انسانها در سیاست همیشه قربانیان سادهدل فریب و خود فریبی بوده و خواهند بود؛ و تا زمانیکه نیاموزند، منافع طبقاتی این یا آن گروه را در پشت عبارات اخلاقی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی و وعدههای آنها جستجو کنند، قربانی خواهند شد.
"ولادیمیر لنین"
انسانها در سیاست همیشه قربانیان سادهدل فریب و خود فریبی بوده و خواهند بود؛ و تا زمانیکه نیاموزند، منافع طبقاتی این یا آن گروه را در پشت عبارات اخلاقی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی و وعدههای آنها جستجو کنند، قربانی خواهند شد.
"ولادیمیر لنین"
پنجاه دوست داريد؟ اين كافي نيست، يك دشمن داريد؟ بسيار زياد است.
((مثل ايتاليايي))
دوستي كه از او به تو سودي نمي رسد، از دشمني او نيز تو را زياني نخواهد رسيد.
(( كيقباد))
"چیزی نیست که چشمانت آن را بنگرد، مگر آن که در آن پند و اندرزی است."
امام کاظم (ع)
تشويق ها، روياها، آه ها، آرزوها و اشك ها از همراهان جدايي ناپذير عشق اند.
((ويليام شكسپير))
اي پسر، مراقب باش كه به خاموشي عادت كني. من از سكوت هيچ گونه شرمسار نشدم، ليكن بسيار وقت سخن گفتم و پشيماني بردم.
((لقمان))
براي اکثر مردم مرگ در راه اصول آسان تر از زندگي کردن بر اساس آن است
(آدالي استيونسن)
وقایعی مثل انقلاب، تنها شروع جذابی دارند
(هوارد ساکلر)
شکسپیر گفت : __________________________________________________ ___________________________Shakespeare Said
من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟______________________________________________I always feel happy, you know why?
برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،_______________________________Because I don't expect anything from anyone,
_______انتظارات همیشه صدمه زننده هستند.زندگی کوتاه است. پس به زندگی ات
_______عشق بورز ..
Expectations always hurt .. Life is short .. So love your life ..
خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط برای خودت زندگی کن و ..__________Be happy .. And keep smiling .. Just Live for yourself and ..
قبل از اینکه صحبت کنی » گوش کن__________________________________________________ ________Befor you speak » Listen
قبل از اینکه بنویسی » فکر کن__________________________________________________ _____________Befor you write » Think
قبل از اینکه خرج کنی » درآمد داشته باش__________________________________________________ ____Befor you spend » Earn
قبل از اینکه دعا کنی » ببخش__________________________________________________ ____________Befor you pray » Forgive
قبل از اینکه صدمه بزنی » احساس کن__________________________________________________ ________Befor you hurt » Feel
قبل از تنفر » عشق بورز__________________________________________________ ___________________Befor you hate » Love
زندگی این است ... احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر_______________________________That's Life … Feel it, Live it & Enjoy it.
Last edited by Puneh.A; 22-10-2011 at 14:37.
میدانم،برای کشتن من آمده ای. شلیک کن بزدل،تو یک مرد را میکشی.
------------------------------------------------------------------------------------------------
چه گورا
درسي را كه ميتوان از مكتب دايناسورها آموخت اين است كه اگر چه بزرگي خوب است ولي بزرگي بيش از حد نميتواند الزاما" بهتر باشد.
جانستون، اي. آ.
اگه چیزی رو بدست نیاوردی، فراموشش کن و اگه نمی تونی چیزی رو فراموش کنی، بدستش بیار....
شکسپیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)