عزیز پچ و مپ شما به هم نمیخوره.
پچ و مپت چنده؟
عزیز پچ و مپ شما به هم نمیخوره.
پچ و مپت چنده؟
دمتون گرم
اگه من با یه تیم بیام بهتر نیست؟در ضمن پچ چند؟
اگه ما با Dial up بیایم اشکالی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
پچ : 1.07
مپ: 3 تا دارم.
DotA_Allstars_v6.51_AI_using_DAII.w3m
DotA Allstars v6.59 AIPlus 1.52 Rev. 01.w3x
DotA Allstars v6.58b.w3x
چند تا پچ هم دارم :
warcraft3_120c_english
War3TFT_120c_English
War3TFT_120d_120e_English
اما وقتی هر کدوم رو می ریزم eror می ده که ریخته نمی شه.
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مشکل از ورژن پچت هست (باید پچ جدید, دانلود و نصب کنی). من خودم هم وقتی که اون مپ رو دانلود کردم همین مشکل شما رو داشتم که با دانلود و نصب پچ جدید این مشکل برطرف شد. فقط اگه خواستی جدیدترین پچ (1.23) رو دانلود کنی باید بگم که بعضی از بچه ها با این پچ به مشکل برخوردند (البته من خودم با پچ 1.23 هیچ مشکلی ندارم) در ضمن اگه اهل بازی آنلاین هستی, بهترین گزینه پچ 1.21 و یا 1.22 هست. (چون من این دوتا پچ رو نداشته و ندارم, نمیتونم بگم که اون مپ رو ساپورت میکنن یا نه, بخاطر همین بهتره کمی صبر کنی تا چندتا از بچه های دیگه هم نظر بدند, دوست ندارم بری پچی رو دانلود و نصب کنی ولی بازم مپت اجرا نشه و...)
شرمنده که نتونستم اونطور که باید کمکت کنم
Last edited by S.E.S; 24-04-2009 at 17:04.
Four Kings تیم DOTA تشکیل دادامروز تشکیلات 4K برای اولین بار تیم DotA تشکیل داد. آنها تیم سابق BTB را بهمراه تغییرات جزئی جذب تشکیلات خود کردند. تغییرات ایجاد شده در تیم سابق BTB شامل حذف Fayol و تغییر سرپرست تیم از SirNeo به Drunkin است.
4Kings.DotAبیانیه Ian ‘Javax’ Leckey مدیر باشگاه 4K
Alexander "Kog" Schütt
Dalius "dLxYan" Strebeika
Magnus "Magma" Johansson
Youri "N3rf" Boldy
Jon "13abyknight" Andersen
Laurynas "kLdz" Laukys
David "DrunKin" Pella - Manager
DotA بازی است که همواره پرطرفدارتر و محبوبتر شده است و BTB هم جزء تیم های قدرتمند DotA است بهمین دلیل از انها دعوت شد تا به 4K به پیوندند. انها انگیزه زیادی دارند تا بهترین تیم DotAی دنیا شوند و ما هم در این راه حمایتشان خواهیم کرد تا به هدف خود دست یابند. اولین مسابقاتی که 4Kings.DotA در آن شرکت خواهد کرد مسابقات Dreamhack در تابستان خواهد بود.
بیانیه David ‘Drunkin’ Pella مدیر DotAی 4K
من خیلی خیلی خوشحال هستم که بالاخره توانستیم تشکیل تیم جدید رو اعلام کنیم بازی کردن زیر پرچم 4K بسیار ارزشمند است تمام بازیکنان تیم در وضعیت مناسبی هستند و همگی از بهترین های DotAی دنیا می باشند. ما قصد داریم سطح تیم را هر چه بیشتر بالا ببریم. داشتن تشکیلاتی نظیر 4K احساس بسیار خوبی به انسان می دهد و ما چشم به راه آینده درخشانی برای 4K.DotA هستیم
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.E.S; 24-04-2009 at 16:49.
آقا اسماعیل کارت درسته
سینا جان احتمالا شما پچ هات ناقص دانلود شدهرو این حساب نصب نمیشه.برو تو خود سایت Blizzard و درست و حسابی دانلودش کن.
پچم رو کردم 1.22 البته 1.23 هم دارم.امروز کسی نمیره تو جی جی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اسماعیل شما پچت رو تغییر نمیدی؟!یا وارکرافت با پچ 1.21 یا 1.22 نصب نمیکنی؟؟؟؟واسه بازی تو جی جی!!!!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)