از همكارها سوال كن يا مدير و يا ادمين.....
ولي فكر نكنم همچين كاري بكنند !!!
از همكارها سوال كن يا مدير و يا ادمين.....
ولي فكر نكنم همچين كاري بكنند !!!
باسلام و تشکر از دوست عزیزم resident _evil
من هنوز حق پی ام ندارم(<10 کامنت)
این اقا مجید چجورین؟میشه رفت حضوری ازشون گرفت؟
من یکم اینجوری که اول پولو بریزم راحت نیستم....
مرسی...
دوستان چند تا سوال در رابطه با Xbox 360 Live دارم!
1-چه طوری میشه ازش استفاده کرد؟
2-من adsl 256 دارم آیا کافیه برای بازی کردن؟
3-فرق silver و gold و ... چیه؟
4-پرمیوم مین جاسپر گولد یا سیلور؟
5-باید اکانت خرید؟
6-اکانتش چنده؟
7-کجا میفروشند؟
8-در چه صورتی بن میشه؟
9-چه فرقی میکنه در اینترنت بازی کنی یا همینطوری؟
لطف کنید توضیحات رو کامل بفرمایید!!
راستی دوستان از جایی که حداکثر 2هفته دیگه کنسول به دستم میرسه! میخواستم از الان بازیهاش رو بخرم!
از کجا بگیرم؟
اگه از DVD خام T-Gate بود نخرم؟(آخه شنیدم تی گیت به درد نمیخوره!)
ممنون از همه
سلام دوستان آخرین قیمت xboxارکید جاسپر رو میخواستم...ممنون
دوستان سلام وقتی یه xboxسه چراغه میشه تا چند درصد احتمال تعمیر شدنش هست ؟؟و بعد از تعمیر آیا قطعا" دوباره اینجوری میشه ؟؟؟؟
سوالاتت جواب های طولانی دارند ولی خلاصه می گم:
1. شما باید گیمرتگ بسازید و ثبت نام کنید.( به صورت مجانی ) ... اطلاعات بیشتر در بازیسنتر و انجمن 360 همین سایت ...
2.بلـــــــــــــی
3. خیلی فرق دارند ولی کلی با سیلور نمی شه بازی کرد ولی با گلد می شه.
4.هر کنسول 360 3 ماه گلد دارد. یعنی شما 3 تا گیمرتگ می تونید بسازید و هر کدوم 1 ماه گلد دارد. بعد این 3 ماه باید گلد بخرید.
5. بعد از 3 ماه بله... بهترین جا برای خرید هم بازیسنتر هستش ...
6.به صرفه ترینش 1 ساله هست که فکر کنم 55 بازیسنتر بده ولی بقیه جاها 65 هم می دن.
7. ....
8.در صورتی که اصول چک کردن بازی های کپی را رعایت کنید. اطلاعات بیشتر در بازیسنتر ...
9.هیچی ... ولی سیستم لایو واقعا جذابه ... به خصوص در مورد بازی هایی مثل فیفا و Cod4
در مورد بازی ها عجله نکن ... ولی جاهایی توی سایت های گیم مثل همون بازیسنتر افراد معتبری هستند ... ولی قبلش باید بدونی که ریجن کنسولت چیه ... !
در کنسولها به خصوص 360 قوانین سختی در مورد Cheat وجود دارد و اچیومنت نمی ده ولی تنها بازی که cheat رسمی داشت Gta IV بود.بابا توی سایت های مختلف ، پر چیت این کنسول هاست
Last edited by SuNb0y; 16-04-2009 at 13:38.
دوست عزيز اگه دو دلي كه از اونجا بگيري نگير !!! برو از يه جايي بگير كه همون موقع كه پول دادي تحويل بگيري ...
البته آقا مجيد قابل اطمينان هستن فقط ممكنه چند روزي با تاخير فرستاده بشه همين ...
ممنون از توضیحاتت
ریجیون کنسولی که آقای شامی قراره بفرسته pal هست و فکر کنم اکثربازیها بهش بخوره!
نه؟
آره Region PAL از همه بهتره ...
خوردن بازی به کنسول ربطی نداره ... شما هرجه می خواهید بخرید باید بگید که ریجنتون pal هست. چون توی ایران همه ریجن ها به فراوانی پیدا می شند و تقریبا می شه گفت ریجن اصلا فرقی نداره...
در کل این ریجن ها اصلا فرقی ندارند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)