تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 1404 اولاول ... 574575075475535545555565575585595605615676076571057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

مشكل از بازي هست
    منم يه كراش ريختم اجرا نميشد
    لازم نيست باتري رو در بيارين دكمه ي homeرو ميزديد و از بازي خارج ميشدين
    دستت درد نکنه دیگه اینهمه خنگ نیستم !!!!

میگم هیچ چی کار نمیکنه (من میگم نره تو میگی home بزن )

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خوب باتري رو خارج كن دوباره بزن جا
    مشكلي نداره

3. این کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

ا ه ه مشکل حل شد

داشتم سکته رو میزدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه شما، همین موبایل های نوکیا اندازه ی پی اس پی CPU دارن. یعنی 300 و خورده ای. حالا چرا سونی زیادش نمی کنه؟ چون عقلش می رسه که cpu هر چه بالاتر، شارژ خوری بیشتر. CPU ی دی اس هم 100 و خورده ایه. بعدش هم شما کنسول می گیری که پز CPUش رو بدی؟ حالا PSP چی داره؟ اگه گرافیک نداشته باشه هیچه. این خیلی حرف مسخره ایه که بگید اگه فلان کنسول این رو نداشته باشه هیچه! بله، اگه 360 دسته نداشته باشه هیچه! اگه PS3 هم CPU نداشته باشه هیچه!
    PSP اگه گرافیک نداشته باشه خیییییلی چیزا داره!مثلا LocoRoco یا Patapon گرافیک خفنی داشتن؟من نمیگم هر چی CPU خفن تر باشه لزوما کنسول هم خفن تره،ولی هر دوره ای یه مینیمم CPU رو میخواد که Nintendo هیچوقت اینو رعایت نکرده.مثلا PS1 فقط 33 مگاهرتز CPU داشت،ولی DS عمرا از گرافیک بهش نمیرسه.اون Driver توی گیمبوی رو هم من توی 6670 قدیمیم بازی کرده بودم.اگه اونو اسمشو میذاری 3 بعدی،واست متاسفم!
    ضمنا 5700 دقیقا 369 MHz سی پی یو داره که از مال PSP سی و شش مگاهرتز بیشتر هم هست،ولی توجه کن که موبایل های نوکیا OS هم دارن.مثلا PS2 با یه CPU ی 300 MHz بازی هایی رو که کامپیوتر با 1.8 GHz اجرا نمیکنه فقط با تغییر کوچیک اجرا میکنه که این نشون دهنده ی اینه که OS کلا CPU رو میخوره.

6. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

هر موقع psp هنگ میکنه باتری رو درنیارین! دکمه ی خاموش رو 7 ثانیه بالا نگه دارین خودش خاموش میشه

8. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خود راک استار تا حالا screenshot نداده. من توی خبرنامه ی GTA عضو هستم. هیچ خبر جدیدی ازش نیست. چون تازه دارن میسازن. منظورتون از ضعف ها چیه؟ ضعف گرافیکی؟ بله دوست عزیز، راک استار نمی تونه گرافیک GTA IV توی 360 رو روی دی اس اجرا کنه ولی این که دلیل نمیشه دوربینش از بالا خواهد بود، مثل جی تی ای 2 و 3.
    حتی بازی Driver 2 تو گیم بوی هم دوربینش از بالا نبود. خلاصه کلام، خودتون رو گول نزنید. از لحنتون معلومه که میخواید دل خودتون رو خنک کنید.
    من برای دل ختک کردن نمیگم...چون خودم psp رو بیشتر برای سرگرمی گرفتم تا بازی خفن کردن باهاش....ولی هرچی هست از این نظر از دی اس بهتره....GTA هم صبر کنیم ببینیم حرف من درست در میاد یا شما بهتره...

آهان. ببینید، من در حال حاضر فرانسه هستم و تا یه هفته دیگه میام ایران. وقتی تو فروشگاه های بازی میام، اکثر کسایی که میان خرید می کنن بزرگسال هستند و باز هم اکثرشون از wii و DS می خرن. چرا؟ بله، یه دلیلش همونه. بذارید یه مقایسه سرسری بکنیم.
    همون طور که همه کسانی که در این تاپیک فعالیت می کنند اطلاع دارند (همه گیمر های جهان هم همین طور)، یکی از خفن ترین بازی های PSP گاد آف واره. من خودم چندین مرحله ی این بازی رو بازی کرده ام و توش چیزی جز رد کردن زنجیر از دل آدم ها، کوباندن ستون توی چشم هیولا، کندن سر ملت و توهین به تمدن خودمون ندیدم (تو مرحله اولش دیدید ایرانی ها رو چجوری نشون داده بودن و باید عین حیوون می کشتیمشون؟)
    بله، بازی جذابیه، ولی بعد از یه مدت اعصاب برای آدم نمی ذاره. هر چیزی که خشونت نداره، بچه گونه نیست. مطمئن هم باشید اگه همه مخاطب ها نی نی کوچولو بودند، باز هم اینقدر فروش و طرفدار نداشت.
    من خودم psp رو به خاطر GoW خریدم ولی واقعا اون چیزی نبود که فک میکردم...

در کل من مخالف دی اس نیستم ولی خوشم نمیاد بگیرم دستم بازی ای که برای بچه 6 ساله خوبه بازی کنم...من خودمم با PC بازی حرفه ای انجام میدم نه با psp ....

در کل این بحث دیگه تموم بشه بهتره....

اصلا میخواین یه تاپیک بزنیم psp vs DS بعد توش بحث کنیم؟؟ جالب میشه ها (جدی گفتم!)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلا میخواین یه تاپیک بزنیم psp vs DS بعد توش بحث کنیم؟؟ جالب میشه ها (جدی گفتم!)
    تاپیک جالبی میشه.قبلا هم نزدیک به این موضوع داشتیم مثلا تاپیک زیر اما قفل شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من این جور تاپیک ها برای هر 2 تا کنسول رغیب هم باشه خوبه چون حداقل فقط توی اون تاپیک بحث میشه و بحث و کل کل به تاپیک های اصلی اون 2 تا کنسول نمیکشه.

داره خودمونی میشه Utorrent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

2

سلام دوستان!

چندوقت پیش قمقمه و PSPـم توی کیفم بود و من هم اصلا حواسم نبودخلاصه رو PSPـم اب ریخت و من هم بردمش بیمارستان
    اونجا تعمیرش کردن و من اوردمش خونه ولی الان چند تا مشکل داره:
    1.بعضی از بازی هایی که قبلا اجرا میشد الان اصلا نمایش داده نمیشه!

2. Them ها هم اجرا نمیشن.

(وقتی گرفتمش مموریش فرمت شده بود)

کسی جواب منو نمیده؟

مشکل مموریش هم نیست!

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هر موقع psp هنگ میکنه باتری رو درنیارین! دکمه ی خاموش رو 7 ثانیه بالا نگه دارین خودش خاموش میشه
    فكر ميكنم 20 ثانيه بود نه 7 ثانيه
    كسي جواب مارو نداد
    دوستان توي سايلن هيل اوريجينز يه جاش گير كردم
    همون مرحله ي اول توي بيمارستان رو ميگم
    همه ي اتاق ها رو ديدم
    اگه ديده باشين وقتي ميره توي اون اتاقه كه آينه توش داره وقتي جلوي آينه دستت رو ميزني به آينه نقشه عوض ميشه و ديوار ها خوني ميشه من در دو نقشه همه در ها رو باز كردم ولي به جايي نرسيدم فقط توي يه اتاق يه جعبه پيدا كردم كه اونم رمز ميخواد
    كسي ميتونه راهماييم كنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فكر ميكنم 20 ثانيه بود نه 7 ثانيه
    كسي جواب مارو نداد
    نه همون نزدیک 7 ثانیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •