تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 720 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه Dash_borzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

خونه نسبتن نور داره چون یه حاله از دوطرف پا پنجره محاصره شوده،ویلایی،تک طبقه! (اینگا داریم خونه مفروشم والا!!) ولی پرده ها رو بکشیم بیتر مشه.

st50به نظرت قیمتش چیجوریاس؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.
    داداش این ریسیور FULL HDها تاثیر چندانی داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

عزیز جان ناراحت نباش من تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری هستم 7 چراغ چشمک زن در پلاسماهای پاناسونیک نشان دهنده اشکال در برد sc و یا su هست که به راحتی قابل تعمیر و جایگزینی میباشد و خوشبختانه پاناسونیک این بردها را با مدل مشابه تعویض میکند و دلیل اصلی بروز مشکل در آن میتواند نوسانات برق باشد اگر در منزل خود متوجه سو سو زدن لامپ میشوید که البته در لامپهای کم مصرف دیده نمیشود و باید با لامپهای قدیمی تست کنید حتما از ترانس معتبر و تست شده استفاده کنید توجه کنید که ترانس با محافظ برق متفاوت هست .
    این مشکل مشکل بسیار شایعی هست و تی وی های زیادی از برندهای مختلف برای تعمیر و مشکل در بردهای مشابه راهی تعمیرگاه میشوند که در اغلب موارد مشکل را بلافاصله به نوسانات برق مربوط میدانند و تی وی را گارانتی نمیکنند ولی خوشبختانه پاناسونیک تا به این لحظه مشکلات این چنینی را شامل گارانتی دانسته و از قبول مسئولیت مانند بسیاری از برندها شانه خالی نکرده است ولی از آنجا که شرکتهای ایرانی در گند کاری و مشتری پرانی با هم رقابت نزدیکی دارند!! بهتر است هرچه سریعتر برای رفع نقص تی وی خود اقدام کنید که ممکن است پشیمان شوند و در آن صورت 200-300 هزار تومانی خرج روی دست شما میگذارد.
    دمت گرم داداش ..از نگرانی فراوان دراودریم ...با خودم گفتم از پنلش شاید باشه و خدا تومن پام افتاده..حالا زبونم لال اگر قبول نکردند من چه جوری درستش کنم..میشه یه چیزایی بگی که من امادگیشو داشته باشم..خدا به جونم رحم کنه..اقا اگر این بردی هایی که میگید رو تعویض کنن که توکیفیت تی وی تغییری ایجاد نمیکنه....تعمیاگاههای پانا چجوریاست..خوب با دستگاه ها رفتار میکنن..نره تی وی با یه عیب دیگه برگرده..؟؟
    بازم تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من سری m این تی وی رو دارم
    و فکر نمیکنم سری r این خاصیت رو داشته باشه
    ولی اگه میخوای امتحان کن
    اول زیر نویست باید کنار فایل فیلمت و هم اسم تو یه پوشه رو فلش باشه
    بعد از پخش فیلم دکمه آپشن رو بزن و برو تو تنظیمات فیلم و زیر نویس رو فعال کن
    امیدوارم که بشه
    ممنون دوست من از راهنمایی شما. برای من هم سری m هست اما خوب این روش هم جواب نداد متاسفنه. :(

5. این کاربر از f.eslahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

آقا این دوست تون خودش فروشنده است ، تا به حال شده برای کسی ازش خرید کنی ، چطوری میشه سفارش گذاشت و خرید ؟ اصلا همیچین کاری میکنه؟؟ یا باید حضوری رفت پیشش.
    الان واسه خودم tv اورده خدایی هم سالمه هم بی عیب.این بی گارانتیا یه جورایی به نظر من شانسیه.که خدارو شکر ما داشتیم تا الان.نیازی به حضوری نیست.تلفنی هم میتونم باهاش در تماس باشم و قیمت رو بهت بدم و یا بفرسته واست.البته بستگی به شهرتون هم داره که کجاست(واسه ارسال).اما نکته مهمش اینه بی گارانتیه هرچند نظر شخصی من اینه در صورت خراب شدن هم هزینه ی تعمیرش به اندازه ی اضافه قیمت نمایندگی نیست چون ببری نمایندگی میگن اتفاقا همین یه مورد شما شامل گارانتی نمیشه.نظر شخصیمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من یه تلویزیون پانا پلاسما وی 20 دارم که ازش خیلی هم راضیم... یه مشکل باهاش دارم فقط... فرمت هایی که واسه پخش فیلم از یو اس بی دراه خیلی محدوده... نمیشه فیرم ویرش رو اپدیت کرد که فرمت های بیشتری رو ساپورت کنه؟؟؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

سالام رفقا بنده یه st30 پنجا گرفم،از سر بدشانسی شبش بود 3.850 صبحش شد 4.400 دیگه خلاصه شانس دگه...

اومدم که بیگم آپدیتش کونم ایرادی نره؟ خطری تهدید نمیکندش!؟
    خاصیتش چیه؟ ینی منظورم تغیراتشه...
    Last edited by Dash_borzoo; 27-09-2012 at 15:42.

9. این کاربر از Dash_borzoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

از Poonel خان گل سمبل هم تشکر به عمل می‌آد

11. این کاربر از Dash_borzoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان

من یه تلویزیون پانا پلاسما وی 20 دارم که ازش خیلی هم راضیم... یه مشکل باهاش دارم فقط... فرمت هایی که واسه پخش فیلم از یو اس بی دراه خیلی محدوده... نمیشه فیرم ویرش رو اپدیت کرد که فرمت های بیشتری رو ساپورت کنه؟؟؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟؟
    ممنون
    اگر با گارانتی خریدی که اصلا هیچ آپدیتی براش تا حالا ارائه نشده.اگر هم آپدیتی ارائه بشه همچین قابلیتی بهش اضافه نمیشه.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

سالام رفقا بنده یه st30 پنجا گرفم،از سر بدشانسی شبش بود 3.850 صبحش شد 4.400 دیگه خلاصه شانس دگه...

اومدم که بیگم آپدیتش کونم ایرادی نره؟ خطری تهدید نمیکندش!؟
    خاصیتش چیه؟ ینی منظورم تغیراتشه...
    البت موشکل از اونجایی شوروع مشه که وختی با مودم و بند و بساطاش مخوام تلوزیون و به اینترنت وصل کنم قبل مگه حتمن باس آپدیت شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •