تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 905 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه فقط خیلی کارم گیر هست در واقع نخریدم برای اینکه بیام مشاوره بگیرم

من پراید 111 دارم ABS فول....15 تا راه رفته...نزدیک 2 سالی میشه خریدم....همون یکی دو ماه اول که خریده بودم لنت هاشو عوض کردم....از این سرامیکی ها انداختن مارکش رو یادم نیست....فکر کنم ایرانی نبود ..نمیدونم...

الان میخوام لنت ها رو عوض کنم...وقتشه دیگه؟ آخه بعضی مواقع که سریع ترمز میزنم...زیر پام احساس میکنم یه چیزی خورد میشه....حالت پله پله میشه....البته یکی دو ماه بعد از اینکه لنت هام رو عوض کردم هم میشد!

یکی از دوستانم میگه لنت خوبی نخریدی حتما....

خلاصه میخوام لنت ها رو عوض کنم منتهی نمیدونم بهترین لنت برای پراید چی هست...میشه لطفا یه برند که بهترین برای پراید هست رو معرفی کنید؟ حدود قیمتشم بگید

لنت عالی میخوام....

-----------------------

بعد این فیلر گیری چی هست میگن؟؟ پراید من انژکتوری هست....میگن باید هر ده هزار تا فیلرگیری بشه برای تنظیم لقی بین سوپاپ و اسبک! واقعا لازمه؟ هزینه ش چقدر میشه؟

--------------------------

بعد دوستان من میخوام ماشینم رو به صورت کلی چکاپ کنم....باید حتما دیاگ بزنم؟ اینجوری بهتره؟ هزینه ش حددودا چقدر میشه؟ میخوام همه چیز تست بشه..نمیدونم تسمه ها...دینام...هر چیزی که بعد از دو سال نیاز به بررسی داره..( غیر لنت ها و روغن موتور )

-----------------------------

فیلتر بنزین رو کی باید عوض کرد؟؟؟
    Last edited by Ali_softcenter; 13-11-2014 at 22:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

دوستان نمیدونم جای درستی مطرح میکنم یا نه فقط خیلی کارم گیر هست در واقع نخریدم برای اینکه بیام مشاوره بگیرم

من پراید 111 دارم ABS فول....15 تا راه رفته...نزدیک 2 سالی میشه خریدم....همون یکی دو ماه اول که خریده بودم لنت هاشو عوض کردم....از این سرامیکی ها انداختن مارکش رو یادم نیست....فکر کنم ایرانی نبود ..نمیدونم...

الان میخوام لنت ها رو عوض کنم...وقتشه دیگه؟ آخه بعضی مواقع که سریع ترمز میزنم...زیر پام احساس میکنم یه چیزی خورد میشه....حالت پله پله میشه....البته یکی دو ماه بعد از اینکه لنت هام رو عوض کردم هم میشد!

خلاصه میخوام لنت ها رو عوض کنم منتهی نمیدونم بهترین لنت برای پراید چی هست...میشه لطفا یه برند که بهترین برای پراید هست رو معرفی کنید؟ حدود قیمتشم بگید
    به نظرم لنت مشکلی نداره! چون ترمز ABS هست سریع ترمز میزنید همینجوریه.. منم 405 دارم همین شکل هست (اگر اشتباه هست اساتید اصلاح کنند).
    این مسئله ABS میگن مزیته، اما به نظرم عیبه... چون ماشین دیرتر متوقف میشه و میخوره به چیزی که نباید بخوره

واسه زمان تعویض هم بستگی به نحوه استفاده شما از خودرو داره.. اگر زیاد مسافرت میرید باید زودتر عوض کنید
    من یکبار عوض کردم و نشونه ی اینکه لنت پایان کارش بود این بود: اگر دقت کرده باشید وقتی ماشین تو آب بره وقتی توقف میکنید لنت صدا میده و وفتی لنت تموم میشه حتی تو آب هم نرید واسه توقف این صدا شنیده میشه.. اگر به موقع عوض نکنید به دیسک هم آسیب میزنه.
    برای معرفی لنت هم بهترین راهنما خود لنت فروشی ها هستند، چندجا سر بزنید دستتون میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب آخه وقتی لنت های فابریک روش بود اینجوری نمیشد!!!! اگه مشکل از ABS هست که باید موقع خرید ماشینم همینطوری میشد...چون اون موقع ها کلی توی جاهای خلوت ترمز های شدید زدم....برای تست

نه مسافرت نمیرم..دو دفعه رفتم در این دو سال..ولی یکی گفت دو سال گذشته باید عوض کنی! بدم بازدید لنت؟؟

لنت فروشی ها که جنس خودشون رو میخوان بفروشن....

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در مورد فیلر گیری هم یکی از دوستان راهنمایی کنید...همه جا نوشتن پراید انژکتور فیلگیری میخواد ولی من چند روز پیش که رفته بودم روغن موتور رو عوض کنم...از تعویض روغنی پرسیدم گفت ماشین شما اصلا فیلر نداره!!! میشه همچین چیزی؟ پراید انژکتور 111 مدل 92 دارم یورو 2

من این مطلب رو در وبلاگ یکی از دوستان خوندم ..استاید بخونید ببینید درست گفته؟؟؟ به نظرتون به مکانیک میتو.نم بگم اینجوری که من میخوام فیلر گیری بشه؟؟؟

دوستان فیلر گیری خیلی امر مهمی بخوصوص در پرایدهای انژکتوری میباشد که نیازمند دقت بوده که متاسفانه مکانیکها انرا بدرستی انجام نمیدهند من بارها وبارها به روشهای مختلف فیلر زدم ولی تنها روشی که میگم بهترین فیلر که ماشین خیلی نرم.پرشتاب وکم مصرف میشه.اول اینکه روش قیچی تو پرایدهای انژکتوری غلط بوده وعلت انهم تایم زمان پاشش انژکتورهاست که من خودم تجربه کردم ودر ضمن دوستانی که طبق فیلم اموزشی سایپا فیلر میکنند هم باید بگم اون پراید کاربراتوری هستش نه انژکتوریدر مرحله اول پراید باید با موتور گرم ود دمای نرمال فیلر بشه (طبق گفته شرکت سازنده) منظور از
    دمای نرمال اینه که موتور در جا کار کنه و تا حدی گرم بشه که فن شروع به
    کار کنه ( البته اگر ترموستات و فشنگی آب سالم باشند ) که برای پرایدحدود 90 درجه باشه (اگر اشتباه نکنم) . در دمای نرمال اگر فیلر گیری
    کنید مطمئنا صدای اضافی نخواهید شنید مگر اینکه : فیلر خراب باشه - روغن
    موتور بیش از حد رقیق باشه - گاید سوپاپ و سیت سوپاپ زخمی و خراب باشند که
    در این صورت سوپاپ مرتب از تنظیم خارج میشه.

خوب حالا روش فیلرگیری موتور پراید انژکتور رو میگم
    زمانی که سوپاپ دود سیلندر1 کامل باز بود سوپاپ هوا سیلندر3 وسوپاپ دود سیلندر4 رو فیلر میزنید
    زمانی که سوپاپ دود سیلندر 3کامل باز بود سوپاپ هوا سیلندر4وسوپاپ دود سیلندر 2 رو فیلر میزنید
    زمانی که سوپاپ دود سیلندر4کامل باز بود سوپاپ هوا سیلندر2وسوپاپ دود سیلندر 1 رو فیلر میزنید
    زمانی که سوپاپ دود سیلندر 2کامل باز بود سوپاپ هوا سیلندر1وسوپاپ دود سیلندر 3 رو فیلر میزنید
    واسه سردی و داغی موتور هم بگم که شما ماشینو روشن میکنید وقتی فن زد و خاموش شد بعد از حدود 10 دقیقه فیلر گیری کنید
    راستی فیلر هوا رو25 و فیلر دود رو35 بذارین بهترین روشه البته واسه انژکتور

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون
    ینی بیرون باید بگردم ببینم پیدا میشه یا نه ؟
    چقدر هزینه داره تقریبا؟
    ریموتم اینه :

یه مشکل دیگه هم تازگی پیش اومده اینکه نور صفحه ی پنل سخنگو قطع و وصل میشه.
    با تکون دادن و ضربه وارد کردن به خود صفحه درست میشه.ینی قطع و وصلی داره.
    میخوام بازش کنم ببینم مشکل از کجاشه.بازش کردم اما پنلو نتونستم جدا کنم از پشتش و اینکه اون قسمت صفحه جلویی رو نمیدونم چجوری باز کنم که مشکلی پیش نیاد.
    کاملا درسته نور صفحه اون سری قطع و وصل داره حتی بعضی وقتها نوشته ها هم کمرنگ و یا پاک می شوند
    ممکنه اگه نتونید نوشته ها بهم بریزه چون پنل حساسی داره
    اون ریموت رو می تونید از بیرون و یا نمایندگی های بزرگ بخرید اما بسته به مدل ( کهفکر می کنم برای شما مدل سنسور در سقف باشه-مطمئن نیستم) بهتره که سراغ کسی برید که اول باز و چک کنه
    Last edited by kasra2002; 14-11-2014 at 12:49.

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

لنت عالی میخوام....

-----------------------

بعد این فیلر گیری چی هست میگن؟؟ پراید من انژکتوری هست....میگن باید هر ده هزار تا فیلرگیری بشه برای تنظیم لقی بین سوپاپ و اسبک! واقعا لازمه؟ هزینه ش چقدر میشه؟

--------------------------

بعد دوستان من میخوام ماشینم رو به صورت کلی چکاپ کنم....باید حتما دیاگ بزنم؟ اینجوری بهتره؟ هزینه ش حددودا چقدر میشه؟ میخوام همه چیز تست بشه..نمیدونم تسمه ها...دینام...هر چیزی که بعد از دو سال نیاز به بررسی داره..( غیر لنت ها و روغن موتور )

-----------------------------

فیلتر بنزین رو کی باید عوض کرد؟؟؟
    دوست عزیز
    لنت همونطور که دوستان فرمودند بستگی به چک داره و طرز استفاده شما از ترمز و...
    بهترین راه اینه که چک کنید و ببینید در چه وضعیه نیازی به باز کردن هم نداره
    و اینکه بری تعویض حتی لنت پارس هم خوب جواب میده من همیشه از لنت ساز استفاده می کردم و خیلی هم راضی بودم
    چکاپ کردن خودرو ربط مستقیمی به دیاگ نداره و دیاگ فقط نشانگر کارکرد ماشین و سالم بودن سیستم های الکترونیکیه
    که بعضی وقت ها با حساسیت بیش از حد شما قطعه ای که مرغوب و کار آمده رو عوض می کنند که تازه میشه اول مشکلات
    برای چک آپ بهترین راه نگاهانداختن به قطعات مهم از جمله موتور و جلوبندی مخصوصا سرویس جلوبندی مهمه
    تعویض قطعات سرویس دوره ای مثل پ ی ل ت ر ها و شمع و روغن
    استفاده از کولر در زمستان و چک کردن سالم بودن اون
    اگه دوست دارید تنظیم موتور با دیاگ هم بکنید اگر ایروری بود در سنسور ها بر طرف می شه ولی اگه مشکلی در ماشین نیست و ایرور حذف شدنی بود قبل از دستکار ی فقط ایرور رو حذف کنید
    برای فیلر گیری : در ماشین هایی که (فیلر دارند) مثل پراید بهتره که هر 6 ماه یعنی با تغییر فصل گرما به سرما و یا هر اسل این کار روانجام بدید چون تنظیم فاصله عملکرد سوپاپ تاثیر خیلی زیادی در سلامت و روانی و مصرف موتور داره هزینه زیادی هم نداره
    برای ماشین شما هنوز فکر کردن برای شستشوی انژکتور و اینها خیلی زوده فقط اگه هر از چند ماه یکبار بنزین س و ت ر استفاده کنید خیلی بهتر خواهد بود
    ش ی ل ت ر بنزین رو هم با توجه به بنزین های امروز 10 تا 15 هزار تا عوض کنید کافیه
    یک نکته اینکه سعی کنید باک بنزینتون رو همیشه پر نگه داردید یعنی کمتر بذارید که از یک سوم مقدار بنزین کمتر شه تاثیر زیادی در سلامت و به صدا نیفتادن پمپ داره
    Last edited by kasra2002; 14-11-2014 at 13:04.

8. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    لنت همونطور که دوستان فرمودند بستگی به چک داره و طرز استفاده شما از ترمز و...
    بهترین راه اینه که چک کنید و ببینید در چه وضعیه نیازی به باز کردن هم نداره
    و اینکه بری تعویض حتی لنت پارس هم خوب جواب میده من همیشه از لنت ساز استفاده می کردم و خیلی هم راضی بودم
    چکاپ کردن خودرو ربط مستقیمی به دیاگ نداره و دیاگ فقط نشانگر کارکرد ماشین و سالم بودن سیستم های الکترونیکیه
    که بعضی وقت ها با حساسیت بیش از حد شما قطعه ای که مرغوب و کار آمده رو عوض می کنند که تازه میشه اول مشکلات
    برای چک آپ بهترین راه نگاهانداختن به قطعات مهم از جمله موتور و جلوبندی مخصوصا سرویس جلوبندی مهمه
    تعویض قطعات سرویس دوره ای مثل پ ی ل ت ر ها و شمع و روغن
    استفاده از کولر در زمستان و چک کردن سالم بودن اون
    اگه دوست دارید تنظیم موتور با دیاگ هم بکنید اگر ایروری بود در سنسور ها بر طرف می شه ولی اگه مشکلی در ماشین نیست و ایرور حذف شدنی بود قبل از دستکار ی فقط ایرور رو حذف کنید
    برای فیلر گیری : در ماشین هایی که (فیلر دارند) مثل پراید بهتره که هر 6 ماه یعنی با تغییر فصل گرما به سرما و یا هر اسل این کار روانجام بدید چون تنظیم فاصله عملکرد سوپاپ تاثیر خیلی زیادی در سلامت و روانی و مصرف موتور داره هزینه زیادی هم نداره
    برای ماشین شما هنوز فکر کردن برای شستشوی انژکتور و اینها خیلی زوده فقط اگه هر از چند ماه یکبار بنزین س و ت ر استفاده کنید خیلی بهتر خواهد بود
    ش ی ل ت ر بنزین رو هم با توجه به بنزین های امروز 10 تا 15 هزار تا عوض کنید کافیه
    یک نکته اینکه سعی کنید باک بنزینتون رو همیشه پر نگه داردید یعنی کمتر بذارید که از یک سوم مقدار بنزین کمتر شه تاثیر زیادی در سلامت و به صدا نیفتادن پمپ داره
    چک کردن موتور و جلو بندی چقدر هزینه داره؟ چون نمیدونم یهو نخوان سر آدم کلاه بذارن×یهو طرف نگه 40 تومن 50 تومن...چطوریاس حدود قیمت چک کردنشون برای پراید؟

شمع ها رو تا حالا چک نکردم...همه پراید ها شمع دارن؟

کولر در زمستون چرا باید چک بشه؟ منظور بخاری بود؟

خب در مورد فیلر گیری....میخوام ببینم ماشین من فیلر دار هست یا نیست؟ میشه نباشه؟!!؟ تعویض روغنی به من گفت نیست! البته طرف شاگردش بود!

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاملا درسته نور صفحه اون سری قطع و وصل داره حتی بعضی وقتها نوشته ها هم کمرنگ و یا پاک می شوند
    ممکنه اگه نتونید نوشته ها بهم بریزه چون پنل حساسی داره
    خوشبختانه اصلا نوشته ها هیچ مشکلی نداره.
    پس به نظر شما دست نزنم بهش؟
    آخه خودم یه دستی تو این کارای الکترونیکی دارم،کارشناسی الکترونیکم
    اون ریموت رو می تونید از بیرون و یا نمایندگی های بزرگ بخرید اما بسته به مدل ( کهفکر می کنم برای شما مدل سنسور در سقف باشه-مطمئن نیستم) بهتره که سراغ کسی برید که اول باز و چک کنه
    آره سنسورش رو سقف جلوی لامپ جلویی هستش.
    درمورد هزینه تعویض ----- و ریموت اطلاعی ندارین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چک کردن موتور و جلو بندی چقدر هزینه داره؟ چون نمیدونم یهو نخوان سر آدم کلاه بذارن×یهو طرف نگه 40 تومن 50 تومن...چطوریاس حدود قیمت چک کردنشون برای پراید؟

شمع ها رو تا حالا چک نکردم...همه پراید ها شمع دارن؟

کولر در زمستون چرا باید چک بشه؟ منظور بخاری بود؟

خب در مورد فیلر گیری....میخوام ببینم ماشین من فیلر دار هست یا نیست؟ میشه نباشه؟!!؟ تعویض روغنی به من گفت نیست! البته طرف شاگردش بود!
    شمع رو حتما عوض کنید پیشنهاد میدم بوش دو الکتروده اصلی بندازین خیلی گران نیست
    چک جلوبندی معمولا به عوض کردن لاستیک های میل تعادل و خطکش گذاری و چک قطعات لاستیکی میشه که اون هم نباید آنچنان خرجی بذاره
    تعویض روغن و لوازم جانبی هوا و روغن
    چک میزان واسکازین و خلاصی سیم کلاچ که ساده است
    کولر ماشن حتی در زمستان باید ماهیانه حدود نیم ساعنت کار کنه تا از خرابی کمپرسور جلوگیری بشه
    تسمه ها سالم و تنظیم باشند
    فیلر گیری بله ماشین شما و کلا همه پراید ها فیلر گیری لازم دارند و در صورت تنظیم تفاوت زیادی در نفس و مصرف و صدای ماشین حس می کنید
    شمع فکر ی کنم اگه خراب و لازم به تعویض باشه همراه با پ ی ل تر بنزین بیش از 30 نباشه
    روغن که حدود 40 باید باشه مطمئن نیستم
    لنت ها رو چک کنید مخصوصا جلو و تنظیم لنت عقب اگر لازم بود به تعویض بیش از 20 فکر نمی کنم باشه و عقب فقط تنظیم مهمه
    فیلر گیری هم الان باید به 20 رسیده باشه نمی دونم
    به قیمت های من توجه نکنید قیمت روز رو الان ندارمولی این سرویس ها پیشگیرانه است و خیلی مفید

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوشبختانه اصلا نوشته ها هیچ مشکلی نداره.
    پس به نظر شما دست نزنم بهش؟
    آخه خودم یه دستی تو این کارای الکترونیکی دارم،کارشناسی الکترونیکم

آره سنسورش رو سقف جلوی لامپ جلویی هستش.
    درمورد هزینه تعویض ----- و ریموت اطلاعی ندارین؟
    در مورد ریموت به احتمال زیاد سازه پویش همون بالاست ولی یک سری از اون ها که فکر می کنم از 86 باشه اونی که می بینید خالیه و دیگه اونجا نیت
    اما اگر باشه و شما در الکترونیک واردید می تونید همور ریسیور رو هم چک کنید و بعضی وقتا با یه ریست ( اتصال دو پایه) مشکلش مدتی حل می شه ولی چند سال پیش فکر می کنم کاملش 30 بود که با گارانتی البته نمایندگی هایی که داشتند و حاضر به تعویض می شدند درست می شد
    قیمت سیستم کامل کامپیوترش رو زده 95000 ولی مطمئن نیستم و این به ریموت شما ربطی نداره
    شما که الکترونیک واردید پس با احتیاط که صفحه ال سی دی جابجا نشه بازش کنید و احتمالا لحیمی باز شده که درست میشه

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •