سلام
دوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه فقط خیلی کارم گیر هست در واقع نخریدم برای اینکه بیام مشاوره بگیرم
من پراید 111 دارم ABS فول....15 تا راه رفته...نزدیک 2 سالی میشه خریدم....همون یکی دو ماه اول که خریده بودم لنت هاشو عوض کردم....از این سرامیکی ها انداختن مارکش رو یادم نیست....فکر کنم ایرانی نبود ..نمیدونم...
الان میخوام لنت ها رو عوض کنم...وقتشه دیگه؟ آخه بعضی مواقع که سریع ترمز میزنم...زیر پام احساس میکنم یه چیزی خورد میشه....حالت پله پله میشه....البته یکی دو ماه بعد از اینکه لنت هام رو عوض کردم هم میشد!
یکی از دوستانم میگه لنت خوبی نخریدی حتما....
خلاصه میخوام لنت ها رو عوض کنم منتهی نمیدونم بهترین لنت برای پراید چی هست...میشه لطفا یه برند که بهترین برای پراید هست رو معرفی کنید؟ حدود قیمتشم بگید
لنت عالی میخوام....
-----------------------
بعد این فیلر گیری چی هست میگن؟؟ پراید من انژکتوری هست....میگن باید هر ده هزار تا فیلرگیری بشه برای تنظیم لقی بین سوپاپ و اسبک! واقعا لازمه؟ هزینه ش چقدر میشه؟
--------------------------
بعد دوستان من میخوام ماشینم رو به صورت کلی چکاپ کنم....باید حتما دیاگ بزنم؟ اینجوری بهتره؟ هزینه ش حددودا چقدر میشه؟ میخوام همه چیز تست بشه..نمیدونم تسمه ها...دینام...هر چیزی که بعد از دو سال نیاز به بررسی داره..( غیر لنت ها و روغن موتور )
-----------------------------
فیلتر بنزین رو کی باید عوض کرد؟؟؟