دوستان نت من از صبح قطعه از تهران هستم کسی همچین مشکلی داره؟ الانم با نت یکی از دوستام اومدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان نت من از صبح قطعه از تهران هستم کسی همچین مشکلی داره؟ الانم با نت یکی از دوستام اومدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
کسی میدونه مودم وایرلس رایگان های وب چیه و کیفیتشو اینا چطوره؟؟؟
سلام
من ساکن رشتم میخواستم سرویش 1 مگ بگیرم میخوام بدونم سرعت دانلوش تو ساعت معمولش و ساعت رایکانش رو چنده.بعدهر 1 گیگو چند میده؟
والا یکی از فامیلهامون گرفته. (البته من اصفهانم) سرعت چند هم گرفته رو نمی دونم. ولی تو ساعات معمولی سرعت دانلودش حداقل 200 کیلوبایت در ثانیه هست. اگه از یه سرور داخلی هم دانلود کنید. من امتحان کردم سرعت دانلودش حدود 400-700 کیلوبایته. شبانه رایگانش رو امتحان نکردم. ولی در کل سرعتش خوبه.
مرسی.پشتیبانیش در چه حدیه؟ قطع و وصل میشه؟جدا از سرعتش می ارزه های وب بگیرم؟
والا برای یه جای عمومی (مغازه) گرفته. این سرعت ها که میگم من با موبایل امتحان کردم که این سرعتها رو بهم داده. شاید با لپ تاپ سرعتش خیلی بهتر باشه. پشتیبانیش هم که من شنیدم خیلی خوبه. می گفت کسی برای تنظیمات به مغازه نیومد. خودم زنگ زدن تهران. راهنماییم کردند و خودم تنظیماتش رو انجام دادم. به نظر من که خوبه (البته میگم شاید شهر به شهر فرق کنه). به نظرم سرویس دهنده خوبیه.
نا محدود سرعتش واقعیه،یکی از دوستام 128 گرفته بود،سرعتش نهایت تا 20 میرفت.
فقط تا اونجا که میدونم محدودیت نداره.
پشتیبانی های وب فقط چرت پد زیاد میگه
بله تا دلت بخاد
ای بابا چه سرعتی ما که خیری ازش ندیدیم
پینگش 400 به بالا هست
من همه جوره از های وب راضیم سرعتم حدود 700 میشه.فقط تو پینگ یکم بده.البته پینگش خوبه ها فقط گاهی اوقات نوسان میشه یهو میره دویست سیصد ولی در کل عالیه تو این چند ماه ک های وب داشتم راضی بودم این اتفاقات ک گاهی پینگ بالا میره یا سرعت کم میشه تو همه isp ها هست عادیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)