والا من كه تا ديروز بالا 300 داشتم ...(امروز سرعت افت كرده )
اين داداشمون هم همشهريمه اونم فك كنم سرعتش بالاس ...
نميدونم والا ....نويز تا وقتي كاري با ما نداشته باشه ما هم كاري باهاش نداريم![]()
والا من كه تا ديروز بالا 300 داشتم ...(امروز سرعت افت كرده )
اين داداشمون هم همشهريمه اونم فك كنم سرعتش بالاس ...
نميدونم والا ....نويز تا وقتي كاري با ما نداشته باشه ما هم كاري باهاش نداريم![]()
من که آسیاتک بودم نویزم همین بود ولی snrروی 17 تا 20 بود ولی مخابرات دیروز صبح که سرعتم رو 480 بود که تو امضا هم هست snr روی 7 هم رفت بود بدون قطعی با این سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون راست میگم تا وقتی سرعت و قطعی با مار نداشته باشه ما هم باهاش کاری نداریم.
البته اینو بگم که خطم همیشه بالای 6 مگه و کمتر هم نمیشه ممکنه اگه پهنای باندمون رو پایین بیارن نویزم کم بشه
حجم نامحدود من داره تموم میشه !
فقط 700 گیگ مونده ! 299 گیگش مصرف شد !
نمی دونم چرا مخابرات یهو خودش پسورد اینترتمو عوض کرد !
زنگ می زنم 2020 میرم تو نوبت بعد 8 دقیقه نوبت من میشه می گم ارور پسور میده طرف میگه پسوردت اینه من می گم اون بود !
میگه شد دیگه و بعد یه خنده ملیح !
اين 2020 ها كلا نقش شلغم رو دارن ....فقط مخابرات ميخواد بگه : آره ..ما هم پشتيباني داريم ....
ادماي بداخلاقي هم هستن ....يه بار نزديك بود كارم با يارو به فحش و فحش كشي برسه كه نشد ...ولي كلا پشتيباني بايد خيلي با اخلاق باشه ..
الان ايرانسل رو نيگاه ...هر ساعتي از نصفه شب هم زنگ بزني يارو خيلي با ملايمت و درست بهت جواب ميده
دلیلش اینه هیچ معیاری واسه انتخاب این افراد وجود نداره
نکته جالب این هست که هیچکدومشون تو هیچ زمینه ای با هم هماهنگ نیستن
اخلاق بعضیا خوبه بعضی ها هم که اصلا سلام کردن بلد نیستن
اطلاعات اینترنتی بعضیاشون خوبه بعضیا هم هنوز نمیدونن پینگ چیه !!!!!!
نکته جالب تر اینه اگه در عرض 2 ساعت 5 بار شما زنگ بزنین و 5 نفر متفاوت جواب بدن و شما یه سوال مشابه از همشون بپرسین
احتمال اینکه از همشون 1 جواب بگیرید 0 درصد هست
//////////////
من خودم روزی که خطم میخاست رانژه بشه تو 2 روز 3 بار زنگ زدم
بار اول طرف گفت رانژه شده و شما بعدا بزنگ یوزر شما آماده هست (( از اونجایی که میدونستم هرکدومشون واسه خودش یه چیز میگه 2 ساعت بعد از دوباره زنگ زدم ))
2 ساعت بعد زنگ زدم طرف گفت رانژه نشدهو جواب نهایی نیومده شما بعد از ظهر بزنگ
چون میدونستم بازم میخان بپیچونن فرداش زنگیدم طرف گفت رانژه شده
در عرض 24 ساعت خط من 3 بار از رانژه در اومد و از دوباره رانژه شد![]()
منم که دیروز زنگ زدم با یارو دعوا افتادم.
آسیاتک پشتیبانیش عالی بود.پشتیبان های خوبی هم داشت همیشه با ملایمت صحبت میکردند
این 2020 یه کاری که خیلی توش حرفه ای هستن اینکه هر مشکلی داشته باشی خودشون که حل نمیکنن فقط گزارش خرابی میدن.
من که میخواستم اینترت مخابرات بگیرم یه بار یکی گفت حتما باید بری مرزک خودتون.یکی دیگه گفت مشکلی نداره از مرکز مادر مرکزتون هم میتونی.یکی دیگه میگفت به اون مرکز ربط داره که ثبتنام کنه یا نه
میگفت که باید حتما صاحب خط باشه یکی دیگه میگفت هر کسی که داره اسفاده میکنه مخابرات که رفتم به اسم صاحب خط خورد با امضای من و مشخصات پدرم![]()
Last edited by hossein019940; 23-04-2013 at 12:57.
سلام. دوستان این پست رو برای کسانی میزارم که تازه میخوان از مخابرات اینترنت بگیرند تا خدای نکرده مثل من کلاه سرشون نره! فقط حقیقت ها رو مینویسم و دوستان دیگه هم میتونند تایید یا رد کنند
1- اول اینکه تمام سرویس های مخابرات از 128 تا 2048 (2 مگ) همه با یک سرعت دانلود میکنند و هیچ فرقی بین سرویس های محدود و نامحدود در سرعت و اشتراک باند نیست!!!
بر اساس آزمایشاتی که دوستان انجام دادند و در صفحات قبل میتونید تصاویر دانلود ها رو هم ببینید، تمام سرویس ها حداکثر با سرعت 380 دانلود میکنند.
2- اینترنت مخابرات بر خلاف شرکت های دیگه، پایداری در سرعت نداره یعنی ممکن یک روز سرعتتون حداکثر باشه و یک روز با سرعت دایل آپ کار کنید! بازهم تاکید میکنم هیچ فرقی بین سرویس های محدود و نا محدود نیست و این اتفاق برای همه افتاده...
3- سرعت بازکردن صفحات یا همون تاخیر اولیه در مخابرات واقعا افتضاحه و روزایی که سرعت هم پایینه، کلا نمیشه هیچ صفحه ای رو باز کرد! (یعنی گوگل هم به زور باز میشه!!)
4- قطع و وصلی adsl در مخابرات بسیار بیشتر از شرکت های دیگه هست و هفته ای چند روز پیش میاد که هر چند دقیقه adsl قطع و وصل میشه
5- فیل تر ینگ مخابرات هم بسیار قوی تر از بقیه شرکت هاست.
6- روی دانلود شبانش هم حساب باز نکنید چون اکثرا سرعتش اونقدر پایینه که بی خیال بشین بهتره...
7- تمام این موارد ممکنه بعد از جشنواره نوروزی تغییر کنه و بهتر یا بدتر بشه (طبق تجربه ی دوستانی که از سال های قبل مشترک مخابرات هستند)
8- نکته های موجود در قرارداد:
- حجم اضافی در ماه به ماه بعدی انتقال پیدا نمیکنه
- حجم رایگان شبانه فقط مخصوص قراردادهای 6 ماهه و یک سالست
- برای شرکت در قرعه کشی فقط قرارداد یک ساله باید داشته باشید (البته من اینو شک دارم ولی مسئول بابلسر اینو گفت)
- اگر حجم شما زودتر از تاریخ ماهیانه تموم بشه حتما باید حجم بخرین و مثل شرکت های دیگه نمیتونید برید یک ماهه تمدید کنید
- حجم اضافه ی خریداری شده تاریخ انقضا نداره و در صورت استفاده نشدن به ماههای بعدی انتقال پیدا میکنه
- در صورت انصراف از قرارداد باید 50% هزینه هر ماه تا پایان قرارداد رو بپردازین. یعنی اگر قرارداد یکساله دارین و بعد از ماه دوم بخواین انصراف بدین، باید نصف هزینه ده ماه آینده رو پرداخت کنید!
- در جشنواره فقط میتونید سرویستون رو افزایش بدین و نمیتونید سرویستون رو به سرویس هایی با سرعت یا حجم کمتر تغییر بدین! (مشکلی که برای خودم پیش اومده و الان مجبورم یک سال پول زور بدم!)
- هر ماه بصورت اتوماتیک سرویس شما شارژ میشه و نمیتونید توی مدت قرارداد بگین مثلا این ماه شارژ بشه، فلان ماه شارژ نشه!
- تمام نرخ هایی که وجود داره بدون مالیات و عوارض هست و برای هرکدوم 6درصد مالیات و عوارض هم اضافه میشه! (حتی حجم اضافه ای که میخرین!)
- برای خرید حجم اضافه باید نقدا پرداخت کنید و نمیتونید همراه قبض پرداخت کنید.
امیدوارم این نکات باعث بشه آگاهانه انتخاب کنید و تجربه ای که دیگران بدست آوردن رو دوباره تجربه نکنید...
دوستان طبق تبلیغات و بروشور ها ساعت دانلود رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح باید باشه ولی با توجه به این گزارشات که میبینید، زودتر از 7 قطع میشه:
ساعت اتصال= 6:40:50
مدت اتصال= 22:42
در نتیجه ساعت قطع میشه= 7:03:32
یعنی 03:32 بعد از اتمام ساعت رایگان (212 ثانیه)
مقدار مصرف غیر رایگان= 212 مگ
یعنی توی 212 ثانیه، 212 مگ دانلود کردم! در صورتی که میدونیم حداکثر سرعت دانلود میتونه 400kb باشه که ضربدر 212ثانیه میشه 84.8مگ
البته با توجه به اینکه توی 20 دقیقه قبل که ساعت رایگان بوده فقط 199مگ دانلود کرده، پس سرعت 400kb هم نمیتونه درست باشه.
نتیجه آخر اینکه ساعت رایگان حدود 6:45 تا 6:50 تموم میشه و دوستانی که از اینترنت محدود استفاده میکنند حواسشون باشه مثل من دستشون نره توی پوست گردو! (به اینترنت نیاز داشتم ولی یهو دیدم حجمم تموم شده)
Last edited by sharkmil65; 23-04-2013 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)