دوستان الان ايرانسل تو ليست مودم هاش براي سفارش Bm632 رايگان هم زده و Fmm130 رايگان. كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟ ممنون ميشم سريع جواب بدين.
دوستان الان ايرانسل تو ليست مودم هاش براي سفارش Bm632 رايگان هم زده و Fmm130 رايگان. كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟ ممنون ميشم سريع جواب بدين.
مودم bm632w?
اگه آره 632 چون وافای n هست ولی 130 g
بله w هستش دیگه یه مدل 632 که بیشتر نداره الان تو سایت. یعنی N از G بالاتره ؟؟؟؟؟
دوستان اگر صبر کنیم تا اپراتور سوم بیاد خوبه؟؟؟؟؟ سرعتش 512 هست و اینکه گوشی های وایمکس دار هم از HTC 2 مدل هست داره بازم میادش و نوکیا هم یه مدل زده. یعنی اپراتور سوم از ایرانسل بهتر میشه؟؟؟ از آذر میاد بازار.
بچه ها مردم از بی نامه بودن 3 ماه تابستون قینم پاره شد نتونستم جورکنم کسی هست کارمو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامه شرکت برای سرعت 2 مگ میخوام
آره n بهتر از g هست
اگه همون mrmostafa موبایلستان باشی باید گوشیت n8 باشه
n8 هم از n پشتیبانی میکنه
عزیز اپراتور سوم که بیاد که از همون اول اینترنت نداره!! مثله ایرانسل تا شبکش رو وسعت بده و پوشش رو حداقل تو تهران کامل کنه یکی دوسالی طول میکشه!!!
بعدشم قطعا کیفیتش میتونه از ایرانسل بیشتر بشه!!(دقت کن گفتم میتونه ولی نه 100%)
بعد هم اینکه اپراتور سوم که وایمکس ارائه نمیده بلکه اینترنت روی موبایل فقط ارائه میده!!!
دوستان
کسی مشکل قطع و وصل شدن و کاهش شدید سرعت نداره ؟؟؟
طرفای شهرآرا ستارخان
چند روزه اعصاب داغون شد !!! ترکیدم بابا !!!
از کجا میتونم بفهمم مودم خراب نشده ؟؟؟
مودم outdoor هست .
بله. mrmostafa های همه انجمن ها خودم هستمپس من همین الان این مودم Bm632W رو درخواست میدم تا تموم نشده. در کل N کیفیت سرعت بهتر میشه درسته؟
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
مهدی جان ممنونم. ولی خوب من داخل گروه ایرانسل تو فیس بوک دیدم که زده بود چرا پول به وایمکس بدیم گفته بود اپراتور سوم سرعتش بالاست از نسل جدید هست و 512 رو میده خوب مهم اینه که سرعتش واقعا بالا باشه حالا هم با مودم Edge میشه استفاده کرد و غیره و همه جا هم مورد استفاده هست.
در کل ممنونم.![]()
بله عزیز میدونم چی میگی ولی اپراتور سوم تا بیاد و شبکش راه بیوفته حداقل 2-3 سالی طول میکشه اگه میتونی صبر کنی تا 3 سال دیگه خوب آره قطعا سرعت اون بالاتر و بهترهمهدی جان ممنونم. ولی خوب من داخل گروه ایرانسل تو فیس بوک دیدم که زده بود چرا پول به وایمکس بدیم گفته بود اپراتور سوم سرعتش بالاست از نسل جدید هست و 512 رو میده خوب مهم اینه که سرعتش واقعا بالا باشه حالا هم با مودم Edge میشه استفاده کرد و غیره و همه جا هم مورد استفاده هست.
در کل ممنونم.![]()
البته تو ایران زندگی میکنیم...این نکته هم فراموش نکن!!(سرعت بالای 128 دردسر داره و با فرض اینکه مجوزش رو بگیری 512 و به بالاتر هم اونقدر کیفیتش رو میارن پایین که نتونی استفاده کنی)
به هر حال منم فکر میکنم اگه بستر فراهم بشه اپراتور سوم کیفیتش از ایرانسل و همراه اول بهتره چون نسل سوم هست
الان تو بخش کنترل حساب اینترنتی مشخصات مودمم ثبت شده!!! آدرس مک مودم هم وارد شده!!
به نظرتون بازم احتمال طول کشیدن وجود داره با این وجود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)