مبااااااارکه !
شیرینیش یادت نره
12mbps کمه ؟
برو توی سایت speedtest.net و تست سرعت بگیر.
الان خوشحالی کن !کار خاصی نباید بکنم؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مبااااااارکه !
شیرینیش یادت نره
12mbps کمه ؟
برو توی سایت speedtest.net و تست سرعت بگیر.
الان خوشحالی کن !کار خاصی نباید بکنم؟
سلام
منم زنگ زدم آسیاتک واسه adsl
گفتن ساعت 2 تا 5 میایم
از درویش عزیز بسیار ممنونم
خیلی کمک کرد
اون سرعت اینترنتت نیست. سرعت اتصال شبکه شماست که ثابت
با usb 12MPBS نشون میده
با LAN 100Mp
این حرفها چیه. ما اینجا جمع شدیم تا به هم کمک کنیم
بازم مرسی. دو تا مشکل:
1- من تلفن تو اتاقم اسپلیتر داره و مشکلی نداره. ولی تلفن تو هال که خط اتاق من هم از اونجا اومده اسپلیتر نداره و خش خش شدید داره. من اگه اسپلیتر رو به اون خط بزنم درست میشه ؟ اتاق خودم مهم نیست!
بعد چطوری باید بزنم؟ چون از تو هال که نمیتونم یه سیم به مودم وصل کنم. یه توضیح زیر دیپلم میدین؟!
2- من disconnect کردم و مودم رو خاموش کردم تا داغ نشه ولی وقتی دوباره مودم رو روشن کردم local area نیومد.
مجبور شدم ریستارت کنم کامپیوتر رو. اصلا احتیاجی هست که دیس کانکت کنیم ؟ و چرا اینطوری شد؟
*-سوال اول مهم تره!
سلام
مشكل 1- من خودم اين مشكل رو داشتم، هر كاري كردم درست نشد. در آخر مجبور شدم كه اسپيليتر رو به سيم ورودي تلفن وصل كنم و دو تا سيم از تو پذيرايي تا اتاق خودم كشيدم. يكي براي dial up كه يك موقع خواستيم فكس كنيم و يكي هم از سوكت ديتا براي مودم ADSL. اين كار بهتره چون بعدا اگر مشكلي پيش بياد و زنگ بزني پشتيباني اولين چيزي كه گير ميدن همينه. بهتر اينه كه اول بره توي اسپيليتر بعد تلفن هاي توي خونه رو تغذيه كنه.
حتما توي خونه شما ورودي تلفن هست احتمالا بايد نزديك فيوزهاي برق باشد فقط مواظب باشيد. همان جا splitter رو بذار و از اونجا يك سيم ديتا براي ديتاي مودم بكش وسوكت تلفن را با يك تبديل دوباره به اون دوسيمي كه تلفن هاي داخل خونه رو تغذيه مي كنند وصل كن. ان شاءالله حل ميشه.
مشكل 2- براي چي مودم داغ بشه؟ چرا خاموش كردين؟ من نوع مودم شما را نمي دانم. USB است يا LAN.
مودم رو اگر يك جاي خوب بگذاريد كه هوا گردش داشته باشه مشكلي براش پيش نمي ياد. مودم من كه بيشتر مواقع روشنه تا حالا داغ نشده.
يا علي
ممنون. آخه اگه از تو هال سیم بکشیم اینجا که خیلی زشت میشه! یعنی همه میان خونشون رو دوباره سیم کشی میکنن؟امیدوارم کار به اونجا نکشه و راهی دیگه پیدا بشه!
ضمنا تلفن تو هال پریز ضد برق داره. این تاثیر نداره؟ اگه جای پریز معمولی خودم با ضد برق تو هال رو عوض کنم چی ؟
فعلا مودمم usb است اما تا هفته دیگه lan میکنمش.asus am602
thank you very much
Last edited by vahid_civil; 15-06-2008 at 16:12.
سلام بچه ها
من زنگ زدم آسياتك خطمو از رانژه در آورده بودن گفتم دوباره ميخوام يارو پستچيه اومد مدارك و پولو گرفت رفت!حالا من با همون يوزر و پس سه ماه پيشم بايد وصل شم يا يه دونه جديد بهم ميدن؟
ممنون
یا باید برای هر گوشی تلفن اسپلتر نصب کنی. یا در دم که خطهای وارد منزل می شوند اسپلیتر اونجا نصب کنی که کل خط دارای اسپلیتر گردد.
پس چی شد دم در که خطها وارد خونه شدند همونجا اسپلر مثل وقتی که توی اتاق هستی وصل میکنی.
بهتر ه کمی عجله نکنی یوزرت که صد در صد همون. بعدش باید شارژ بشه.
یک سر به اینجا بزن
ببین وارد سیستم میشی یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)