هر چند اونایی که رفتن گفتن خوبه
ولی منم میرم اگه خوب بود خبرت میکنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هر چند اونایی که رفتن گفتن خوبه
ولی منم میرم اگه خوب بود خبرت میکنم![]()
من دو روز خطم مشکل پیدا کرد بعدش که پیام گذاشتم مشکل حل شد. امیدوارم شبم سرعت ثابت بمونه.
اینم تست اکروزم. منطقه 4 هستم.
اینترنت منم تا همین 10 دقیقه پیش قطع بود از پریروز روز به روز بدتر داره می شه اعصابمو خورد کرده من128 مرکز 6 دارم
من تابستون پارسال که تازه ADSL 128 از پارس وی گرفته بودم هیچ مشکلی نداشتم
سرعت دانلود از ساعت یک به بعد همیشه بین 70 تا 90 بود
پینگ هم برای سرور های اروپا بین 250 تا 280 بود
از وقتی که 256 گرفتم واقعا افتضاح شده
کلا شبها نمیشه دانلود کرد
فایل 300 MB رو مینویسه 1 روز و 14 ساعت طول میکشه
downstream اندیشه چرا اینقدر پایینه! باز هم پارس همیشه روی 2048 بود! سرعت 256 با 128 هیچ تفاوتی ندارد!!!
256 خط 7
من هر وقت بخوام میتونم کانکت شم ، هیچ وقت هم مشکل دی سی نداشتم . تنها مشکل من اینه که سرعت دانلودم پایینه . فکر کنم از همه پایین تر .![]()
بچه ها من دیگه اعصابم داغون شده جان خودم یه کاری دست خدم میدما....
چرا این قدر dc میشه این اندیشه دیگه نمی تونم تحمل کنم حالا یکی این قیمت های شاتل رو به ما بده مخصوصا نامحدود 128
رنگ کردن تهرانی ها و شهرهای دیگه توسط شاتل تموم شده اومده رشت و گیلان و ... رو هم رنگ کنه .شاتل 2 ماه اول فقط سرعتش خوبه شما بگیر بعد از دو ماه میبینی چه خبره.
فکر کنم وضع اینترنت داره هر روز بدتر و بدتر میشه با این وضعیت دیگه باید به جهان چهارمی ها بپیوندیم
مرکز 8 128 نامحدود
Last edited by behnam_gunner; 18-08-2010 at 19:23.
بزارین خیاله همه رو راحت کنیم.
یه تعداد توضیحه کامل در مورد شاتل:
اگه سرعت مثه اندیشه میخواین، خب نداره...سرعته سرویس هارو میده...اما حداقل خوبیش اینه که مثه اندیشه سینوسی نیست و همیشه ثابت هستش.
قطعی اصلا ندارید.منم الان 3 روز هست که اینترنتم اصلا قطع نشده
time out هم معمولا نداره در طول روز...الان واسه اینکه دوباره به خودم ثابت بشه دوباره تست time out گرفتم به تعداد 120 تا که میشه 2 دقیقه...حتی یک time out هم مشاهده نشد.
ping در بازیی مثل wow صبح ها 250-300 هست و در طول روز 300-400 هستش...اما در طول ساعته 1 شب به بعد تا ساعت هایه 2-3 یه مقدار ping بالا میره...به 700-800 میرسه (یکی از دوستان میگفت 700 800 کمه؟ در جوابشون: نسبت به همین ساعت های اندیشه بله خیلی کمه) و یک نکته حتی با این ping مطمئن باشید باز هم time out اگر هم وجود داشته باشه اون مقداری نیست که dc بشید
در کل اگر میخواین شاتل بیاین وقت تلف نکنید... حداقلش اینه که ispها حسابه کار دستشون میاد که باید به مشتری ها سرویس خوب ارائه بدن، در غیر این صورت اونها به شرکته دیگه نقله مکان میکنن.
این هم سرعت دانلود و آپلود شاتل 512 مرکز 4 البته تست رویه سرور داغونه doha هست(به این خاطر که همه با این امتحان میکنن[URL=http://www.speedtest.net]
از باکو
باز هم میگم اگه سرعته خوبه اندیشه رو میخواین شاتل نیاین چون فک نمیکنم واسه اونایی که هر شب دانلود میکنن خوب باشه...اما اگه مثه من ping خوب تویه بازی و یه اینترنت بدون dc رو میخواین بیاین شاتل
Last edited by ho0rezam; 18-08-2010 at 19:30.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)