تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 755 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من پرینتر 3کاره سامسونگ مدل 3201 دارم
    رفتم برا بار دوم شارژ کنم گفت این بار اخره بعد باید یکی بخری
    تازه متوجه شدم که تو بعضی مدلها چیپ هست تو بعضی مدلها ای سی پشت میشه با برداشتن چیپ یا اتصال کوتاه دو پایه ای سی از این کار جلوگیری کرد
    ایا این مدل هم میشه کاری براش کرد
    ممنون

در آغاز فعالیت ali2311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من یه پرینتر لیزری مدل hp دارم
    و میخواستم بدونم آیا میشه با کاغذ کرافت یا کاهی پرینت کنم یا نه ؟
    ممنون

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من یه پرینتر لیزری مدل hp دارم
    و میخواستم بدونم آیا میشه با کاغذ کرافت یا کاهی پرینت کنم یا نه ؟
    ممنون
    من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
    اما هر پرینتر برای ابعد و وزن کاغذ محدودیت هایی داره که در مشخصات اون پرینتر در سایت اصلی ذکر شده.
    چاپ بر روی کاغذ کاهی علاوه بر اینکه می تونه باعث گیرکردن کاغذ در داخل پرینتر و حتی انسداد هد به علت الیاف ریز ساتع شده از اون بشه (اگر زیاد از این کاغذ استفاده کنید) ممکنه کیفیت خوبینداشته باشه چون ممکنه رنگ پخش بشه.
    موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

من یه پرینتر 4700 کنون دارم
    حدودا 2 ساله دارمش ولی خیلی اذیتم کرده
    تانک روش بستم ولی به نظر میاد این کنونها تانک خورشون خوب نیست
    من فقط باهاش چاپ روی دیسک میزنم سرعتش خوبه ولی کیفیتش در مقابل اپسون هیچه
    مشکلی که دارم اینه خیلی نیاز به هد کلین داره
    یعنی 20-30 تا میزنم یکدفعه رنگ مشکی یا هر رنگ دیگه ای نمیزنه باید هدکلین کنم تا دوباره رنگ رو بزنه
    بعضی وقتها لکهای کوچیک میندازه
    چند جا هم خوندم مثل اینکه کنون با کارتریج شارژی بهتر کار میکنه
    حالا با توجه به اینکه کارتریج های تانک به علت داشتن شلنگ کوتاهتر از مدل کارتریجهای قابل شارژه. من میتونم شلنگهای اینو قطع کنم و کارتریجها رو به عنوان کارتریجهای شارژی استفاده کنم ؟
    در اون صورت چطوری بفهمم که یک کارتریج جوهر داخلش نداره و باید شارژ بشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یه پرینتر 4700 کنون دارم
    حدودا 2 ساله دارمش ولی خیلی اذیتم کرده
    تانک روش بستم ولی به نظر میاد این کنونها تانک خورشون خوب نیست
    من فقط باهاش چاپ روی دیسک میزنم سرعتش خوبه ولی کیفیتش در مقابل اپسون هیچه
    مشکلی که دارم اینه خیلی نیاز به هد کلین داره
    یعنی 20-30 تا میزنم یکدفعه رنگ مشکی یا هر رنگ دیگه ای نمیزنه باید هدکلین کنم تا دوباره رنگ رو بزنه
    بعضی وقتها لکهای کوچیک میندازه
    چند جا هم خوندم مثل اینکه کنون با کارتریج شارژی بهتر کار میکنه
    حالا با توجه به اینکه کارتریج های تانک به علت داشتن شلنگ کوتاهتر از مدل کارتریجهای قابل شارژه. من میتونم شلنگهای اینو قطع کنم و کارتریجها رو به عنوان کارتریجهای شارژی استفاده کنم ؟
    در اون صورت چطوری بفهمم که یک کارتریج جوهر داخلش نداره و باید شارژ بشه ؟
    سلام دوست عزیز
    کارتریج های شارژی از مشابه کارتیج های تانک هستن، با این تفاوت که رو قسمت اسفنجی کارتریج (جولی کارارتریج و بالای سوراخ بزرگ زیر کارتریج،‌ یه علامت ضربدر روی پلاستیک کارتریج هست) یه سوراخ ریز داره‌ (اندازه یه سوزن ریز) که وقتی چاپ می کنید، به جای جوهر خارج شده،‌از اونجا هوا بره داخل کارتریج اما سوراخش نباید خیلی بزرگ باشه وگنه در حالت عادی هم جوهر اضافه از هر میاد بیرون.
    از طرفی از همون سوراخی که شلنگ مخزن رفته داخل می تونید جوهر بریزید، شلنگ رو بکشید بیرون و بعد از ریختن جوهر برا بستن اون سوراخ از قطعات 2 تا 3 سانتی از لوله خودکار که قطرش مشابه لوله ای که داخل اون سوراخ بوده استفاده کنید، یک سمت این لوله ها رو با شعله کمی داغ کنید و حالت خمیری که شد، با انبردست بهم فشار بدید تا هوا از داخلش عبور نکنه.
    دقت داشته باشید که اگر برای طولانی مدت نمی خواهید از دستگاه استفاده کنید،‌بهتره سوراخ ریز ایجاد شده رو با چسب نواری مسدود کنید و قبل از چاپ حتما اونو باز کنید، سوراح جوهر (همون سوراخی که شلنگ توش بود) حتما باید بسته باشه موقع چاپ.
    بسته به نوع دستگاه تعداد چاپ هایی که با هربار شارژ می زنه متفاوته، تو مخصات دستگاه در سایت اصلی ذکر شده، بهتره همیشه قبل از اتمام جوهر مجددا شارژ کنید.
    موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کارتریج های شارژی از مشابه کارتیج های تانک هستن، با این تفاوت که رو قسمت اسفنجی کارتریج (جولی کارارتریج و بالای سوراخ بزرگ زیر کارتریج،‌ یه علامت ضربدر روی پلاستیک کارتریج هست) یه سوراخ ریز داره‌ (اندازه یه سوزن ریز) که وقتی چاپ می کنید، به جای جوهر خارج شده،‌از اونجا هوا بره داخل کارتریج اما سوراخش نباید خیلی بزرگ باشه وگنه در حالت عادی هم جوهر اضافه از هر میاد بیرون.
    از طرفی از همون سوراخی که شلنگ مخزن رفته داخل می تونید جوهر بریزید، شلنگ رو بکشید بیرون و بعد از ریختن جوهر برا بستن اون سوراخ از قطعات 2 تا 3 سانتی از لوله خودکار که قطرش مشابه لوله ای که داخل اون سوراخ بوده استفاده کنید، یک سمت این لوله ها رو با شعله کمی داغ کنید و حالت خمیری که شد، با انبردست بهم فشار بدید تا هوا از داخلش عبور نکنه.
    دقت داشته باشید که اگر برای طولانی مدت نمی خواهید از دستگاه استفاده کنید،‌بهتره سوراخ ریز ایجاد شده رو با چسب نواری مسدود کنید و قبل از چاپ حتما اونو باز کنید، سوراح جوهر (همون سوراخی که شلنگ توش بود) حتما باید بسته باشه موقع چاپ.
    بسته به نوع دستگاه تعداد چاپ هایی که با هربار شارژ می زنه متفاوته، تو مخصات دستگاه در سایت اصلی ذکر شده، بهتره همیشه قبل از اتمام جوهر مجددا شارژ کنید.
    موفق باشید
    پس من همین سوراخهای شلنگ رو بعد از ریختن جوهر بپوشونم که هوا نره درسته ؟
    از کجا بفهمم که جوهر کارتریج داره به اتمام میرسه ؟ قبل از کاملا تموم بشه و نزنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بله دوست عزیز، اون روشی که گفتم برای باز و بسته کردن راحت سوراخ مفیده.
    خودتون باید حواستون باشه که کی تموم میشه. بهتره قبل تموم شدن شارژ کنید چوناگر بدون جوهر کار کنه آسیب می بینه.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه sajjad256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام
    من سامسونگ ml-1750 دارم مشکلی دارم اینه که هنگام پرینت از سینی کاغذ هارو چندتا چندتا برمیداره!!!
    چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ی پرینتر x264 لکسمارک دارم ک میخوام باهاش اسکن بگیرم.اما نمیدونم چجوری؟؟؟میگن ip باید ب سیستم بدیم.کسی میدونه چطوری اسکنش رو میشه ریخت رو کامپیوتر؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پرینتر کننم ارور u163 میده
    حتی نمیشه اسکن کرد کاری میشه کرد برای اسکن کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •