1 ام که جمعست عمو
مال همه از سوم شروع میشه . که میشه یکشنبه . رذاستی من هنوز به دانشگاه زنگ نزدم !!!! مشکلی پیش نیاد ؟!!! خودشون گفتن 28 ام دیگه منم که همه چیم آمادست ! نیازی هست زنگم بزنم یا نه ؟!
1 ام که جمعست عمو
مال همه از سوم شروع میشه . که میشه یکشنبه . رذاستی من هنوز به دانشگاه زنگ نزدم !!!! مشکلی پیش نیاد ؟!!! خودشون گفتن 28 ام دیگه منم که همه چیم آمادست ! نیازی هست زنگم بزنم یا نه ؟!
Last edited by mehrdad_ati; 16-09-2011 at 19:58.
یعنی از جمعه شروع به جمع و جور کردن وسایل و از این جور چیزا میکنیم که فرداش بریم..
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه مشکلی نیست...
چه طور بود اردو؟
کجا برده بودن؟
من هنوز با خودم درگیرم اردوی علم وصنعت رو برم یا نه اخه 3 روزه!
اين تاييديه تحصيلي رو بايد از پست بانكا بگيري البته اول ميري ميپرسي چه مداركي لازمه براشون ميبري بعد دو تا كاغذ بهت ميدن كه بايد اسكن بگيري (اگه ثبت نامت اينترنتيه ) و براي سايت دانشگاه بفرستي
بله میشه ولی باید در قسمت ادرس اموزش و پرورش ادرس شهر خودتون رو بنویسید![]()
بستگی به علاقتون داره.
این خوابگاه های ملکی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از جمعه شروع به جمع و جور کردن وسایل و از این جور چیزا میکنیم که فرداش بریم..
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه مشکلی نیست...
فرداش هم تعطیل رسمیه عزیزم![]()
ایشالله فرداش هم به جمع کردن و اینا ادامه بدید که پس فرداش برید
خوب من تاییدیه ی دیپلم و پیش رو یه نفر برام جور کرد از آموزش و پرورش . آیا باز هم به اون فرم شماره ی 2 رفترچه ی انتخاب رشته نیازی دارم ؟ دیگه پست نمیخواد برم ؟
البته برای من اسکن رو نمیخواد فقط تاریخ و شماره رسید رو میخواد. شماره رسید هم لابد روی همون برگه هست دیگه.
معمولا پست ها چه مدارکی رو میخوان؟ کارنامه پیش و دبیرستان + کارت شناسایی دیگه. عکس که نمیخوان ها؟ چیز دیگه ای که لازم نیست.
کسی بهشتی قبول نشده اینجا ؟!
بابا این چه وضعشه ... دانشگاههای دوقوز آباد ثبت نام اینترنتی گذاشتن این هی میگه متعاقبا اعلام میشه ... الان یعنی بهشتی اینترنتی هیچی نداره ؟! همش حضوریه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)