تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 752 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

در مورد Soundstage میشه توضیح بدهید.
    سلام به شما

یه چیز ساده ولی قبل از تعریف اون باید imaging توضیح داده بشه:
    به قابلیت تفکیک صدا های مختلف توسط یک هدفون میگن imaging حالا Soundstage می شه گستردگی این قابلیت مثلآ اگر در یک تراک موسیقی 4 تا نازنده در کنار هم اجرا می کنند اگر هدفون شما imaging اون خوب باشه تقریبآ شما هنگام گوش دادن می تونید به تفکیک صداهای مختلف هر نوازنده رو از هم بدون فشار زیادی از نظر تمرکز فکری ، جداگانه دنبال کنید و از بقیه تفکیک کنید و حالا اگه Soundstage این هدفون زیاد باشه شما تصور خواهید کرد که دقیقآ صداها از نقطه ای شنیده و یا احساس خواهند شد که در همون فاصله نوازند ها از میکروفون و از هم قرار داشتند

در آخر Soundstage طبیعی دقیقآ همون اندازه یا فاصله ای که از منبع صدا تا میکروفون ضبط بوده رو برای شما دوباره ایجاد میکنه ولی غیر طبیعی اون بیشتر یا کمتر خواهد بود معمولآ بیشتر بودن یک مزیت برای هدفون هست چون هدفون برخلاف تصور ما باید تراکهایی رو پخش کنه که برای اسپیکر مستر( مرحله آخر و بعد از مرحله میکس یک تراک صوتی که قصد داره نتیجه میکس رو جوری دربیاره که در دستگاه خروجی نهایی که مثلآ یک اسپیکر باشه خوب شنیده بشه) میشه نه هدفون و هدفون نا خواسته از این نظر چیزی کمتر از نصف اون Soundstage ی که داره به نظر می رسه چون اسپیکرها Soundstage شون به متر سنجش میشه و یک هدفون به سختی به متر می رسه و معمولآ برای هدفونهای ارزان قیمت و کمتر از 200 تومن در حد چند سانتی متر مثلآ 30 سانتی متر خواهد بود

تمام مقادیر گفته شده به طور کلی بوده و استثناء ها نادیده گرفته شدند خواهشآ خرده نگیرید

شما هم موفق باشید.

2. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لطف کنن یه هدست وایرلس بهم معرفی کنن بودجه هم تا 100 هست اگه ارزش داشته باشه مارکش تا 130-40 شاید خرج کردم. و موارد کارکرد هم بازی - فیلم و گاهی موسیقی ( فقط FM نباشه!!)
    نظرتون در مورد این هدست چیه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دو مدل قیمتشون چنده هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 13-01-2012 at 20:03.

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

يه هدفون in ear خوب بين10-30 فقط براي موسيقي گوش دادن رو معرفي كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم
    به ترتیب اولویت کیفیت چون کاربردتون یادم نیست:
    1. PX100-II سبک و متعادل
    2. K450 با بیس نسبتآ قوی
    3. PX200-II سبک ولی کمی بیس ضعیف در مقابل مدل PX100-II

معمولآ از لوازم جانبی همراه یک هدفون خوب غیر از کیف حمل و سری اضافه با سایز مناسب گوش شما بقیه لوازم چندان کارامد به نظر نمی رسند البته غیر از لوازم خاص مثلآ آچار تنظیم صدا و یا ابزار تمیز کننده

در آخر ممکنه یک هدفون 5 ستاره اصلآ مناسب کاربرد خاصی نباشه و توی اون کاربرد خاص حتی به زور بشه بهش ستاره داد و فرقی نمی کنه اون ستاره رو کی و چه سایت معتبری داده مهم کاربرد ما و انتخاب صحیح هست که تلاشمون رو باید بکنیم که از بین مدلهای موجود بهترین و مناسب ترین رو انتخاب کنیم و این وقتی امکان پذیر هست که همه با هم از هدفونهایی که صداشون و کاربردشون رو تجربه کردیم ، نظر شخصی بدیم تا بشه جمع بندی و انتخاب دقیق تری داشت

بی ربط:
    اگه اشتباه نکنم تلفظ AKG می شه "ا ک جی" و Klipsch می شه "کلیپش"

شما هم موفق باشید.
    ممنون از در اختیار گذاشتن تجربه تون.. من انواع راک و الترنیتیو گوش می دم گه گاهی به الکترونیک نزدیک می شه...
    کلیپش که درسته، AKG هم تو امریکا اِی کِی جی گفته می شه بهش ولی چون برند اتریشیه به تلفظ خودشون می شه آ کِ گِ، مثل بِ اِم وِ ....
    لوازمی که با k450 میاد دو سایز کابل هست و کیف مسافرتی و تبدل 3.5 به 6.5 و هواپیما... اگه بتونم جایی تستش کنم و با زنهایزر مقایسه کنم عالی می شه... ولی از فروشگاه چاره حذف شده این مدل...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Klipsch S4 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چند هست الان ...
    Last edited by Hojjat07; 13-01-2012 at 15:37.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سایت دیجیکالا برای خرید مطمئنه؟؟؟ یه EP830 میخوام بخرم از اونجا ;; )

8. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قل قول:
    نوشته شده توسط qwerty2322
    خب یه هدفون خوب چی بگیرم؟ آهنگهایی که گوش میدم خیلی ملایم معمولا گیتار یا پیانو خالص یه یارو که نشست هم توش میخونه. بعد همو آهنگا رو یه کم شلوغش کن. درجه بعد آهنگای خیلی شلوغ که روی متالو کم کردن> درجه آخرم آهنگای شاد و روتین.
    بودجه هم بالای صد و البته تا دویستم میتونم یه زوری بزنم.

الان تقریبا روزی 2 ساعت این هدفونه لعنتی آیفون تو گوشمه تا حالا سه تا خراب کردم. پس جنسشم خوب باشه.
    یه سن هایزر cx300 هم گرفتم چون میکروفون واسه آیفون نداره فقط تو مرحله Burn-In موندو زیاد استفاده نشد.

الان هدفونه واقعا داره روانیم میکنه یه چیز خوب معرفی کن راحتم گیربیاد دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم. کم آوردم.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    با توجه به توضیحات، شما باید یک هدست انتخاب کنید نه هدفون مثلآ Klipsch S5i

از نظر صوتی CX300 چطور بود؟ و مدل دقیق CX300 شما چی هست؟

شما هم موفق باشید.
    والا چون همیشه بیرونم و تو اداره ها میرم و تو خیابون پیادم نمیتونم هدست استفاده کنم. شاید تا یه ماه دیگه بتونم تا سیصدم هزینه کنم ولی حتما باید ایرفون باشه با آیفونم مچ شه (میکروفون داشته باشه).

cx300 م دقیقا نمیدونم چه مدلیه. چندوقت پیش رفتم یه HD280 خریدم یه جوری تخفیف داد که CX300 م پیشش خریدم. زیاد از CX300 استفاده نکردم ولی در مقایسه با ایرفون خود آیفون خداست. تو جزییات عالیه صداش لطیف و قویه. باهاش آهنگای ارومو که گوش میکنم حرف نداره. مثلا آهنگ Damien Rice- Blower's Doughter کلا یه اهنگ دیگه میشه یه چیزایی تو پس زمینه میشنوم که تو ایرفون الانی نمیشنوم. آهنگای شلوغ مثل آهنگای Nightwish که الان صدای خواننده رو نمیفهمم چی میگه تو CX300 کامل میفهمم چی میگه. 100 ساعتم Burn-In ش کردم.

10. این کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از خبری که دوست عزیز mrm88 بهمون دادن
    اقا رضا لطفا یه نظر کارشناسی کامل در باره hd700 بهمون بدین .مشخصات که داده شده خیلی خوب هست بخصوص که در مورد soundstage اش خیلی تاکیید شده.و سوال خیلی مهم که برام پیش اومده چرا hd 800 رو ارتقا ندادن که بشه hd 900؟و چرا بنوعی میانگین گرفتن از دو مدل hd 800 و hd650 ؟بخاطر ارزون و تجاری شدن بوده و یا اینکه بعد از ساخت دیدن به پای hd 800 نمیرسه؟در هر صورت بعد 3 سال انتظار میرفت مدل بالاتری ارایه بشه حتی انتظار داشتیم مدل ارتقا یافته ای he90 رونمایی بشه .در هر صورت خیلی دوست دارم نظر شما رو در باره ای hd 700 بخونم و اگه بشه یه مقایسه ای هم با hd 800 برامون بکنین.قبلا تشکر و سپاس گذاری میکنم و بی صبرانه منتظر نظراتتون هستم.

12. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان...
    کسی میدونه برندAKG تو شیراز کجا گیر میاد؟

دیروز رفتم چند تا هد فون تست کردم(beats studio,sennheiser px360,sony BX500...

قیمتا نسبت به قبل تقریبا 20 درصد بالا تر رفته تو شیراز.(فروشنده میگفت)

beats studio 680,000
    sony BX500 105,000
    PX360 245,000

به نسبت قیمتا BX500 فوقالعاده بود.نظر شما در موردش چیه؟
    گرون نگفته یارو؟
    کیفیت ساختش چطوره؟زود خراب نمیشه؟(زیاد آهنگ گوش میدم)
    نظرتون در مورد XB700 و XB1000 چیه؟ تو ایران هست؟ قیمت...

سپاس...

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینا کی وارد بازار میشن؟(بازار جهانی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •