اقا کسی تونسته این بازی رو بازی کنه؟خواهشان کمک کنید...
![]()
اقا کسی تونسته این بازی رو بازی کنه؟خواهشان کمک کنید...
![]()
من که براتون توضیح دادم.اینم توضیح یه سایت که مطمئن شید.پس ببینید ایراد کار کجاست:
مسیر نصب میش این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SD card>ea>dead space> که از اینجا 2 تا فایل دیگه هست یکی published که فولدر هست و بعدی هم فایلی به نام downloaded.indicate
راسی یه چیز دیگه.من الان قیمت ارک دیدم با تعجب دیدم زده477...در حالی که ایکس 10 486...میخواسم ببیتنم میارزه ابین ایکس 10 رو رد کنم بره یه ارک بگیرم...(اینم بگید که این ایکس 10 حدودا 3 ماه کار کرده اندروید 2.3 که یدونه خشم نداره و حتی هنوز روکششم ورنداشتم رو حدودا چند ور میدارن؟/)
یه چیز دیگه ام اینکه چرا گوشی جدیدی مثله ارک که امکاناتش حتی بیشتر از ایکس10 اینقدر افت قیمت داشته ولی ایکس10 که من 3 ماه پیش خریدم 405 تومان اینقدر افزایش قیمت داشته؟/
پیشلپیش از راهنماایی هاتون ممنونم...![]()
اگه مشتری مناسبی دارید حتما...چرا که نه
علتش اینه که بعد از گذشت بیشتر از 1 سال از تولید ایکس 10 دیگه تولید این گوشی کم میشه در نتیجه قیمتش بالا میره.
این اتفاق برای همه گوشی ها اتفاق میافته
اقا دمت گرم درست شد.خیلی اقایی
فقط این رو نگفتی که این ایکس 10 مار چند ور میدارن حدودا؟/
جوری باشه که حداقل 50 سر بدم اون ارک رو بردارم...بازم ممنون
اقا برای من که اجرا میشه اما تو لود بازی از بازی میاد بیرون .
شما این مشکل رو ندارید ؟؟؟
چکارش باید کرد ؟؟؟؟
خواهش میکنماقا دمت گرم درست شد.خیلی اقایی
فقط این رو نگفتی که این ایکس 10 مار چند ور میدارن حدودا؟/
جوری باشه که حداقل 50 سر بدم اون ارک رو بردارم...بازم ممنون
اگه 410-420 بردارن خوبه.الان شنیدم 460 هست.پس تا 400 بردارن خوبه.
@محسن:
با تسک کیلر یکم رام خالی کن.شاید از اون باشه.یه ریستارت هم کنی جای دوری نمیره![]()
چه رویایی 410 ؟
350 ازت بخرن سود کردی
مردم از سیستم عامل و سخت افزار و این چیزا درست سر در نمیارن از گرون شدن موقت قیمت گوشی که بی خبر نیستن مطمئنا این قیمت نمیمونه![]()
یه هدیه خوب
Go launcher رو نصب کنید:
حالا اینم نصب کنید و لاک اسکرین رو ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه لاک اسکرین پسورد رو قبول میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)