خونه نسبتن نور داره چون یه حاله از دوطرف پا پنجره محاصره شوده،ویلایی،تک طبقه! (اینگا داریم خونه مفروشم والا!!) ولی پرده ها رو بکشیم بیتر مشه.
st50به نظرت قیمتش چیجوریاس؟
خونه نسبتن نور داره چون یه حاله از دوطرف پا پنجره محاصره شوده،ویلایی،تک طبقه! (اینگا داریم خونه مفروشم والا!!) ولی پرده ها رو بکشیم بیتر مشه.
st50به نظرت قیمتش چیجوریاس؟
داداش این ریسیور FULL HDها تاثیر چندانی داره؟
دمت گرم داداش ..از نگرانی فراوان دراودریم ...با خودم گفتم از پنلش شاید باشه و خدا تومن پام افتاده..حالا زبونم لال اگر قبول نکردند من چه جوری درستش کنم..میشه یه چیزایی بگی که من امادگیشو داشته باشم..خدا به جونم رحم کنه..اقا اگر این بردی هایی که میگید رو تعویض کنن که توکیفیت تی وی تغییری ایجاد نمیکنه....تعمیاگاههای پانا چجوریاست..خوب با دستگاه ها رفتار میکنن..نره تی وی با یه عیب دیگه برگرده..؟؟
بازم تشکر
ممنون دوست من از راهنمایی شما. برای من هم سری m هست اما خوب این روش هم جواب نداد متاسفنه. :(
الان واسه خودم tv اورده خدایی هم سالمه هم بی عیب.این بی گارانتیا یه جورایی به نظر من شانسیه.که خدارو شکر ما داشتیم تا الان.نیازی به حضوری نیست.تلفنی هم میتونم باهاش در تماس باشم و قیمت رو بهت بدم و یا بفرسته واست.البته بستگی به شهرتون هم داره که کجاست(واسه ارسال).اما نکته مهمش اینه بی گارانتیه هرچند نظر شخصی من اینه در صورت خراب شدن هم هزینه ی تعمیرش به اندازه ی اضافه قیمت نمایندگی نیست چون ببری نمایندگی میگن اتفاقا همین یه مورد شما شامل گارانتی نمیشه.نظر شخصیمه
سلام دوستان
من یه تلویزیون پانا پلاسما وی 20 دارم که ازش خیلی هم راضیم... یه مشکل باهاش دارم فقط... فرمت هایی که واسه پخش فیلم از یو اس بی دراه خیلی محدوده... نمیشه فیرم ویرش رو اپدیت کرد که فرمت های بیشتری رو ساپورت کنه؟؟؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟؟
ممنون
سالام رفقا بنده یه st30 پنجا گرفم،از سر بدشانسی شبش بود 3.850 صبحش شد 4.400 دیگه خلاصه شانس دگه...
اومدم که بیگم آپدیتش کونم ایرادی نره؟ خطری تهدید نمیکندش!؟
خاصیتش چیه؟ ینی منظورم تغیراتشه...
Last edited by Dash_borzoo; 27-09-2012 at 15:42.
از Poonel خان گل سمبل هم تشکر به عمل میآد
اگر با گارانتی خریدی که اصلا هیچ آپدیتی براش تا حالا ارائه نشده.اگر هم آپدیتی ارائه بشه همچین قابلیتی بهش اضافه نمیشه.
البت موشکل از اونجایی شوروع مشه که وختی با مودم و بند و بساطاش مخوام تلوزیون و به اینترنت وصل کنم قبل مگه حتمن باس آپدیت شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)