همچنان اندر کفِ VT50
:((
سلام
آیا مدل m تلوزیون st30 تیونر ----t داره یا نه ؟
خیر نداره.
تلویزیون مدل st30 توانایی ضبط برنامه از روی تلویزیون داره؟ بلو ری پلیری هست که بتونه ضبط کنه؟
سلام نه مدل st30 , ونه مدل vt30 قابلیت ظبط ندارند البته اونهایی که پسوند ir دارند بقیه پسوند ها رو نمیدونم شما برای ظبط میتونی یه hd madiya پلیر بگیری از همه بهتر کارتو راه میندازه
سلام به همه اساتید محترم
من چند روز پیش خونه یکی از دوستان بودم. دوستم یه x30 سری M داره
بعد دیدم که برنامه winamp رو روی تی ویش نصب کرده.
میخواستم ببینم میشه روی این تی وی ها برنامه نصب کرد اگه میشه چطور؟
من خودم st30m دارم
دیروز ایکس باکسمو بردم خونه یکی از دوستام evil 6 بازی کنیم تلویزیونشون ال ای دی سامسونگ بود مدلش فکر کنم e 6890 چشمتون روز بد نبینه کلا بازی evil 6 با اونی که من روی پلاسمای خودم بازی کرده بودم خیلی خیلی خیلی فرق داشت دوستم میگفت چرا اینقدر گرافیکش بده خلاصه با کلی قسم آیه گفتم به خدا گرافیکش روی تی وی من اینجوری نیست باور نمیکرد تا اینکه با هم اومدیم خونه ما تا عملی بهش ثابت بشه وقتی رو پلاسما بازیو دید کم مونده بود سکته کنه اولشبعدش
![]()
خلاصه امروز با هم رفتیم براش st30 بخریمهر جا رفتیم تموم کرده بودن یه جا داشت به قیمت 3میلیون 150 واسه 42 اینچ ولی یه جا 42vt30 داشت میداد 3 میلیونو 50 هزار نمیدونم جریانش چی بود ولی حیف که پول دوستم نمیرسید
خلاصه آشفته بازاری شده وضعیت
ولی یه چیزی برای خودم جای سوال داره واقعا چرا تصویر پلاسما مخصوصا روی گیم اینقدر با ال ای دی فرق داره؟ آخه راستش روی کانالای ماهواره فرقشون خیلی کمه حتی من حس میکنم ال ای دی یکمی بهتره ولی روی گیم و فیلم مخصوصا فیلم اچ دی برتری پلاسما خیلی به چشم میاد.
Last edited by ehsan.aref; 09-10-2012 at 02:53.
تیب تیب الله احسنت بارک الله .............
به تی وی سوختم که فرستادم گارانتی بیشتر امیدوارم شدم..
سلام.
شما زحمت می کشیدی خب از خود دوستتون می پرسیدی و آموزشش رو برای بقیه دوستان هم قرار میدادی.
Last edited by mr_rayan; 10-10-2012 at 01:40.
این کارو انجام دادم ولی متاسفانه دوستم بلد نبود میگفت کسی اومده برام راهش انداخته
و خود اونم دست کاریش کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)