل HD650 شده باشه ولی احتمالآ با دقت و گستردگی HD800 نخواهد بود چون قصد این هدفون هم ارتقاء یا رقابت با Hd800 نبوده و از نظر کیفیت ساخت به نظر خیلی خوب میاد و نصب روی گوش همون احساس HD800 رو میده و با یک تفاوت بسیار چشمگیر و اون کاهش وزن بسیار زیادی هست که نسبت به HD800 داشته کیفیت کابل با استفاده از مس یا OFC بهتر شده و همچنان روکش کابل بسیار مقاوم بکار رفته در سری High End
    سنهایزر و سایر برندها در این مدل هم مورد استفاده قرار گرفته البته همچنان با روکش نقره به جهت طول عمر کابل مس مورد استفاده در کابل روکش شده و می شه گقت کابل از نظر شمخصات الکتریکال و مکانیکال باعث برتری این هدفون نسبت به HD800 خواهد شد

نوع قرار گیری زاویه دار درایور نشون میده که سنهایزر خواسته تا مدل ارزان قیمت از کیفیت صدا و Soundstage باز HD800 رو در سبد خریداران یا علاقه مندان جای بده و احتمال زیاد با توجه به این نظر تا اندازه زیادی موفق بوده فقط به نظر کمی قیمت اون در مقابل HD650 زیاد به نظر می رسه ولی از HD800 بسیار خوش قیمت تر و وسوسه کننده تر هست

یک مزیت بسیار بزگ این هدفون نسبت به HD800 امپدانس 150 اهمی که باعث شده تا دارندگان HD650 از یک ارتقاء بدون دردسر و گران قیمت و آپدیت سخت افزار یا Setup خودشون رهایی پیدا کنند و با خیال راحت از برتری های این هدفون استفاده لذت بخشی داشته باشند و خوشحال تر هم خواهند شد کسانی که آمپ نه چندان قدرتمند اونها قادر به درایو کردن این هدفون 150 اهمی خواهد بود به نظرم اونهایی که Hd598 دارند بیشتر از دیگران از این ارتقاء خرسند خواهند شد

برای منی که همچین هدفونی ندارم بدست آوردنش شاید مشکل به نظر برسه اما می تونه باعث بشه تا با صداهایی در حد یک HD800 و قیمت باور نگردنی 1000 دلاری لحظاتی شیرین و رویایی رو با صداهای دلپذیر این هدفون سپری کنم شما رو نمی دنم

شما هم موفق باشید.

6. 11 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان...
    کسی میدونه برندAKG تو شیراز کجا گیر میاد؟
    دیروز رفتم چند تا هد فون تست کردم(beats studio,sennheiser px360,sony BX500...

قیمتا نسبت به قبل تقریبا 20 درصد بالا تر رفته تو شیراز.(فروشنده میگفت)

beats studio 680,000
    sony BX500 105,000
    PX360 245,000

به نسبت قیمتا BX500 فوقالعاده بود.نظر شما در موردش چیه؟
    گرون نگفته یارو؟
    کیفیت ساختش چطوره؟زود خراب نمیشه؟(زیاد آهنگ گوش میدم)
    نظرتون در مورد XB700 و XB1000 چیه؟ تو ایران هست؟ قیمت...

سپاس...
    سلام به شما

برای آدرس در شیراز پیغام خصوصی رو چک کنید

علت افزایش قیمتها به خاطر بالارفتن قیمت دلار هست

از نظر قیمت که نمیشه هدفون مناسب کاربرد رو انتخاب کرد و چون اونی که نزدیک بودجه یا دقیقآ معدل پول نقد تویجیب هست هدفون خرید

به هر حال اگر بیشتر درباره کاربردتون و بودجه در نظر گرفته خودتون توضیح بدید دوستان بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنند

کیفیت ساخت Xb500 بد نیست اما نباید انتظار بهترین رو داشت البته با این بودجه
    XB700 و Xb1000 به ترتیب نمونه ها یا مدلهای با بیس قوی تر از Xb500 هستند هر چند که این هدفونها فقط مناسب سبکهای الکترونیک خالص هستند نه سبک های دیگه در انتخاب دقت کنید چون ممکنه بعدا از بیس بدون کنترل و بوومی و بسیار بسیار قوی اونها دلزده بشید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

اینا کی وارد بازار میشن؟(بازار جهانی)
    اگه عجله دارید و حساب بانکی با چند تا صفر اضافه دارید از همین الان می تونید خرید کنید و در غیر اینصورت صبر کنید حدود 6 ماه تا یک سال دیگه تا که قیمت ها شکسته بشه اون وقت هم تمام معایب اون و تجربه های خریداران پولدار اونها پشتیبان انتخاب شما خواهند بود و هم اینکه ممکنه به طور کل از خرید همونی که در نظر داشتید به عنوان یک اشتباه رهایی پیدا کنید

شما هم موفق باشید.

8. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه مدل خاصی سراغ ندارم و مدل AKG مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم و مدل MDR-Bt101 بیس ضعیفی داره و قیمتش حدود 140 تومن البته اگه اشتباه نکرده باشم و مدل MDR-RF4000K هم نمایندگی از صداش خیلی تعریف میکرد البته احتمالآ چون بیس قوی داشته (:
    و قیمتش هم باز اگه اشتباه نکرده باشم حدود 200 تومن بود

شما هم موفق باشید.

اون مدل 140 تومنی نمی ارزه خریدش؟ بعد بین مدل های وایرلس 2.4 و بلوتوثی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

تشکر میکنم از استاد عزیز rezaomido .

مطالبتون رو تو آرشیو سایت در مورد خصوصیات وانواع هدفون خوندم...
    خیلی کامل و عالی و مفید بود...

بودجه من حداکثر 300 تومن هست و کمترم باشه بهتره!
    از بیس سری BX فک نمیکنم خسته شم.(من عاشق بیسم)

البته قبول دارم که یکم بیسش زیاده,که احتمالا میشه با تنظیمات اکولایزر یه کم کمترش کرد.
    میدونم گزینه های بهتر و بیشتری دارم ولی BX500 میارزه به نسبت قیمتش.

برام تفکیک صدا (اگه اشتباه نکنم soundstage ) و بیس با کیفیت خیلی اهمیت داره.
    همینطور ولوم پایین مثل sennheiser px360 رو اصلا دوست ندارم.
    در ضمن فقط می خوام با پلیر باهاش آهنگ گوش بدم.

پیشنهاد شما چی هست...؟(رنج قیمتها رو حتما بگید لطفا)

پیشاپیش با سپاس از تمام دوستان.
    Last edited by GTB 599; 13-01-2012 at 23:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان می خواستم نظرتونو در مورد این هدفون بدونم چون قراره کسی برام از اون ور آب بیاره
    creative aurvana in ear3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به همون مدل S5i نگاهی دوباره بکنید البته اگر منظور شما از ایرفون همون توگوش باشه و در غیر اینصور احتمال زیاد منظورتون با Earbud هست که متاسفانه مدل مناسبی با این استایل سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.
    نگاه کردم. فکر کنم بهترین مدل واسه من تو این رنجه. ضد آبم هست =-) آخه یه هدفونم با آب خراب شد. وقتیم بارون میاد باحالترین موقعه آهنگ گوش دادنه.

به نظر شما میرزه از خرید عیدم بزنم جاش X10i بگیرم؟ چند تا خرید غیر ضروریم نمیکنم. حداقل روزی دو ساعتم استفاده میکنم.

کلا بهترین جا تو تهران برای خرید ایرفون کلیپش(؟) کجاست؟

پیشاپیش با تشکر از جواب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هیچ جایی بهتر از نمایندگی اصلی یا وارد کننده نیست پس یه سر بزنید به تاپیک همسایه برای پیدا کردن مشخصات تماس و همچنین قیمت
    شما هم موفق باشید.
    سر زدم ولی خبری از نمایندگی Klipsch نبود
    نظر شما در رابطه با T-Jays Three چیه

Last edited by Hojjat07; 14-01-2012 at 02:37.

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    2 مطلب بگم که یکیش تجربه است و دیگری سوال :
    1 - هدفون های T-Jays three که دارم نسبت به دو مدل audio - technica CKS55 و audio - technica SJ55 که دارم بیس خشک تری ارایه می ده و مثل AT ها بعد مدتی حس نمی کنی صدای بوم بوم مغزتون رو پر کرده به خاطر همین بیس اونها حتی برای سبک های الکترونیک هم بسیار مناسب و راضی کننده به نظر میاد . ( for t-Jays three +++ )
    2 - آیا صدای audio - technica در همه مدلهاش کم و بیش یکیه ؟ یعنی مثلا این دو مدلی که دارم صدای به نسبت خوبی دارن اما نسبت کمی زیاد فرکانس های پایین باعث شده کمی صداهای دیگه در فرکانس های دیگه خفه به نظر بیان .
    آیا مثلا ATH-M50 نسبت به SJ55 تفاوتی در صدای تولیدیشون دارن ؟ و آیا اصلا این ارتقا پیشنهاد می شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •