ماکس نت هم خیلی بهتر از پارس آفلاین نیست.ولی حداقل نصفشه.
برای یاهو پینگ حدود 300 میده.باید بسوزی و بسازی.پینگ ایده آل برای بازی آنلاین 100 میلی ثانیه هست.
البته اینم بگم که پارس آفلاین تا حالا رکورد دار پینگ بوده.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماکس نت هم خیلی بهتر از پارس آفلاین نیست.ولی حداقل نصفشه.
برای یاهو پینگ حدود 300 میده.باید بسوزی و بسازی.پینگ ایده آل برای بازی آنلاین 100 میلی ثانیه هست.
البته اینم بگم که پارس آفلاین تا حالا رکورد دار پینگ بوده.![]()
ماکسنت اولاش پینگش خدا بود اما الان دست کمی از پارس آنلاین نداره! واقعا گند زده!
حالا خوبه پارس آنلاین 2 برابر ماکسنت حداقل سرعت میده!
شما از زمان رایگان تست بزار سرعت پینگش رو ببینیم.
اتفاقا الان یک هفته هست که سرعت شبانه ماکسنت برای من به 10 کیلوبایت هم نمیرسه و کلا تعطیل میشه! تبریز رو نمیدونم اما اینجا کلا پکیده ماکسنت!شما از زمان رایگان تست بزار سرعت پینگش رو ببینیم.
مکس نت الان 2 روزه که بام سرعت دانلودش از 115 به 70 رسیده و شبانش هم حدود 20 شده.
می خوام بدونم برای دوستان دیگه هم همین طوره یا مشکل از منه (مثلا مودم وایرلسم مشکل داره)
توی همین پست بالا گفتم که 1 هفتست برای من اینجوری شده! خوبه شما 2 روزه فقط!مکس نت الان 2 روزه که بام سرعت دانلودش از 115 به 70 رسیده و شبانش هم حدود 20 شده.
می خوام بدونم برای دوستان دیگه هم همین طوره یا مشکل از منه (مثلا مودم وایرلسم مشکل داره)
اصلا معلوم نیست چرا ماکسنت اینجوری شد!؟ دقیقا از یک ماه پیش مشکلاتش شروع شد و تا الانم نتونستن حلش کنن.
بهشونم که زنگ میزنی میگن اینجا مشکلی نداریم! آخه اونجا به من چه! من اینجا توی خونه مشکل دارم!
من دیروز 2 و خورده ای زدم . جمعه هم 3 زده بودم .
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
والا من که مشکلی ندارم .
من پریشب و دیشب نتونستم 130 مگ بگیرم!من دیروز 2 و خورده ای زدم . جمعه هم 3 زده بودم .
من هر شب حدود 1.7-1.8 تورنت دانلود میکردم.امشب کمتر از 1.2 بود.من فکر میکردم سرعت تورنت کمه ولی با این اوصاف اشکال از شرکته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)