بله unlocated شده ، نمیشه ، به سایت خود سیگیت متوسل شدم ...
برنامه هاشو گرفتم اما بازم هیچی ...
SeaTools for DOS Diagnostic Suggested v2.23 09-Feb-11
بله unlocated شده ، نمیشه ، به سایت خود سیگیت متوسل شدم ...
برنامه هاشو گرفتم اما بازم هیچی ...
SeaTools for DOS Diagnostic Suggested v2.23 09-Feb-11
Last edited by signul.online; 12-11-2012 at 15:12.
مین برد را عوض کنم حتما میزارم
موقع خوندن اطلاعات صدای معمولی میده اینو به این خاطر گفتم که تا قلا این اصلا صدا نمیداد
Western خوبیش همین بیصدا بودنش که اونم دیگه نیست
فکر نکنم مشکلی باشه حالا عکس رو بزارین بهتر معلوم میشه
سلام من یک هارد 2 تربایت segate دارم چند روز پیش وقتی کامپیوتر روشن کردم هارد شنااسایی نشد و فقط در بایوس شناسایی شد من با برنامه HDD Regenerator هارد رو اسکن کردم هیچ بد سکتوری نداشت بعد Low Level Format کردم بعد هارد درست شد و ویندوز ریختم و فایلها رو هارد به هارد کردم مشکلی هم در سرعت ندارم ولی برنامه HD.Tune درصد سلامت هارد رو 93 درصد نشون میده اینم عکس از بخش health چرا این قسمت warning هست هنوز
اگر ایراد مهمی داره هارد بدم گارانتی چون 5 روز دیگه گارانتیش تموم میشه
![]()
این ارور مربوط به سکتور delay است رو تست hdd regenerator ببرید ببینید سکتور delay میگیره یا نه
برنامهhdd regenerator یکبار در ویندوز و یبار در بوت اسکن کردم ولی بد سکتور و dely در برنامه 0 بود
فریمور هارد هم در سایت سیگیت نبود این ارور مشکل خاصی ایجاد میکنه چون گارانتی هاردم داره تموم میشه
معمولا این ارور مربوط به سکتور delay است که یک مقدار باعث افت سرعت میشه در سیستم از طریق بوت و داس هارد رو اسکن کنید ؟
تو این لینک هم نبود فریم ویر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام این چه مشکلی هست و چطوری بر طرف کنم؟
در ضمن هارد اکسترنال seaget expension 1 tb usb من مدتی بعد از حدود 20-30 دقیقه بعد از اینکه باهش کاری ندارم و فقط وصله به لپ تاپم چراغش هی کم رنگ و پر رنگ میشه اول فک کردم چراعش نیم سوز شده ولی به محضه استفاده از هارد و یا باز کردن یک پوشه چراغ پر رنگ میشه و چشمک میزنه بدون مشکل؟
![]()
از طریق بوت و داس اسکن کردم از دیشب که شما گفتید تا الان تموم شد اینم عکس از برنامهhdd regenerator
پس مشکلی داره هارد
این مشکل بدسکتور است ببینید با hdd regenerator و low level format مشکل حل میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)