تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 557 از 645 اولاول ... 57457507547553554555556557558559560561567607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

آقا ممنون از همه دوستان مخصوصا جناب درویش. من هم اکنون با adsl وصل شده ام.آسیا تک
    فقط سرعتش رو پایین زده 12 mbps که فکر کنم اشتباهه!

دم همتون گرم. که من هیچی از adsl حالیم نبود اگه شما نبودین.
    مبااااااارکه !
    شیرینیش یادت نره

12mbps کمه ؟
    برو توی سایت speedtest.net و تست سرعت بگیر.

کار خاصی نباید بکنم؟
    الان خوشحالی کن !

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    منم زنگ زدم آسیاتک واسه adsl
    گفتن ساعت 2 تا 5 میایم
    از درویش عزیز بسیار ممنونم
    خیلی کمک کرد

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ممنون از همه دوستان مخصوصا جناب درویش. من هم اکنون با adsl وصل شده ام.آسیا تک
    فقط سرعتش رو پایین زده 12 mbps که فکر کنم اشتباهه!

دم همتون گرم. که من هیچی از adsl حالیم نبود اگه شما نبودین.

کار خاصی نباید بکنم؟

اون سرعت اینترنتت نیست. سرعت اتصال شبکه شماست که ثابت

با usb 12MPBS نشون میده
    با LAN 100Mp

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    منم زنگ زدم آسیاتک واسه adsl
    گفتن ساعت 2 تا 5 میایم
    از درویش عزیز بسیار ممنونم
    خیلی کمک کرد

این حرفها چیه. ما اینجا جمع شدیم تا به هم کمک کنیم

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بازم مرسی. دو تا مشکل:
    1- من تلفن تو اتاقم اسپلیتر داره و مشکلی نداره. ولی تلفن تو هال که خط اتاق من هم از اونجا اومده اسپلیتر نداره و خش خش شدید داره. من اگه اسپلیتر رو به اون خط بزنم درست میشه ؟ اتاق خودم مهم نیست!
    بعد چطوری باید بزنم؟ چون از تو هال که نمیتونم یه سیم به مودم وصل کنم. یه توضیح زیر دیپلم میدین؟!

2- من disconnect کردم و مودم رو خاموش کردم تا داغ نشه ولی وقتی دوباره مودم رو روشن کردم local area نیومد.
    مجبور شدم ریستارت کنم کامپیوتر رو. اصلا احتیاجی هست که دیس کانکت کنیم ؟ و چرا اینطوری شد؟

*-سوال اول مهم تره!

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

1

بازم مرسی. دو تا مشکل:
    1- من تلفن تو اتاقم اسپلیتر داره و مشکلی نداره. ولی تلفن تو هال که خط اتاق من هم از اونجا اومده اسپلیتر نداره و خش خش شدید داره. من اگه اسپلیتر رو به اون خط بزنم درست میشه ؟ اتاق خودم مهم نیست!
    بعد چطوری باید بزنم؟ چون از تو هال که نمیتونم یه سیم به مودم وصل کنم. یه توضیح زیر دیپلم میدین؟!

2- من disconnect کردم و مودم رو خاموش کردم تا داغ نشه ولی وقتی دوباره مودم رو روشن کردم local area نیومد.
    مجبور شدم ریستارت کنم کامپیوتر رو. اصلا احتیاجی هست که دیس کانکت کنیم ؟ و چرا اینطوری شد؟

*-سوال اول مهم تره!
    سلام

مشكل 1- من خودم اين مشكل رو داشتم، هر كاري كردم درست نشد. در آخر مجبور شدم كه اسپيليتر رو به سيم ورودي تلفن وصل كنم و دو تا سيم از تو پذيرايي تا اتاق خودم كشيدم. يكي براي dial up كه يك موقع خواستيم فكس كنيم و يكي هم از سوكت ديتا براي مودم ADSL. اين كار بهتره چون بعدا اگر مشكلي پيش بياد و زنگ بزني پشتيباني اولين چيزي كه گير ميدن همينه. بهتر اينه كه اول بره توي اسپيليتر بعد تلفن هاي توي خونه رو تغذيه كنه.
    حتما توي خونه شما ورودي تلفن هست احتمالا بايد نزديك فيوزهاي برق باشد فقط مواظب باشيد. همان جا splitter رو بذار و از اونجا يك سيم ديتا براي ديتاي مودم بكش وسوكت تلفن را با يك تبديل دوباره به اون دوسيمي كه تلفن هاي داخل خونه رو تغذيه مي كنند وصل كن. ان شاءالله حل ميشه.

مشكل 2- براي چي مودم داغ بشه؟ چرا خاموش كردين؟ من نوع مودم شما را نمي دانم. USB است يا LAN.
    مودم رو اگر يك جاي خوب بگذاريد كه هوا گردش داشته باشه مشكلي براش پيش نمي ياد. مودم من كه بيشتر مواقع روشنه تا حالا داغ نشده.

يا علي

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام

مشكل 1- من خودم اين مشكل رو داشتم، هر كاري كردم درست نشد. در آخر مجبور شدم كه اسپيليتر رو به سيم ورودي تلفن وصل كنم و دو تا سيم از تو پذيرايي تا اتاق خودم كشيدم. يكي براي dial up كه يك موقع خواستيم فكس كنيم و يكي هم از سوكت ديتا براي مودم ADSL. اين كار بهتره چون بعدا اگر مشكلي پيش بياد و زنگ بزني پشتيباني اولين چيزي كه گير ميدن همينه. بهتر اينه كه اول بره توي اسپيليتر بعد تلفن هاي توي خونه رو تغذيه كنه.
    حتما توي خونه شما ورودي تلفن هست احتمالا بايد نزديك فيوزهاي برق باشد فقط مواظب باشيد. همان جا splitter رو بذار و از اونجا يك سيم ديتا براي ديتاي مودم بكش وسوكت تلفن را با يك تبديل دوباره به اون دوسيمي كه تلفن هاي داخل خونه رو تغذيه مي كنند وصل كن. ان شاءالله حل ميشه.

مشكل 2- براي چي مودم داغ بشه؟ چرا خاموش كردين؟ من نوع مودم شما را نمي دانم. USB است يا LAN.
    مودم رو اگر يك جاي خوب بگذاريد كه هوا گردش داشته باشه مشكلي براش پيش نمي ياد. مودم من كه بيشتر مواقع روشنه تا حالا داغ نشده.

يا علي
    ممنون. آخه اگه از تو هال سیم بکشیم اینجا که خیلی زشت میشه! یعنی همه میان خونشون رو دوباره سیم کشی میکنن؟امیدوارم کار به اونجا نکشه و راهی دیگه پیدا بشه!
    ضمنا تلفن تو هال پریز ضد برق داره. این تاثیر نداره؟ اگه جای پریز معمولی خودم با ضد برق تو هال رو عوض کنم چی ؟
    فعلا مودمم usb است اما تا هفته دیگه lan میکنمش.asus am602

thank you very much
    Last edited by vahid_civil; 15-06-2008 at 16:12.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    من زنگ زدم آسياتك خطمو از رانژه در آورده بودن گفتم دوباره ميخوام يارو پستچيه اومد مدارك و پولو گرفت رفت!حالا من با همون يوزر و پس سه ماه پيشم بايد وصل شم يا يه دونه جديد بهم ميدن؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم مرسی. دو تا مشکل:

*-سوال اول مهم تره!

یا باید برای هر گوشی تلفن اسپلتر نصب کنی. یا در دم که خطهای وارد منزل می شوند اسپلیتر اونجا نصب کنی که کل خط دارای اسپلیتر گردد.
    پس چی شد دم در که خطها وارد خونه شدند همونجا اسپلر مثل وقتی که توی اتاق هستی وصل میکنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من زنگ زدم آسياتك خطمو از رانژه در آورده بودن گفتم دوباره ميخوام يارو پستچيه اومد مدارك و پولو گرفت رفت!حالا من با همون يوزر و پس سه ماه پيشم بايد وصل شم يا يه دونه جديد بهم ميدن؟
    ممنون
    بهتر ه کمی عجله نکنی یوزرت که صد در صد همون. بعدش باید شارژ بشه.
    یک سر به اینجا بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین وارد سیستم میشی یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •