تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 557 از 2014 اولاول ... 5745750754755355455555655755855956056156760765710571557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از سوي قطبي
    برنامه تمريني تيم فوتبال پرسپوليس مشخص شد
    خبرگزاري فارس: برنامه تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از سوي افشين قطبي قبل از ديدار برابر مس كرمان اعلام شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، از سوي كادر فني اين تيم، برنامه تمريني بازيكنان امروز صبح به آنها اعلام شد.
    قرار است پرسپوليسي‌ها فردا در دو نوبت تمرين كنند و پس فردا به ديدار تيم نفت بروند.
    بازيكنان پرسپوليس جمعه استراحت مي‌كنند و از روز شنبه در يك وعده، صبح‌ها تمرين مي‌كنند.
    به دليل عدم نور كافي در ورزشگاه شركت واحد، تمرينات اين تيم بعد از افطار برگزار نمي‌شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جلسه كادر فني با علوي برگزار شد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص مصاحبه هاي خود مبني بر ترك تيم، توضيحاتي را به اعضاي كادر فني ارائه داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي كه بدليل ناراحتي از نيمكت‌نشيني در روزهاي گذشته از جدايي خود خبر داده بود، بعدازظهر امروز در دفتر شركت واحد با مربيان تيم گفت و گو كرد.
    در اين جلسه علوي ضمن تاكيد دوباره به ناراحتي خود را از نيمكت‌نشيني، به مدت 40 دقيقه با قطبي به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

* توره به باشگاه احضار شد
    با درخواست كادر فني پرسپوليس، ابراهيم توره بدليل غيبت‌هاي غيرموجه فردا به باشگاه پرسپوليس خواهد رفت تا جوابگوي سؤالات مسئولان باشد.
    با توجه به ناراحتي قطبي، اين مهاجم افريقايي احتمالا با جريمه مواجه مي شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمرين پرسپوليس برگزار شد
    اعتراض قطبي به غيبت غيرموجه توره
    خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين شركت واحد به تمرين پرداختند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10/17 آغاز شد و بازيكنان به دويدن، حركات كششي و نرمشي، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين و ضربه سمت دروازه پرداخته و در پايان در يك نيمه زمين، با تقسيم شدن به سه تيم به صورت دوره اي فوتبال بازي كردند.
    *ماركو، حسين بادامكي، مجتبي شيري، پرويز كماسي و ابراهيم توره غايب بودند كه غيبت غيرموجه توره شديداً مورد اعتراض قطبي سرمربي تيم پرسپوليس واقع شد.
    * 7 دروازه‌بان آزمايشي به همراه حقيقي و واعظي تمرينات فشرده‌اي را زير نظر عابدزاده برگزار كردند.
    * بهادر عبدي به دليل مصدوميت، به طور اختصاصي تمرين كرد.
    * ليدرهاي پرسپوليس از صحبت‌هاي قطبي مبني بر عدم تمايل به جذب كريمي ابراز ناراحتي كردند. قطبي معتقد است در شرايط فعلي پرسپوليس به يك مهاجم نياز دارد.
    * مهران فرضيات مهاجم جوان پرسپوليس به دليل مصدوميت نظاره‌گر تمرين بود.
    * يك بازيكن تستي در تمرين شركت كرد.
    * افشين قطبي اصرار زيادي به ارسال پاس‌هاي هدفمند داشت و از بازيكنان خواست به دنبال رفع مسئوليت نباشند.
    * در جريان برگزاري فوتبال، برخوردي بين مسعود زارعي و نبي‌ا... باقري‌ها بوجود آمد كه با پادرمياني كريم باقري مشكل حل شد.
    * تمرين ساعت 19 به پايان رسيد. در پايان تمرين افشين پيرواني تمرينات ويژه‌اي را براي حميد علي‌عسگر و مسعود زارعي در نظر گرفت. افشين قطبي نيز با ضربات كاشته از پشت 18 قدم دروازه‌بانان آزمايشي را تمرين داد.
    *بدليل خستگي بازيكنان از سوي كادر فني اعلام شد تمرين فردا فقط در نوبت بعدازظهر برگزار مي شود و بازيكنان مي توانند صبح استراحت كنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از تمرين امروز
    قطبي: ياد گرفته ام در ايران زياد لبخند نزنم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ياد گرفته‌ام كه در ايران زياد نبايد لبخند بزنم و لازم است با برخي مانند خودشان رفتار كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: نمي‌دانم چرا بعضي از ايراني‌ها چشم ديدن همديگر را ندارند. مگر چند مربي ايراني در بيرون از كشور به صورت حرفه‌اي و بين‌المللي كار مي‌كنند؟
    قطبي ادامه داد: از صميم قلب خوشحالم كه يكي از معدود مربيان لژيونر هستم و به ايراني بودنم افتخار مي كنم. فوتبال بين‌المللي را ياد گرفتم تا با هزاران اتهام به فوتبال ايران تزريق كنم.
    قطبي يادآور شد: اميدوارم حضور من در سال‌هاي گذشته در خارج از كشور جاده‌اي باشد تا مربيان ايراني فوتبال روز خود را حرفه‌اي تر كنند و در كلاس‌ها و تيم‌هاي بزرگ به كار مشغول شوند.
    وي در خصوص اظهارات مجدد محمد مايلي كهن گفت: در اين شرايط حساس دوست ندارم وقتم را براي اين حرف‌ها صرف كنم. مثل هميشه با دل ببر و شير حاضر هستم تا رودروي هر فردي كه دوست دارد قرار بگيرم و با او حرف بزنم، چون هميشه نيمه پر ليوان را مي بينم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص عدم حضور خليلي گفت: دلم برايش تنگ مي‌شود و فكر كنم بايد از خدا بخواهم كه بزودي او را به پرسپوليس برگرداند چون همه مي‌دانند كه مي‌تواند عصاي دستي براي پرسپوليس و تيم ملي باشد. منتظر او هستم.
    وي ادامه داد: از مصدوميت‌‌هاي بازيكنانم ناراحت نيستم، چون خداوند قسمت را اين‌طور رقم زده است؛ ولي افتخار مي‌كنم كه با 2 بازيكن 21 ساله در ليگ برتر به ميدان مي‌رويم.
    قطبي در خصوص شرايط فصل جاري پرسپوليس گفت: شرايط اين فصل خيلي بهتر از فصل گذشته است و فكر كنم راحت‌تر مي‌توانم در پرسپوليس كار و ايجاد انگيزه كنم.
    سرمربي پرسپوليس ضمن رد هرگونه اختلاف با مربي دروازه بانان گفت: عابدزاده اسطوره فوتبال ايران و حتي آسيا است و مي‌بينم كه هر روز با قلبش با بازيكنان تمرين مي‌كند. خيلي‌ها دوست دارند بين ما اختلاف اندازند؛ اما مطمئن باشند كه به در بسته مي‌خورند.
    وي در مورد برخورد متفاوتش در روزهاي گذشته با خبرنگاران گفت: براي سوء استفاده نكردن بعضي‌ها در طول اين مدت ياد گرفته‌ام كه در ايران زياد نبايد لبخند بزنم و با هر كسي مثل خودش برخورد كنم كه اين هم شايد به مزاج بعضي‌ها خوش نيايد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي تيم ملي فوتبال در برابر عربستان گفت: بهتر است اظهارنظري نكنم؛ اما مطمئن هستم عرب‌ها در رياض به تيم ملي ما باج نمي‌دهند و بايد با آنها باهوش برخورد كنيم. از صميم قلب براي دايي و تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه نگفته ام كريمي را نمي خواهم، تاكيد كرد: اول بايد يك مهاجم در اختيار بگيريم و سپس در صورتي كه كريمي با باشگاه قطري به توافق نرسيد مي توانيم مذاكره كنيم. ژبايد بدانم ژچه مبلغي مي‌خواهد و خواسته‌هايش چيست. به همين علت سعي مي‌كنم فعلا نظر قطعي در اين خصوص ندهم؛ اما همچنان كريمي را بازيكني بين‌المللي و حرفه‌اي مي‌دانم.
    قطبي در پايان خاطرنشان كرد: با ادوكات سرمربي تيم ملي زنيت روسيه صحبت كردم و پيروزي اين تيم را مقابل منچستر از صميم قلب تبريك گفتم. اميدوارم خيلي زود همكار سابقم را ببينم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبی امسال داره خیلی بدتا میکنه
    همه هم دارن میکوبنش

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من قطبي داره بهترين رفتار رو نشون ميده . من بهش خيلي اعتماد دارم و اين رفتارش رو ناشي از تغيير فكر و روحيش نميدونم قطبي مرد بسيار بزرگيه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

کاش کریمی بیاد پرسپولیس..!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي واقعا مربي باهوشي هست شايد هم داره با اين كارها حاشيه رو از تيمش به خودش جلب مي كنه تا تيمش بدون استرس باشه.
    مثل کاری که مورینیو تو چلسی میکرد؟

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من که بهتر شد کریمی نیومد
    زیاد آماده نیست لابد هم میخواست همیشه فیکس بازی کنه و کلا تیم رو میریخت به هم
    قربونش برم پاس هم که اصلا در برنامه تاکتیکی اش جایی نداره
    قطبی باید فکر دفاع باشه ( ببین دیگه چی بوده که علیفر تشخیص داده )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

به نظر من که بهتر شد کریمی نیومد
    كي گفته نمياد!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •