صفحه 539 هست عزیزم
من سرعت سنج رو نصب میکنم ولی سرعت سنجش نمیاد فقط سلامت ماشین و بنزین ماشین میاد چیکار کنم؟![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
صفحه 539 هست عزیزم
من سرعت سنج رو نصب میکنم ولی سرعت سنجش نمیاد فقط سلامت ماشین و بنزین ماشین میاد چیکار کنم؟![]()
بازم سلام
اگه ميشه نرم افزاري را كه باهاش لباس و مو ميسازيد را به همراه آموزشش بزاريد
دستت درد نکنه . شما ابتدا باید اون فایل رو از فشرده در بیاری بعد تو همونجایی که از فشرده در اوردی بری بعد رویwith_transmissions کلیک کن بعد هر چی دیدی (بغیر از پوشهی model و cloe ) در محل نصب بازی کپی کن. بعد برگرد به همون جا روی پوشهی model کلیک کن بعد fonts.txt در محل نصب تو پوشهی model بریز باز برگرد برو تو همون پوشهیmodel بعد txt رو بزن بعد اون دو فایل رو در محل نصب بازی model\txt کپی کن. بازم برگرد روی cloe کلیک کن بعد تمام اونارو در محل نصب بازی توی پوشهی cloe بریز.
با اون سرعت سنج gta دندهای هم میشه
با اون سرعت سنج میتونی gta رو دنده ای کنی
اقای حامد ما منتظر کارات هستیم
اينم يه مود ديكه
برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر پوشه DATA را در مسیری که gta نصب شده کپی کنید.
وارد بازی شوید .این هم راهنمای کلیدها البته به انگلیسی:
HORN - built in guns or charge ammo and mines
NEXT_RADIO_STATION - put mine
PREVIOUS_RADIO_STATION - open fire
این MOD را از لینک زیر دانلود کنید:
توجه ! توجه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از استفاده از Modها از فایل های اصلی بازی که با فایل های mod تعویض میشوند فایل پشتیبان بگیرید.
save های بازی اصلی در بازی با mod اجرا نمی شود وهر mod فقط save خودرا اجرا میکند.
و حالا اين يکي: اين فايل به شما کمک ميکنه که هر ماشيني که توي پارکينگه رو عوض کنيد و در اين حالت هميشه در پارکينگ هاي خونه ي شما ماشين وجود داره.
اينم يكي ديكهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر فایل های script.img و main.scm را در مسیری که gta نصب شده در پوشه script واقع در پوشه data به جای فایل هایی با همان نام ها کپی کنید .با این MOD تمام مراحل بازی از ابتدا آزاد میباشد.
وارد بازی شوید و کلیدهای H+N را نگه دارید تا لیست مراحل بازی بیاید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محمد رضا کمک کن.
تو اون اموزش چراغ روشن شو که داده بودی من همه کار هارا درست انجام دادم ولی اینجوری شد.چه کار باید کنم؟
![]()
راستی کسی هواپیمای At400 خود بازی را میتونه برام آپلود کنه؟خواهش مینم هر چه زودتر جواب بدین.
اين اموزشه تو كدوم صفحه است؟
تو كجاي gta ميشه بيداش كرد بكو تا بزارم
كسي جواب ما رو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من كه گفتم ممكنه با بعضي از چراغ ها نياد . بايد تكستچر چراغ هاي خود بازي رو عوض كني . اما اونم عوض كني ممكنه رنگ و شكلش به اين نياد . بايد يه كارهايي تو زد مدلر انجام داد (سه بعدي )
اقا محمد رضا شما از در سيلو عكس داري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)