کسی نیست جواب منو بده
کسی نیست جواب منو بده
دوستان من تو بازی the club مشکل دارم وسط بازی خود به خود قطع میشه بر میگرده تو دسکتاب. هیچ ارور یا پیغامی نمیده.
cpu:3.2 ram:1g 6800gforce
دوست عزیز! وقتی سوالتون رو مطرح میکنید صبر کنید تا به شما پاسخ داده باشه ... ممنون از توجه شما
مشخصات سیستمتون(CPU - RAM - Video Card) و ورژن درایور کارت گرافیک رو عنوان کنید.
همچنین پیغام خطا و نوع ویندوز رو عنوان کنید و بگین که ویندوز رو کاملا آپدیت کرده اید یا نه؟
آیا این بازی رو یک سیستم دیگه امتحان کرده اید یا نه؟
لطفا ورژن درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز رو عنوان کنید.
من در بازي Stronghold Legends مشكل دارم وقتي يك دوري از اون ميرم و مي خام وارد دور ديگري بشم از بازي خارج ميشه حالا چيكار كنم
سلام
من بازی World of Warcraft رو گرفتم ولی بعد از نصب ، اکانت می خواد (یوزر و پسورد) ولی چیزی برای ساخت اکانت اونجا نیست
این بازی رو بدون اتصال به اینترنت هم می شه کرد؟
اصلا تک نفره هم داره
ممنون
دوست عزیز این بازی فقط آنلاین هست .
و تک نفره هم نداره .
برای اکانت ساختن میتونی در قسمت زیر سئوالتو بپرسی :
همونجا هم ادامه بدی بهتره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
مشخصات سیستمتون (CPU - RAM - Video Card) و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.
اگه پیغام خطایی ظاهر میشه اون رو هم مطرح کنید.
همچنین نوع ویندوز رو عنوان کنید و بگین که ویندوز رو کاملا آپدیت کرده اید یا نه؟
اقا موقع اجرا بازي اين پيغام مياد:
This application has failed to start because d3dx9_25.dll was not found . re-installing the application
may fix the problem
دو سه بار بازي را دوباره نصب كردم ولي بازم اين ارور را ميده
چيكار كنم؟
کاربر عزیز! فایل d3dx9_25.dll رو از این آدرس دریافت کنید:
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و به آدرس C:\Windows\System32 کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافيك:128
سي پيو:2.80GHZ
رم:512
نه خطا نما د فقط از بازي خارج ميشه و ويندوز پك 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)