دوستان 46 با بودجه 2500 میشه معرفی کنید؟
تا حالا کسی از این فروشگاه اینترنتی بانه خرید کرده؟قابل اطمینان هستن؟
دوستان 46 با بودجه 2500 میشه معرفی کنید؟
تا حالا کسی از این فروشگاه اینترنتی بانه خرید کرده؟قابل اطمینان هستن؟
Last edited by privatedlove; 04-07-2011 at 15:26.
سلام
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید:
sony nx720 , samsung D7000
از لحاظ قابلیتهای تصویری خیلی به هم نزدیکن منتها از لحاظ امکانات جانبی و زیبایی نمیشه تصمیم قطعی در مورد یکیشون گرفت
از نظر زیبایی سونی شماره 1 از نظر امکانات جانبی سامی.من هر دو رو کنار هم مقایسه کردم .تصویر سونی کمی تیره تره و یه زیبایی خاصی داره ولی سامی روشنتره رنگ سفید و سیاه کاملا سفید و سیاه دیده میشه که شاید یک حسن خوب باشه.من خودم بودم سونی رو میگرفتم اول بخاطر شیکی و دوم تصویر زیبا و با اصالت.بنظرم سامی خیلی تصویر شفافتر از واقعیتی داشت.
خوب من سایز 37 -40 -42
مد نظرم بید هر کدوم بهتر باشه می گیرم البته خوب دنبال یک چیز خوب بیدم و نظر اصلی خودم روی
40 بید
خوب ممنون می وشم چند تا مدل بگید و اینکه چه تفاوتی بین یک ال سیدی 1 میلیونی هست با 3 میلیونی
و چه فرقی بین ال سیدی ها
چه تلنولوژی هست که قیمت رو تو بعضی چیز های یکسان منظورم اندازه هست
بالا پایین می بره
مثلا موبایل سی پیو و چیپست به کار رفته و یا صفحه اش بید تو این ها چی بید
البته منظورم صفحه ال ایدی رو می شه فهمید منظورم چیز های دیگه اش بید که برای اولین بار یک آدم عادی مثل من نمی بینه من هیچ تخصصی در تلویزون ندارم
پس برای همین اول برام مهمه یاد بگیرم و بعد خودم برم بگردم و با نظر شما دوستان بخرم
ممنون می وشم کمک کنید
سلام
من میخوام یه تلویزیون + سینمای خانگی + میز تلویزیون جمعاً به مبلغ 5/1 بگیرم با تحقیقات فکر کنم LG LCD 660 37 خوب باشه هنوز سینمای خانگی انتخاب نکردم . لطفا راهنمایی کنید که آیا انتخابم درسته یانه ؟ اگه پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم کمکم کنید . اگه 300 تومان دیگه هزینه کنم گزینه بهتری هست ؟
SONY 40" Hx800:1,200,000
SAMSUNG 40" D5000:880,000
Last edited by hero2011; 05-07-2011 at 00:46.
سلام بر اساتید محترم لطفا اگه میشه چند تلویزیون 3d سایز 46 تا 50 با بودجه حدود 3500000تومان که در اولویت محصول سال 2011باشه و یانهایت 2010 باشه و امکانات خوب داشته باشه از لحاظ پخش usb اغلب فرمتهارو بخونه led یا پلاسما مهم نیست . در ضمن اگه led پیشنهاد میکنیدfullledباشه وخاصیت localdiming داشته باشه عینکش active باشه خلاصه یک چیز تپل معرفی کنید ممنون میشم زودتر پاسخ دهید عجله دارم برای خرید یه سوال دیگه ایا محصولات جدید philips در بازار ایران اومده و کلا نظرتون در مورد سری 9000 چیه؟ از سریهای جدید پاناسونیک یا سامسونگ یا lg بهتره یا تکنولوژیش قدیمی تره؟
من قصد خريد سوني سايز 40 مدل NX720 را دارم.از دوستاني كه تجربه دارن سئوال دارم كه اين تلويزيون را در كل چگونه ارزيابي مينند؟ براي من در درجه اول كيفيت تصوير و سرعت رفرش بالا در تصاوير متحرك و در درجه بعد داشتن امكانات پخشاز يو-اس-بي و در درجه پايين امكان استفاده از اينترت است.سه بعدي بودن اصلا برام مهم نيست.
در ضمن اين مدل داراي امكان دريافت مستقيم از مودم بي سيمwi-fi را دارد.آيا كسي تونسته با اينترنت كار كنه؟ صفحه كيبرد چگونه استفاده ميشه؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ خواهش میکنم زودترplz
با سلام پاناسونيك vt20 يا فيليپس 9705 اگه تو بازار پيدا شد ال جي lx 9500
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)