تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 1185 اولاول ... 574575075475535545555565575585595605615676076571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان تو تجریش کجا اینن اسپری توسکان لیدر رو داره؟ هر جا پرسیدم میگن لاو کالکشن کار نمیکنیم. در کل فرزین نیا هم گرون فروشه.مثلا همون بلک دایموند که معرفی کرد 31 تومن میداد من از تجریش 26 خریدم.

2. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقای جهانشاه صالح منم کل تجریش رو گشتم کلا خیلی کم لاو کلکشن کار میکنن و توسکان لیدر رو هم نداشتن. ریو هم که اومد کلی ازش تعریف کردن و منم جو گیر شدم رفتم 2-3 تا خریدم.حالا که با تجربه تر شدیم میبینیم همچین آش دهن سوزی هم نبوده.

این اسپری ها نهایتا 4-4.5 هست.فرزین نیا کلا گرون فروشه. هنرش جوگیر کردن من و شما هست. زمانی که بلک دایموند رو معرفی کرد 31 قیمت داد من همونو تو تجریش 26 خریدم از پاساژ البرز.

دوستان اگه تو تجریش جایی رو میشناسن که این اسپری رو داشته باشه لطفا بگن چون ظاهرا اکثر مغازه ها با این شرکت کار نمیکنن.

4. 4 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپری Tom Ford Tuscan Leather رو آورده و خیلی همه تعریف میکنه که مثل بوی اصلی ادکلن رو میده
    کامنت های اعضا هم همینو گفته !
    قیمت 6 تومن هم گذاشته که به نظر مناسبه !
    فقط پول پستشو 7 تومن گذاشته که خیلی خیلی گرونه !
    کسی ادکلن اصلشو یا این اسپری رو تست کرده ؟
    همه به شدت دارن ازش اونجا تعریف میکنن !
    ---------------------------------------------------------------------
    من همین الان دو تا پست بالا رو دیدم !!!
    آقا شما میدونی چه جوری میشه گیر آورد اینا رو منم میخوام !
    آخه پول پستشو زده 7 تومن !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 02-04-2012 at 19:17.

6. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها کسی جدیدا قیمت تام فورد اکستریم رو نداره ؟

8. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بعد از غیبت طولانی مدت باز برگشتم
    ولی همیشه تاپیک رو پیگیری میکردم. این روزا سرم خیلی شلوغ بود. عید که میشه تمام اقوام بالای کشور سرازیر میشن اهواز! برای همین وقت پست دادن نداشتم.
    ولی تو این مدت یک بازخورد عجیب داشتم
    اونم این بود که روز 4 تا اسپری از اوپیوم چینی زدم و رفتم مهمانی. وقتی برگشتم و رسیدم به در خونه یکی از همسایه ها که دو تا خونه با ما فاصله داشت اسمم رو صدا زد و گفت این بوی عطر تو که میاد؟چه خوش بو هست!
    خودم جا خوردم و رفتم پیشش که مطمئن بشم و وقتی گفت آره بوی خودته بیشتر جا خوردم.
    سلام آقا فرید عزیز منم بعد از یه غیبت طولانی مدت برگشتم الان..اتفاقا من هم هر روز اینجا رو چک میکردم اما یه مدت خیلی یک نواخت شد و هیچ کس ایده جدید نمیداد و همه اش حرفای تکراری درباره تست عطرای مختلف مطرح می شد.

یادش بخیر مغازه گل آفتاب پونک قبل عید اوپیوم چینی رو میداد 110...الان حتما 150 میده...گفتی کلا 4 تا پاف زده بودی که طرف سوال کرد ازت؟

ولی من واقعا وقتی پرفیوم اوپیوم رو تست کردم اصلا اینم به چشمم نیومد...

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

آقای جهانشاه صالح منم کل تجریش رو گشتم کلا خیلی کم لاو کلکشن کار میکنن و توسکان لیدر رو هم نداشتن. ریو هم که اومد کلی ازش تعریف کردن و منم جو گیر شدم رفتم 2-3 تا خریدم.حالا که با تجربه تر شدیم میبینیم همچین آش دهن سوزی هم نبوده.

این اسپری ها نهایتا 4-4.5 هست.فرزین نیا کلا گرون فروشه. هنرش جوگیر کردن من و شما هست. زمانی که بلک دایموند رو معرفی کرد 31 قیمت داد من همونو تو تجریش 26 خریدم از پاساژ البرز.

دوستان اگه تو تجریش جایی رو میشناسن که این اسپری رو داشته باشه لطفا بگن چون ظاهرا اکثر مغازه ها با این شرکت کار نمیکنن.
    جالبه بدونی که اون زمان که ایشون 31 میداد من نه 26 بلکه 24 تومن خریدم اینو

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

بچه ها وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپری Tom Ford Tuscan Leather رو آورده و خیلی همه تعریف میکنه که مثل بوی اصلی ادکلن رو میده
    من میگم یکی بره اینو بخره ببینه انقدام مال هست که ازش تعریف کرده...اگه خوب بود مام میریم میخریم..

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

این لاو کالکشن شرط میبندم همون اسمارت کالکشنه....فقط من موندم این ادکلنا و اسپری های بی نام و نشون از کجا میان؟؟

همه شونم صاف رو کاراشون نوشتن:
    Pefume made in France

اینم که آخه عمه منم میتونه روی یه شیشه برداره بنویسه....کاش از سر از راز این ادکلنای بی نام و نشون مثل همون بلک دیاموند شرکت ان سی سی و اینا در می آوردیم

10. 9 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

من ادوپرفیوم اصلشو دارم. بوش واقعا معرکه هستش. یعنی یه چیزی میگم یه چیزی می شنویا. ولی این اسپری رو اولین بار تو سایت خانم فرزین نیا دیدم. هر چقدرم تو نت سرچ می کنم نمی تونم سایت کارخونه و لیست محصولاتش رو پیدا کنم. بنابراین ایده ای راجع به اسپری ندارم. کاش یکی از بچه ها که تهران هست یه سری بزنه و حداقل تستش کنه و نتیجه رو به ما هم بگه. خوب اگه ارزش داشته باشه من با اینکه عطرشو دارم باز اسپری رو می خرم. البته 7 تومن پول پست واسه یه اسپری هم از اون حرفاستا. تازه تو سایتش گفته حداقل 7 تومن.

12. 10 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام آقا فرید عزیز منم بعد از یه غیبت طولانی مدت برگشتم الان..اتفاقا من هم هر روز اینجا رو چک میکردم اما یه مدت خیلی یک نواخت شد و هیچ کس ایده جدید نمیداد و همه اش حرفای تکراری درباره تست عطرای مختلف مطرح می شد.

یادش بخیر مغازه گل آفتاب پونک قبل عید اوپیوم چینی رو میداد 110...الان حتما 150 میده...گفتی کلا 4 تا پاف زده بودی که طرف سوال کرد ازت؟

ولی من واقعا وقتی پرفیوم اوپیوم رو تست کردم اصلا اینم به چشمم نیومد...

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

جالبه بدونی که اون زمان که ایشون 31 میداد من نه 26 بلکه 24 تومن خریدم اینو

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

من میگم یکی بره اینو بخره ببینه انقدام مال هست که ازش تعریف کرده...اگه خوب بود مام میریم میخریم..

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

این لاو کالکشن شرط میبندم همون اسمارت کالکشنه....فقط من موندم این ادکلنا و اسپری های بی نام و نشون از کجا میان؟؟

همه شونم صاف رو کاراشون نوشتن:
    Pefume made in France

اینم که آخه عمه منم میتونه روی یه شیشه برداره بنویسه....کاش از سر از راز این ادکلنای بی نام و نشون مثل همون بلک دیاموند شرکت ان سی سی و اینا در می آوردیم
    بله دقیقا یادمه 4 پاف زدم. من به پخش بو و موندگاری opium ایمان داشتم ولی نه تا این حد
    اتفاقا منم دوست دارم سر نخ این ادکلنهای بدل رو بشناسم.

14. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اپیوم رو دوست دارم اما یکم واسم سنگین به نظر اومد که نخریدم بروبچ ادکلن هایی که تست کردین و خیلی دوست دارین رو بگید تا مشخص شه سلیقه ها چطوریه تو عطر و ادکلن ببینیم سلیقه ما به کی نزدیکه بریم از همونا تست کنیمراستی بگید از چه عطرایی بدتون میاد من با بوهای گرم و شیرین مشکل دارم مثلا به شدت از وان ملیون بدم میاد البته هستن ادکلن هایی که گرم و شیرین هستن اما نمیزنن و میشه باهاشون کنار اومد مثل گرلن با تق هرمس هم مشکل دارم نمیدونم چرا با ادکلن های گرم و ملایم که تو گروه چوبی باشن میتونم کنار بیام اما اگه تند باشه نه اما کارای متعادل و خنک که تلخ هم باشه رو خیلی دوست دارم حتی اگه تند باشه

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قیمت تقریبی این ادکن چنده؟
    Baldessarini Ambre for men by Hugo Boss

18. 3 کاربر از dav00d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

قیمت تقریبی این ادکن چنده؟
    Baldessarini Ambre for men by Hugo Boss
    70-80 تومن

20. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •