یه حساب سر انگشتی هم بکن ببین 1016 شهر کم نیست که انتن داره بالاخره باید خرج این انتن دهی در بیاد
یه حساب سر انگشتی هم بکن ببین 1016 شهر کم نیست که انتن داره بالاخره باید خرج این انتن دهی در بیاد
دوستان اشتباه نکنید. این هزینه ی 1000 تومنی هنوز حذف نشده.
حداقل 20 تا قبض رو که دیدم مال تمام دوستان و آشنایان این 1000 تومن توش بود!
قراره از دفعه ی بعد حذف شه.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرج انتنو انتن دهیو بقیه چیزا سالها پیش در اومده دوست عزیز!!![]()
دوستاني كه از مخابرات دفاع ميكنند بدونند من از روي تعصب و احساسات و يا
تبليغات حرف نمي زنم چون هم سيم كارت مخابرات دارم اونم چي كد يك
كه چه كلايي سرمون رفت
آخه چه آدم عاقلي (واقعا شرمندم به كسي بر نخوره به خودم ميگم)
هم پول سيم كارت ميده كه با دلال بازي قيمتشو رسونده بودن به يك ميليون و خورده اي
كه من خودم پنچ سال پيش يك ميليون دويست هزار پولشو دادم
بعد چي هر قبض 12600 ريال آبونمان 10000 ريال خدمات ويژه كه واقعا كلي خدمات بوده
تازه پول مكالماتي كه بايد چند دفعه بگيري تا وصل شه و هي قطع شه و صدا كم و زياد شه بدي
خدا وكيلي 4 سال پيش بچه هاي دانشگامون من مسخره ميكردند كه يك ميليون پول خط دادي
ولي آنتن نميده تازه الان 2 سال وضعيت آنتن دهي مخابرات نسبتا خوب شده شما صبر كنيد
ببينيد ايرانسل چكار ميكنه البته اگه بزارن
ببيند مخابرات چقدر نامرده براي اينكه بتونه سر مردم ساده را كلاه بزاره mms ايرانسل را
قطع ميكنه تا بتونه سيم كارت خودشو بفروشه بهش اجازه نصب دكل نميدند تا بگند آنتندهيش
ضعيفه تازه به مردم ميگن خونه هاتون رو بهش اجاره نديد ببين چقدر پررويند
حالا خودتون بگين ايرانسل كه هنوز يك سال نيومده اونم تو ايران كه هيچيش معلوم نيست
بد بوده سيم كارت ارزون - هداياي نوروزي - چشنواره هاي مختلف - هداياي تابستاني -
مكالمات رايگان - اس ام اس رايگان - دسترسي به اينترنت صورت حساب آن لاين
اصلا بگيد تا حالا مخابرات يك دونه اس ام اس رايگان هديه داده
حالا سه ماه بخوره تو سرش
ببخشيد طولاني شد نفهميدم چي نوشتم اصلا![]()
Last edited by nimamani; 18-08-2007 at 02:40.
من هم اینجا نظر خودم رو می دم.
به نظر من آنتی دهی وکیفیت صدای ایرانسل در مشهد از سیم کارتهای دولتی خیلی بیشتره.(لااقل اونجا هایی که من رفتم).و من هم انصافا از ایرانسل راضیم.فقط قیمت تعرفه هاش یکم زیاده
ما تعرفه شم قبول داريم فقط آنتن دهيش صفره !!
سلام عزيزان
چه خبرا؟
من كه از 22 تا 27 مرداد مرخصي هستم و خبر از هيچي ندارم.
ولي امروز يه سر رفتم برج امين و در نگهباني يه مشتري اومده بود مي خواست ثبت نام بكنه.
مسئولش هي مي گفت زنگ بزن 120 يارو مي گفت نمي شه.
آخر اعصابم خورد شد گوشي رو در آوردم 120 رو گرفتم حدود 2 دقيقه بعهد اپراتور برداشت و خودم رو معرفي كردم و گفتم بيا داداش اين گوشي و اين هم اپراتور بيا ثبت نام كن.
طرف ثبت نام كرد حالا گير داده كه من بايد اين لطف شما رو جبران كنم.
بعد از 5 دقيقه فهميد كه تماس با 120 رايگان بوده و نيازي به جبران نبوده.
در هر صورت من كه هر جا ميرم دارم به نفعه ايرانسل كار مي كنم ولي آخرش تو برج امين كاره خودم راه نيفتاد كه نيفتاد.
در ضمن كساني كه تماس هاي خروجي شون مسدود شده بدون هيچ دليلي تا حد اكثر 48 ساعت ديگه درست ميشه. انشا ا...
Last edited by MTNIrancell; 18-08-2007 at 10:49.
100% موافقم ,حرف حساب جواب نداره
دوست عزیز انتن دهیش صفر نیست,من که ازش راضیم,بعدشم تاخیر در نصب کردن btsها,نگزاشتن زمین در اختیار ایران سل برای نصب btsهاو ... اینا همه سنگ اندازی های دولت جلوی پای ایرانسل برای اینکه مردم سیم کارتهای مسخره خودشو بگیرن و بیشتر از اینی که تا حالا کردن تو پاچه ملت از ملت پول بگیرن برای هیچ امکاناتی!!!!
ما باید به اتیران سل وقت بدیم و صبر کنیم![]()
چقدر وقت ميخواد؟ وقتي ميگه 22 بهمن ما تا شهريور بهش وقت ميديم ! مگه ميخواد كوه بكنه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)