استفاده از اینترنت گوشی روی سیستم راحته ، اما من می خوام از اینترنت سیستمم روی گوشی استفاده کنم اگر میشه راه دقیقش رو توضیح بدید
با تشکر
استفاده از اینترنت گوشی روی سیستم راحته ، اما من می خوام از اینترنت سیستمم روی گوشی استفاده کنم اگر میشه راه دقیقش رو توضیح بدید
با تشکر
این i9000 با i9001 راماشون یکیه ؟ کدومش برای خرید بهتره ؟ (هدفونای پلاس تو گوشیه )
چیزی در این مورد نشنیدم و فکر نکنم عملی بشه ولی گوشی های HTC این قابلیت رو به طور پیش فرض دارند !
نه خیر رامشون متفاوته !
بسته به نیاز خودتون داره ... پلاس ، کلاک سی پی یو بالاتری داره ... ولی چیپ گرافیکیش در برابر i9000 چیزی برای گفتن نداره !
تقریبا اگه i9000 رو تا 1.2 اور کلاک کنید ، از همه جهت برتر از پلاس هستش ! تویه تست های بنچمارک این ثابت شده هست !
هدفونای پلاس هم ، In Ear هستند ! مثله i9000 !![]()
من با برنامه connectify سعی کردم از اینترنت لپتاپم روی گوشی استفاده کنم. اما در قسمت وای فای گوش مینویسه optaining ip address ... یکمی صبر میکنه و میگه not in range ... البته برای یه لحظه کانکت می نویسه بعد قطع میشه و پیغام قبل رو میده
Last edited by rouzbeh_ziafati; 26-10-2011 at 16:50.
سیستمت یعنی وایرلس نداره دیگه ! پس باید حتما با کابل گوشی رو به سیستم وصل کنی و بعدش با نرم افزار PdaNet با گوشی به اینترنت بری....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید ای 9000 به نسخه ی 4 اپدیت میشه ؟ چون قصد خرید دارم
یعنی اپدیت به 4 براش میاد ؟؟
فعلا معلوم نیست عزیز....سلام
ببخشید ای 9000 به نسخه ی 4 اپدیت میشه ؟ چون قصد خرید دارم
یعنی اپدیت به 4 براش میاد ؟؟
ما که امیدواریم....
خب خریداری شد
عجب گوشی عالی هستش
یک بسته یک ماهه از همراه اول گرفتم
ولی نمیدونم چرا با گوگل سرچ مینی اپرا نمیتونم وارد اینترنت بشم ؟
تنظیمات دیگه ای داره ؟
تنظیمات همراه اول رو کامل انجام دادم
در ضمن این نرم افزار Samsung Kies برای برقراری ارتباط با گوشیه ؟
اخه ظاهرا کار خاصی انجام نمیده
نرم افزاری مثل Nokia PC Suite نداره ؟؟ یا همش تو خودشه
Last edited by peyman_nn; 28-10-2011 at 12:27.
چند خریدید؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا خریدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)