یه دفعه دیگه هم همین جوری شده بود قبلا . کلا نامحدود شده بود و من با 370 مگ از صبج تا شب به مدت 4 روز گذاشته بودم یکسره دانلود . حدود 100 گیگ دانلود کردم.
عجب روزی هایی بود خداییش/
یه دفعه دیگه هم همین جوری شده بود قبلا . کلا نامحدود شده بود و من با 370 مگ از صبج تا شب به مدت 4 روز گذاشته بودم یکسره دانلود . حدود 100 گیگ دانلود کردم.
عجب روزی هایی بود خداییش/
اره هی ریست می شه منم یک ونیم گیگتو این دو ساعت اخیرگرفتم همش برگشت
البته دیگه داریم به ساعت شبانه نزدیک می شیم فعلا پروژه تعطیله تا ببینیم فردا چی پیش می یاد
این ملک جعفریان احتمالا می خواسته بگه 150گیگ حجم دانلود می دیم برای یک هفته گفته 150مگ
اخه اینا فرق گیگ و مگ رو فکرنکنم متوجه باشن
دانلود چطور بود محاسبه شد ؟
یکی از دوستان تا قبل ساعت 4 - ده گیگ گرفته بود . و محاسبه نشد .
من چون بیرون بودم استفاده نکردم ..
به جز یک 300 مگ که شب قبل دیدم ثابته برای تست گذاشتم ..
الان هم از 12:50 یک تست گذاشتم برای نمونه تا 1 //
برای فهمیدن از کم شدن مودم رو باید ریست کنیم ؟ // چون اگه انلاین دیتا رو انتقال بده همونجا معلوم مبشه ..
دوستان همین الآن ریست شد و بدون حتی 1 مگ کم و کاست حجم برگشت,
برای فهمیدن از کم شدن وارد 2020 بشید و log in و log out کنید,
چون آنلاین حجم کم نمیشه مثلا 50 مگ کم میشه,باز دوباره پس از گذشت مدت زمانی دوباره 30-40 مگ دیگه کم میشه و قاعده ای نداره باید هر چند دقیقه چک بشه.(هر10دقیقه یا یه ربع این حدود)
یکی بگه جریان چیه ؟ نا محدود شده یا نه ؟
سرعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که از دیروز حدود 15 گیگ گرفتم حجمم اول 6 گیگ بود الان شده 7 گیگ !!!
نمیدونم فقط تا کی ادامه داره ؟
Last edited by frozen01; 17-10-2013 at 02:12.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > يک هفته اينترنت رايگان براي کاربران اينترنت مشهد
مدير روابط عمومي مخابرات استان خبر داد:
يک هفته اينترنت رايگان براي کاربران اينترنت مشهد
خراسان رضوي - مورخ دوشنبه 1392/07/22 شماره انتشار 18527
علي نژاد/اختلال در شبکه اينترنت مشهد که طي چند روز گذشته در برخي نقاط مشهد به وجود آمده بود رفع شده و براي جبران خسارت يک هفته اينترنت رايگان در اختيار مشترکان قرار مي گيرد.به گزارش خراسان جواد ثاقب مدير روابط عمومي شرکت مخابرات خراسان رضوي با بيان اين مطلب افزود: از صبح روزگذشته خرابي شبکه برطرف شده و سيستم در حالت عادي است. وي حجم دانلودي را که در اين يک هفته مشترکان مي توانند استفاده کنند 100مگابايت اعلام کرد.
فکر کنم منظورش 100 گیگ بوده![]()
Last edited by frozen01; 17-10-2013 at 02:17.
![]()
مدیرکل روابط عمومی مخابرات خراسان رضوی خبر داد
رفع اختلال و قطعی اینترنت در مشهد/ یک هفته اینترنت رایگان برای مشترکان
مدیرکل روابط عمومی مخابرات خراسان رضوی با اشاره به رفع اختلال و قطعی اینترنت در مشهد گفت: یک هفته استفاده رایگان و تشویقی از اینترنت برای مناطقی که این مشکل برای آنها به وجود آمده در نظر گرفته شده است.
به گزارش مشهد نیوز، ثاقب عادل در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به قطعی اینترنت مخابرات در برخی از نقاط مشهد طی روز گذشته و امروز اظهار کرد: با توجه به مشکل سختافزاری در یکی از مناطق مخابراتی استان، معضلاتی نظیر قطعی اینترنت در برخی نقاط مختلف شهر به وجود آمده که با پیگیریهای شرکت مخابرات در حال حاضر رفع شده است.
وی افزود: مدت یک هفته استفاده رایگان و تشویقی از اینترنت برای مناطقی که این مشکل برای آنها به وجود آمده در نظر گرفته شده است.
منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۲ مهر
کدخبر:2318منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و يکم مهرلینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)