تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 557 از 1042 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز باید یگم که شرکتهای لایزر ، صبانت و پارس انلاین تو همدان نمایندگی دارن پارس انلاین که قیمت خون باباشو میگه ولی من دو دلم که از کجا بگیرم . تشکر
    صبانت رو ولش کن مفت گرونه باید شب نشینی کنی
    ولی بهم بگو ببینم قیمتهای پارس آنلاین نامحدود و لایزر نامحدود برای سرعتهای زیر چنده
    128-256
    چون که میگی دانلود و متاسفانه دردسر میفتی
    به نظرم لایزره بدک نیست چون یک شرکت فوق با کلاسه و کارش هم اصولا درسته هرچند که قیمت خون باباشو میگیره پارس آنلاین تقی به توقی میخوره اینترنت رو قطع میکنه کلا یه سیستم خاص داره که هرکسی دوست نداره ازش بگیره
    شما سه تا گزینه داری

لایزر - پارس - مخابرات

یه سر بزن به مرکز مخابرات محلتون ببین اینترنت رو میدن یا نه چون توی بندرعباس DSL دولتی راه افتاده
    توی همین فروم هم تاپیک خودشو داره
    اگه بتونی از مخابرات بگیری که دیگه تمومه ولی در حالت کلی من لایزر رو به شما پیشنهاد میکنم
    فقط قیمتهای لایزر و پارس رو بگیر و بیا تا بگم کدومش بهتره !

2. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

سلام همگی !
    دوستان من سرویس دهندم شاتل هستش ، ولی قیمت هاش خیلی بالاس ، بعد از این همه استفاده از سرویس ART این ماه مجبور شدم 3 ماه برم رو Echo ، اما خیلی پهنای باندش کمه و خیلی هم گرونه پهنای باند اضافش ، الان میخوام سرویس دهندم رو عوض کنم ، بخاطر همین مزاحم شما شدم.
    یه چیزی معرفی کنید نه سیخ بسوزه نه کباب
    3 ماهه میخوام دورو وره 50 تا 60 در بیاد.
    برای دانلود و آپلود میخوام ، اگه نامحدود ارزون بود که چه عالی اگرم حجمیه ارزون بود ماهی 10 15 گیگ کمتر نباشه ولی با قیمت مناسب.
    بعد یه چیز دیگه من الان 3، ماه رفتم رو اکو ، الان بخوام سرویسم رو تغییر بدم ، حالا برای مثال روی خود شاتل یکی از سرویس های دیگشوو انتخاب کنم ، تکلیف اون پول و 3 ماه ما چی میشه ؟

بعد یه چند تا سوال دیگه :
    من اگه بخوام از 128 بالاتر بگیرم ، نامه از شرکت یا دانشگاه میخواد ؟ جفتش هم واسم مقدور نیست کسی هست شرکت داشته کمک کنه ؟
    داتک سرویس دهیش واسه دانلود چطوره ؟ سرعتش خوبه یا همینجوری فقط نامحدوده با سرویس دهی افتضاح ؟
    صبا نت چطوره ؟ و اینکه میگن محدودیت زمانی داره قضیش چیه ؟
    اطلاعات دیگه ای هم داشتید ممنون میشم ، لطف کنید

با تشکر دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آیا راحی برای افزایش سرعت اینترنت یا دانلود از طریق دستکاری ریجستری کامپوتر وجود داره؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ولی بهم بگو ببینم قیمتهای پارس آنلاین نامحدود و لایزر نامحدود برای سرعتهای زیر چنده
    128-256
    به نظرم لایزره بدک نیست چون یک شرکت فوق با کلاسه و کارش هم اصولا درسته هرچند که قیمت خون باباشو میگیره پارس آنلاین تقی به توقی میخوره اینترنت رو قطع میکنه کلا یه سیستم خاص داره که هرکسی دوست نداره ازش بگیره
    شما سه تا گزینه داری

لایزر - پارس - مخابرات

یه سر بزن به مرکز مخابرات محلتون ببین اینترنت رو میدن یا نه چون توی بندرعباس DSL دولتی راه افتاده
    اگه بتونی از مخابرات بگیری که دیگه تمومه ولی در حالت کلی من لایزر رو به شما پیشنهاد میکنم
    ممنون دوست عزیز :
    256:32000 با حجم 3 گیگ
    128:16500با حجم 2 گیگ راستش اینها همه 1 ماهه است

لایزر 256 رو تو روزنامه نوشته بود 256 رو میده 8400 ولی نمیدونم مدت چند وقته ؟ حجمش چقده؟
    128 هم زده بود 6000 تومن مخابرات هم فکر نکنم بده !! ولی مطمئن نیستم باید برم بپرسم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

128-256
    شما سه تا گزینه داری

لایزر - پارس - مخابرات

به خاطر شبانش میگی مفتش گرونه؟
    بهترین سرویس دهنده اینترنت در ایران فعلا همین هست و برای من نه قطعی داره و نه دردسر، سرعتش هم واقعی هست!
    برای شبانه مگه شما شب بیدار میشی بزاری دانلود کنه؟
    سیستم رو بزار اتوماتیک روشن بشه و دانلود کنه و بعد خاموش بشه.
    من شاتل هم داشتم.
    و همچنین پیشگامان.
    نداگستر از همشون سر تر بوده.
    من الان 128 از ندا دارم و در همون 3 تا 7:45 که میزارم دانلود کنه خیلی بیشتر از وقتی که شاتل 512 داشتم و از 1 تا 7 استفاده میکردم دارم دانلود میکنم! تفاوت سرعت واضحه؟

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S@jj@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    آریا شهر

پيش فرض

سلام همگی !
    دوستان من سرویس دهندم شاتل هستش ، ولی قیمت هاش خیلی بالاس ، بعد از این همه استفاده از سرویس ART این ماه مجبور شدم 3 ماه برم رو Echo ، اما خیلی پهنای باندش کمه و خیلی هم گرونه پهنای باند اضافش ، الان میخوام سرویس دهندم رو عوض کنم ، بخاطر همین مزاحم شما شدم.
    یه چیزی معرفی کنید نه سیخ بسوزه نه کباب
    3 ماهه میخوام دورو وره 50 تا 60 در بیاد.
    برای دانلود و آپلود میخوام ، اگه نامحدود ارزون بود که چه عالی اگرم حجمیه ارزون بود ماهی 10 15 گیگ کمتر نباشه ولی با قیمت مناسب.
    بعد یه چیز دیگه من الان 3، ماه رفتم رو اکو ، الان بخوام سرویسم رو تغییر بدم ، حالا برای مثال روی خود شاتل یکی از سرویس های دیگشوو انتخاب کنم ، تکلیف اون پول و 3 ماه ما چی میشه ؟

بعد یه چند تا سوال دیگه :
    من اگه بخوام از 128 بالاتر بگیرم ، نامه از شرکت یا دانشگاه میخواد ؟ جفتش هم واسم مقدور نیست کسی هست شرکت داشته کمک کنه ؟
    داتک سرویس دهیش واسه دانلود چطوره ؟ سرعتش خوبه یا همینجوری فقط نامحدوده با سرویس دهی افتضاح ؟
    صبا نت چطوره ؟ و اینکه میگن محدودیت زمانی داره قضیش چیه ؟
    اطلاعات دیگه ای هم داشتید ممنون میشم ، لطف کنید

با تشکر دوستان
    دیدم سوالم رفت صفحه قبل ، گفتم بزنم بیاد این تاپیک یه موقع خاک نخوره

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

قیمت adsl ارائه شده توسط مخابرات تو تهران چنده کسی اطلاعی داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به خاطر شبانش میگی مفتش گرونه؟
    بهترین سرویس دهنده اینترنت در ایران فعلا همین هست و برای من نه قطعی داره و نه دردسر، سرعتش هم واقعی هست!
    برای شبانه مگه شما شب بیدار میشی بزاری دانلود کنه؟
    سیستم رو بزار اتوماتیک روشن بشه و دانلود کنه و بعد خاموش بشه.
    من شاتل هم داشتم.
    و همچنین پیشگامان.
    نداگستر از همشون سر تر بوده.
    من الان 128 از ندا دارم و در همون 3 تا 7:45 که میزارم دانلود کنه خیلی بیشتر از وقتی که شاتل 512 داشتم و از 1 تا 7 استفاده میکردم دارم دانلود میکنم! تفاوت سرعت واضحه؟
    داداشی اصفهونی ؟
    عزیز دل برادر فرض کن توی یه روز قراره برات یه ایمیل بیاد پر از فایلهای مورد نیاز و حجمش هم حدود 500 مگ میخوای بزاری شب داونلود کنی ؟
    فرض کن یه فایلی رو گیر نیاوردی (( از لحاظ لینک مستقیم و غیرم ستقیم ) میخوای تورنت کنی و سیدرت کمه ..میخوای به زور لیچ کنی ؟؟
    فرض کن میخوای یه چیزی رو آنی دانلود کنی میخوای بزاری نصف شب ؟؟ با عقل جور در میاد ؟ پس اینجوری کار و بار من بیچاره که باید مدام کانکت باشم کساد که هیچی تعطیله
    ولی از اون ور چی یه نامحدود داشته باش خداوکیلی ارزش داره همینجوری بزارش روی دانلود
    پس فردا هم که یارانه برق رو برداشتن میری یه کیس پنتیوم 2 میخری اون رو میزاری برای دانلود (( قدرت و کشش برق این کیسها خیلی کمه پاورشون 100 وات هست )) از اون طرف کلی منفعت داری . در ثانی من سیستم نامحدود رو برای کسی توصیه میکنم که میخواد شب تا صبح و صبح تا شب دانلود کنه
    خدایی ارزش داره همون آقای شاتل یک گیگ کم بیاری باید بری ده تومن بریزی حسابش خوب مرد مومن برو همون ده تومن رو بردار ده تومن هم که میدی صبا بزار رو هم میشه بیست تومن یه دونه ده تومنی هم بزار روش ( لارژ باش )) میری سی هزارتومن میدی 256 حالشو میبری به خدا ارزش داره از اون طرف میتونی کانالهای اینترنتی رو باز کنی خیلی کارا رو میکنی کلا دستت باز میشه برای ده تومن خوب نیست آدم خودشو توی تنگنا بزاره

هموطن اصفهانی عزیز من آدم باید لارژ باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز :
    256:32000 با حجم 3 گیگ
    128:16500با حجم 2 گیگ راستش اینها همه 1 ماهه است

لایزر 256 رو تو روزنامه نوشته بود 256 رو میده 8400 ولی نمیدونم مدت چند وقته ؟ حجمش چقده؟
    128 هم زده بود 6000 تومن مخابرات هم فکر نکنم بده !! ولی مطمئن نیستم باید برم بپرسم
    یعنی میگی نامحدود ندارین ؟ همچین چیزی غیرممکنه اصلا غیرممکنه یعنی همه باید حجمی استفاده کنن خیلی مسخره است
    اگه دیدی نامحدودش خیلی خیلی گرونه که بیخیال شو و بچسب به مخابرات
    مخابرات هم حتما پرس و جو کن چون که با این وضعیتی که داری میگی مخابرات از همشون سر تره اگه که بفروشه!!
    ولی در حالت کلی اگه فقط حجمی ها رو داری به نظرم برو سراغ صبانت ولی صبانت یه دستور داره برای دانلودش که باید از بچه هایی که ازشون سرویس میگیرن بپرسی ( قطعی شبانه و آماده کردن سیستم و خیلی دردسرهای دیگه )
    ولی در حالت کلی من جای تو باشم توقعمو از دانلود پایین میارم چون اصلا نمیصرفه
    تو فکر کن هر روز بخوای بچرخی حتیوبگردی کنی روزی صدمگ میپرونی حالا تازه فکر کن فقطط بخوای متن نگاه کنی خیلی بده اصلا به درد وبگردی هم نمیخوره 2 گیگ چرته بابا تا آخر آذر وایسا ببین مخالبرات چه غلطی میکنه
    بالاخره میفروشه اینترنت رو یا نه
    قیمتهای مخابرات خیلی نازه
    برای بندرعباس 1 مگ رو میده ماهی سی تومن - 512 رو میده ماهی 20 تومن - 256 رو میده ماهخی دوازده تومن - 128 رو میده ماهی 10 تومن
    وایسا مخابرات بیاد
    من دارم اون روزی رو میبینم که حجمت تموم شده نمیتونی از اینترنت اصتفاده کنی حتی شبانه ات هم قطع شده و داری میزنی توی کله ات چرا نامحدود نخریده بودم

12. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آیا راحی برای افزایش سرعت اینترنت یا دانلود از طریق دستکاری ریجستری کامپوتر وجود داره؟
    مرسی
    نه دوست عزيز وجود ندارد.
    فقط ميتوني به كمك يكي سري برنامه سايتهايي رو كه قبلا ديدي كش كنه و زودتر باز كني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •