تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 691 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاید موقع نصب سیمز 3 اشتباهی زدی اسپانیش ؟
    اسپانیش انتخاب نکردم ولی همون طور که قبلا گفتم این بلا از وقتی نازل شد که فایل آپدیت پست اول این تاپیک رو گرفتم و نه تنها توی آپدیت کردن با اون ارور هایی که قبلا گفتم به مشکل برخورد و آپدیت نکرد بلکه زد کل سیمز3 رو هم اسپانیایی کرد !
    یه سوال دیگه هم داشتم ازتون :
    توی دی وی دی سیمز 3 اصلی شما فایل کرک وجود داره ؟ و آیا سیمز 3 رو برای اجرا شدن کرک کردین یا نه ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه the God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Bushehr

13

اسپانیش انتخاب نکردم ولی همون طور که قبلا گفتم این بلا از وقتی نازل شد که فایل آپدیت پست اول این تاپیک رو گرفتم و نه تنها توی آپدیت کردن با اون ارور هایی که قبلا گفتم به مشکل برخورد و آپدیت نکرد بلکه زد کل سیمز3 رو هم اسپانیایی کرد !
    توی دی وی دی سیمز 3 اصلی شما فایل کرک وجود داره ؟ و آیا سیمز 3 رو برای اجرا شدن کرک کردین یا نه ؟
    با تشکر
    اره سیمز من کرک داشت و تا کرکش نکرده بودی بالا نمی امد
    اگه کرک خواستی بگو upload کنم دانلودش کنی
    Last edited by the God; 29-08-2011 at 15:57.

3. این کاربر از the God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر
    این مشکل اسپانیایی شدن رو هم من داشتم هر کاری هم که میکردم مشکلم رفع نمیشد
    برای من هم مثل شما سیمزم اپدیت نمیشد نخواهد شد
    اره کرک داره
    اگر کرک رو نریزم توی فایل سیمز 3 بازی اصلا اجرا نمیشه !

5. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این مشکل اسپانیایی شدن رو هم من داشتم هر کاری هم که میکردم مشکلم رفع نمیشد
    برای من هم مثل شما سیمزم اپدیت نمیشد نخواهد شد
    اره کرک داره
    اگر کرک رو نریزم توی فایل سیمز 3 بازی اصلا اجرا نمیشه !
    پس از قرار معلوم سیمز 3 من استثنایی می باشد چون نه فایل کرک داره و نه اصولا احتیاجی به کرک کردن داره و در کل کرک سر خوده
    خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید مثل جنریشن و لیت نایت نصب کنید ؟ (ضمنا این رو هم نگفتید که چطوری مشکل اسپنیش رو حل کردید )
    Last edited by ICAROOS; 29-08-2011 at 16:04.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پس از قرار معلوم سیمز 3 من استثنایی می باشد چون نه فایل کرک داره و نه اصولا احتیاجی به کرک کردن داره و در کل کرک سر خوده
    خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید نصب کنید ؟
    خوب داخل اون پک هایی که میگیرم خود سیمز 3 هم هست
    یعنی داخله پک ها یه فایل جداگونه برای اپدیت سیمز 3 هست
    و وقتی که میخوام پک هارو نصب کنم همون اول نصب بهم میگه سیمز 3 احتیاج به اپدیت داره و میزنم که خودش برام اپدیت کنه
    البته برای بار 1000 به همه دوستان میگم با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین چون با این روش ورژن ها باهم دیگه فرق دارن و هر ورژنی برای 1 پکی هست مگه اینکه معجزه بشه 2 تا پک یه ورژن داشته باشن

مشکل اسپانیایی بودن رو هم من بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم چون شما الان اون فایل برای اپدیت رو نصب کردین باید پاک بشه تا دوباره بشه اینگلیش

8. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Bushehr

13

خوب شما هم که با من هم درد بودی و نتونستی آپدیت کنی پس چطوری تونستید پک های جدید مثل جنریشن و لیت نایت نصب کنید ؟ (ضمنا این رو هم نگفتید که چطوری مشکل اسپنیش رو حل کردید )
    روش اپدیت می خوای؟
    واسه من که این روش کار کرده

10. این کاربر از the God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روش اپدیت می خوای؟
    چه روشی هست حالا؟؟
    میشه باهاش همه پک هارو نصب کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب داخل اون پک هایی که میگیرم خود سیمز 3 هم هست
    یعنی داخله پک ها یه فایل جداگونه برای اپدیت سیمز 3 هست
    و وقتی که میخوام پک هارو نصب کنم همون اول نصب بهم میگه سیمز 3 احتیاج به اپدیت داره و میزنم که خودش برام اپدیت کنه
    البته برای بار 1000 به همه دوستان میگم با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین چون با این روش ورژن ها باهم دیگه فرق دارن و هر ورژنی برای 1 پکی هست مگه اینکه معجزه بشه 2 تا پک یه ورژن داشته باشن

مشکل اسپانیایی بودن رو هم من بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم چون شما الان اون فایل برای اپدیت رو نصب کردین باید پاک بشه تا دوباره بشه اینگلیش
    مرسی از راهنمایی ، متوجه شدم ، ولی یک مشکلی که من دارم این هست که من الان دارم از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و یه پک Town of Life هم خریدم و داخلش همین فایل آپدیتی که شما هم اشاره کردی رو با یک همچین ورژنی "1.23.65.0120xx" قبلا پیدا کردم ولی وقتی که برای آپدیت شدن روش کلیک می کنم پیغام میده که شما اول باید به ورژن قبل از این آپدیت کنی و بعدا بیای سراغ این یکی آپدیت
    راستی نکنه ایراد از اون فایل آپدیت پست اول این تاپیک باشه که هیچکدوم نتونستیم آپدیت کنیم ؟

روش اپدیت می خوای؟
    اگه روش آپدیت نمیخواستم مگه بیکار بودم بخوام اوقات فراغتم رو توی این تاپیک سپری کنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مرسی از راهنمایی ، متوجه شدم ، ولی یک مشکلی که من دارم این هست که من الان دارم از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و یه پک Town of Life هم خریدم و داخلش همین فایل آپدیتی که شما هم اشاره کردی رو با یک همچین ورژنی "1.23.65.0120xx" قبلا پیدا کردم ولی وقتی که برای آپدیت شدن روش کلیک می کنم پیغام میده که شما اول باید به ورژن قبل از این آپدیت کنی و بعدا بیای سراغ این یکی آپدیت
    راستی نکنه ایراد از اون فایل آپدیت پست اول این تاپیک باشه که هیچکدوم نتونستیم آپدیت کنیم ؟
    راستش دیگه نمیدونم
    ولی حالا شما چرا میخواین town of life رو بازی کنین .. هیچی بهش اضافه نشده
    به نظرم یا لین نایت رو بگیرید یا جنریشن
    این فایل های اپدیتی که من میگم ورژنی مشخصی ندارن
    یعنی فکر کنم خوده فروشنده ها این ورژن هارو میریزن روی پک مثلا من قبلا لیت نایت نصب ورژن 8.0.342.01982 یا یه همچین چیزی داشت ولی الان که دوباره نصبش کردم ورژنش شده 6.0.81.009001 البته این یه لیت نایت دیگه هست

راستش ممکنه مشکل از فایل اپدیت باشه ولی فکر نکنم چون بیشتری ها که اپدیت کردن قشنگ ورژنشون تغییر کرده

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Bushehr

13 آموزش اپدیت Sims 3 from 1.0.615.0107 to 1.7.9.002002

چه روشی هست حالا؟؟
    میشه باهاش همه پک هارو نصب کرد؟
    سیمزتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید و کرک نکنید

خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حله ساده داره که من می گم :

rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar

اول این فایل را دانلود کنید و بعد توی پوشه ی Bin بریزید

بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و دو فایل را در پوشه ی bin بریزید

rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar

حالا start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
    حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
    خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002

حالا هم اینو دانلود کنید
    ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا هم این یکی رو دانلود کنید
    21.3 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید

این روش 100% کار می کنه

افتاد؟

سوال داشتید بپرسید

اپدیت 1.7.9.002002 به بالا هم اگه خواستین تا بذارم
    Last edited by the God; 29-08-2011 at 17:20.

15. این کاربر از the God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •