تيپ 2 تميز بخر
سلام دوست گرامی.
با بودجه شما خودروهای زیادی میشه خرید اما چون نظر شما فقط روی 206 و ریو هست من چند گزینه پیشنهاد میدم.
شما باید بیشتر به پژو 206 تیپ 2 فکر کنی چون تیپ های دیگه بودجه بیشتر میخواد و با همین بودجه اگر مثلا بخوای تیپ 5 بخری باید مدل های خیلی پایین رو انتخاب کنی که به صرفه نیست.
البته شما باید پژو 206 تیپ 2 مدل 85 یا 84 فکر باشید باید خیلی در خرید 206 دقت کنید تا مشکلی نداشته باشه به خصوص از نظر فنی.
سعی کنید بدنه خودرو سالم باشه اگر خوردگی نداشته باشه که عالیه در غیر این صورت سعی کنید موردی رو انتخاب کنبد که ضربه زیادی نخورده باشه.206 تمیز و خونگی نیاز به زمان داره تا خوب بگردی.
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9100000 تومان
پژو 206 تیپ 3 مدل 83 قیمت 9000000 تومان
پژو 206 تیپ 5 مدل 82 قیمت 9000000 تومان
ریو هم با بودجه شما ریو رو نمیشه درجه یک پیدا کرد اگر هم پیدا بشه مدل 84 رو میتونی خرید کنی.
رو 206 بهتر میشه مانور داد.
موفق باشید
تشكر از اطلاعات و راهنمايي شما
Last edited by mahz; 12-06-2011 at 15:27.
دوستان راهنماییهای خوبی کردند خداییشدستشون درد نکنه
تیپ دو و ریو هم انتخاب خوبی هستند.
من جای شما بودم ریو رو انتخاب میکردم. چون صندوق عقب بزرگتری نسبت به 206 داره .
از 206 هم جدیدتره
از لحاظ لوازم یدکی هم ارزون تر از 206 هست.
مننتها: دوستون هم فرمودن ... شاید درجه یکش پیدا نشه! باید حدود 10 تومن پول بذاری برای ریو!
من يه پرايد 83 دارم (از دست پرايد سواري ديگه خسته شدم) ميخوام بفروشمش و يه ماشين ديگه (كاركرده) حدود 10 تومن بخرم . چي پيشنهاد ميكنين كه راحت و بي دردسر باشه (سمند ، 206 ،405 ،ريو ) ؟؟
سلام.
کار خوبی میکنی
چند تا پست بالا رو بخون .... دوستان توضیحات خوبی در رابطه با 206 دادن.
من جای شما بودم ریو میخریدم .... چرا که از 405 جدیدتره و مصرفش هم نسبت به سمند یا پرشیا کمتره.
در هر حال باید ببینی از کدوم خوشت میاد.![]()
سلام دوستان
حقیقتش من می خوام با 14 تومن یه ماشین بگیرم واقعا موندم چی بگیرم
بین خودمون خانمم فکر می کنه الان پول ندارم و قصد خرید پراید دارم اما می خوام سورپرایزش کنم
برا همین رو هر گزینه می رم دو دل می شم
نظرتون چیه؟
چه انتظاراتی از ماشین داری دوست عزیز؟![]()
مسافرت؟ داخل شهر؟
خانومت هم میشینه یا فقط خودت؟
قیافه و کلاس ماشین طبیعتا خوب باشه
مصرفشم خوب باشه به هر حال
و به خاطر کل انداختن با باجناق محترم قدرتشم خوف باشه
باجناقتون چی داره؟![]()
میخوای ریوی صفر بگیری؟دوست داریش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)