تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 775 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مسنجر كه برا من مشكلي نداره

من از ADSL و ورژن 9 مسنجر استفاده ميكنم و قبل از ورود از منوي messenger گزينه preference رو زدم و اونو روي گزينه دوم تنظيم كردم يعني connect via a p-r-o-x-y server و بعد هم گزينه HTTP ...

براحتي هم آن ميشم

پيشنهاد ميكنم شما هم همينكارو بكنيد

اينم لينك دانلود ورژن 9.0.0.2160

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته فكر كنم اخرين ورژن 9 موجود 2162 باشه ولي فعلا اين دم دستم بود

موفق باشيد

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام ,
    یه راه هست ...

که فکر کنم تنها راه ....

از طریق ایمیل آن بشی ....

ولی یه عیب داره اونم اینه که تنها با افرادی که اد کردی میتونی صحبت بکنی ....

البته مطمئن نیستم چون من اهل چت کردن نیستم و تنها وقتی وارد ایمیلم شدم این قابلیت رو دیدم ولی باهاش کار نکردم.
    به نظر من از طريق ايميل به در نميخوره

بخاطر مشكلاتي كه داره

تازه خود ايميل هم برا بعضيا باز نميشه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام.
    من یه آیدی جدید ساختم و می خوام تمام کانتکتای آیدی قبلی رو دقیقاً با همون گروه هایی که هستن وارد آیدی جدید کنم.
    1- چجوری باید این کار رو بکنم؟
    2- میشه طوری ایمپورت کرد که دیگه لازم نباشه کانتکتها هم تائید کنن؟؟!!! (چون توی آیدی قبلی اد شدن و اونا هم تائید کردن!)
    3- میشه با ایمپورت کانتکتا به آیدی جدید یه PM یا Off واسشون بزارم که این منم که شما ها رو اد میکنم و مشخصات آیدی قبلی رو هم بزارم؟!!
    4- میشه آیدی قبلی رو با جدید طوری مرتبط کرد که اگر واسه آیدی قبلی PM، Off و یا ایمیلی اومد بیاد به این آیدی جدید؟؟!!!
    فکر نمی کنم سئوالم سخت و یا بی جواب باشه!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

من فعلا دارم اینجوری کار می کنم

کد:
    حداقل شبیه yahoo messenger هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اين چيزا رو من نميدونم اما يه راهنماييتون ميكنم
    اگر طرف مقابل شما هم اي دي ياهو داشته باشه به راحتي ميتونيد فقط با پرداخت هزينه اينترنت داخلي ساعتها صحبت كنيد. من خودم با مصر صحبت ميكنم
    تجهيزات مورد نياز:
    هر دو اي دي ياهو داشته باشيد
    هر دو يك عدد هدفون همراه با ميكروفون داشته باشيد
    دوست عزیز منظورتون با استفاده از یاهو مسنجر و تماس از طریق کامپیوتر با کامپیوتر هستش ؟ کامپیوتر به تلفن گویا مجانی نیستش درسته ؟
    در ضمن یاهومسنجری که من دانلود و نصب کردم ورژن 10 هستش ، آیا با همین ورژن می تونم تماس تلفنی بگیرم ؟

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يعنی هيچ راهی نيست که بشه با خود ياهو مسنجر ID رو باز کرد ؟

نميشه با استفاده از پرو*کسی لاگين کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا ما كه هرچي تلاش كرديم نشد. آخرش رفتم با meebo.com آنلاين شدم و جون خودمو راحت كردم. ولي هيچي آفلاين نداشتما. مشكل از meebo هستش يا پريده يا اصلا چيزي نيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون با استفاده از یاهو مسنجر و تماس از طریق کامپیوتر با کامپیوتر هستش ؟ کامپیوتر به تلفن گویا مجانی نیستش درسته ؟
    در ضمن یاهومسنجری که من دانلود و نصب کردم ورژن 10 هستش ، آیا با همین ورژن می تونم تماس تلفنی بگیرم ؟
    در مورد تماس‌هاي تلفني و هزينه اونها چيزي نميدونم حالا چه از طريق كامپيوتر با كامپيوتر چه كامپيوتر با تلفن

كاري كه من انجام ميدم استفاده از گزينه call هستش كه بالاي پنجره گفتگو گوشه سمت چپ به شكل يك گوشي تلفن سبز رنگ هست. هنگامي كه شخص مورد نظر شما آنلاين هست روي اسم شخص دوتا كليد ميكنيد بعد از اينكه پنجره گفتگو باز شد روي گزينه call كليد ميكنيد كه پس از اون براي شخص مورد نظر يه پيغام ميره كه اون شخص بايد گزينه Accept رو انتخاب كنه و بعد شروع كنيد به صحبت كردن كه اصطلاحاً به اين ارتباط چت گفتاري مي‌گويند
    البته بعضي وقتها به خاطر سرعت پايين اينترنت يا اختلال در خطوط ممكنه صدا رو خوب متوجه نشين كه در اين صورت بايد قطع كنيد و دوباره اين كار رو تكرار كنيد

اگه بازم سؤالي داشتين و كسي بهتون جواب نداد برام پيام خصوصي بذارين( چون به اين تاپيك سر نميزنم) كه اگه اومدم توي پي سي ورد جوابتون رو بدم. اگه تهراني باشين كه ميتونم تلفني هم راهنماييتون كنم البته به شرط رفع مشكلي كه فعلا توي مسنجر هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام.
    من یه آیدی جدید ساختم و می خوام تمام کانتکتای آیدی قبلی رو دقیقاً با همون گروه هایی که هستن وارد آیدی جدید کنم.
    1- چجوری باید این کار رو بکنم؟
    2- میشه طوری ایمپورت کرد که دیگه لازم نباشه کانتکتها هم تائید کنن؟؟!!! (چون توی آیدی قبلی اد شدن و اونا هم تائید کردن!)
    3- میشه با ایمپورت کانتکتا به آیدی جدید یه PM یا Off واسشون بزارم که این منم که شما ها رو اد میکنم و مشخصات آیدی قبلی رو هم بزارم؟!!
    4- میشه آیدی قبلی رو با جدید طوری مرتبط کرد که اگر واسه آیدی قبلی PM، Off و یا ایمیلی اومد بیاد به این آیدی جدید؟؟!!!
    فکر نمی کنم سئوالم سخت و یا بی جواب باشه!!!!!!!!

سلام

پاسخ سوالات 3 و 1 : ابتدا براي همه آي دي هاي گروه هات يه پيغام بفرست كه بزودي پيغام ادد كردن من با فلان آي دي جديدم واستون مياد. بعدش در آي دي قديمي آي دي جديدت رو ادد كن و سپس برو منوي action و گزينه send my messenger list رو بزني. سپس در مرحله اول اي دي جديدت رو از توي ليست انتخاب كني (انتخاب آي ديي كه قراره ليست براش ارسال بشه) و در مرحله بعديش گروه هات رو انتخاب كني و تمام

پاسخ سوال 2 : نه نميشه و حتما بايد قبولت كنن

ويرايش پاسخ سوال 4

پاسخ سوال 4 : خاصيت auto forwarding در ايميل ياهو فعال شده (كه قبلا فعال نبود و به پيروي از جي ميل براي ايميل رايگان ياهو هم فعا شده همچنين قابليت pop access) يعني ميشه اتوماتيك هر ايميلي به آي دي قديميت مياد به آي دي جديدت ارسال بشه

كافيه بري قسمت ,mail option و گزينه POP & Forwarding و سپس Set up or edit POP & Forwarding رو بزني و از قسمت Forwarding اون آدرس ايميل جديدت رو وارد كني كه بعدش يه ايميل براي ايميل جديدت ارسال ميشه كه لينك داده شده در اون رو با همين اي دي فعليت باز ميكني و ذخيره و تمام

ولي اين جريان براي مسنجر و پي ام ها وجود نداره يا لااقل بهتره بگم من خبر ندارم (هرچند احتمال اينكه نرم افزاري باشه كه اينكارو ميكنه وجود داره)

همچنين ميشه كاري كرد كه هر كسي برات ايميل مي فرسته در بازه تاريخي كه تعيين ميكني اتوماتيك يه ايميل براش ارسال بشه يه متن مشخص داشته باشه

اگه اين آخري رو هم ميخواي تا توضيح بدم

موفق باشي
    Last edited by wordist; 25-06-2009 at 09:37.

11. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در اين مورد از يكي از دوستان سؤال كردم گفت: شما مي توانيد از طريق نرم افزار skype و با هزينه ناچيز اين كار را انجام دهيد اين نرم افزار در بسته نرم‌افزاري لرد موجود است.
    کد:
    Last edited by aliali58; 25-06-2009 at 16:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •