تو یه تالار دیگه یکی از بچه ها میگفت پول نصبو دادم خدمات پستی بعد اونی که اومده نصب کرده اونم ازم پولو گرفته بعدشمتوجه شدم که کلا تابستون امسال مخابرات جشنواره داره و پول نصب نباید میدادم![]()
هرچند خودمم به خدمات پستی دادم![]()
تو یه تالار دیگه یکی از بچه ها میگفت پول نصبو دادم خدمات پستی بعد اونی که اومده نصب کرده اونم ازم پولو گرفته بعدشمتوجه شدم که کلا تابستون امسال مخابرات جشنواره داره و پول نصب نباید میدادم![]()
هرچند خودمم به خدمات پستی دادم![]()
یه سر هم به فرمانداری بزن بد نیست....اول برو پیش نمایندگی که ثبت نام کردی بهشون بگو میخوای بری فرمانداری شکایت کنی ازشون ... گاهی تهدید کارسازه![]()
امروز ساعت 8 نت برای من قطع بود زنگ زدم 2020 گفت سراسریه....واقعا سراسری بود یا بازم دروغ بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به دانلودت داره
512 هم خوبه
یعنی چی؟
بهش بگو چه زمانی فرستادی؟
به کی فرستادی؟
پیگیری کن
ديشب شب سختي براي من بود. اگه حوصله داشتيد خلاصه ماجرا رو بخونيد:
ساعت 2 شب بود كه اينقدر از سرعت 30 خسته شده بودم كه هر چي سايت ه ك adsl و... بود رو رفتم براي افزايش سرعت!
آخرش رسيدم به چند تا نرم افزار كه يكيشون گفت ريستارت كن و بعدش ديگه اصلا اينترنت وصل نشد كه نشد همش ارور 691 مي داد.
خلاصه تاساعت 4 صبح از 6-7 بار كانفيگ و ريست و آپديت firmware مودم چيزي نصيبم نشد.
به طور اتفاقي متوجه شدم mac آدرس مودمم عوض شده گفتم كار كار همينه.
رفتم گوشيم رو برداشتم كه برم سايت ibsng رو چك كنم ببينم قبلا چند بوده مك كه سايت باز نشد. اعتبار سيم كارتم فقط 200 تومن بود
گفتم با ايرانسل نميشه رفتم لپ تاپ قديمي رو كه مودم ديال آپ داشت برداشتم و با اينترنت خيلي هوشمند وصل شدم به نت. آخ نمي دونيد چه صداي نوستالژيكي ازش به گوش مي رسيد تا وصل شد.
رفتم سايت ibsng رو بالا بيارم ديدم اينجا هم باز نميشه. گفتم لااقل يه شارژ بگيرم براي سيمكارتم كه يه طرح gprs بزنم. چشمتون روز بد نبينه ساعت 5 شارژ رو خريدم تا ساعت 6 خبري از شارژ نبود. يكي ديگه هم خريدم اونم نيومد. تيكت زدم به پشتيباني كه تا الان كه ساعت 10 هست هيچ خبري از شارژ و پشتيباني نيست.
نيم ساعت پيش از توي خواب ناز پريدم يادم اومد اينترنت ندارم! رفتم با 100 تومن اعتبار باقي مونده ايرانسل، سايت رو چك كردم ديدم بالا اومد. روي آخرين اتصال رفتم ديدم بله! مك آدرس مودم اونجا با 02 شروع ميشه مال من 27 شده. مك آدرس رو يادداشت كردم اومدم دادم به نرم افزار عوضش كرد و به اينترنت وصل شدم.
خلاصه نكته و پند زياد داشت اين ماجرا!:
1-به فكر كارهاي غير قانوني نباشيم!
2-قدر سرعت 30 خود رو بدونيم تا به قيژ قيژ ديال آپ گرفتار نشيم!
3-به شارژ مستقيم سيمكارت در همون لحظه اعتماد نكنيم!
4-كميت شارژ سيمكارت مهم نيست بلكه با 200 تومن هم كار راه ميوفته!
سروش شرمنده موقعی که عکس رو گذاشتی من خواب بودم نتونستم درست ببینم میشه یوزرنیمت رو بگی ؟ چون من موفق نشدم ببینمش ؟
این خدمات پستی پرش دختره آدم روش نمیشه صحبت کنه چه برسه بخواد تهدید کنه![]()
ولی بهش گفتم این چه وضعشه و من از طریق مخابرات پیگیری میکنم اونم مث عقده ای ها نگاه کرد .
اما میگفت شده که تا 2 هفته هم وصل نشده باشه اما من یکی که باورم نشد.
راستی یه زنگ دوباره به پاس ماناماد بزنم شاید اونجا باشه ؟ یا دوتاش سیستمشون یکیه ؟
Last edited by mohammad varaste; 27-07-2013 at 09:40.
تو از کی گرفتی؟
کدوم عامل فروش؟
ضحی کیش؟
پارس؟
دیگه نمایشگاه تموم شده، باید همون موقع که گذاشتم میدیدی
دوستان یه دفعه چی شد؟ پینگ و تایم اوت رفت بالا سرعت هم دفع شد :|
Last edited by soroosh_cz; 27-07-2013 at 10:06.
در کل پینگ پایدار نیست
نمی دونم کی می خواد به پایداری برسه!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)