دوست عزیزم از راهنمایی شما تشکر می کنم
به نظر شما گزینه ای که جنابعالی اشاره فرمودید در مقایسه با Sennheiser HD 205 II , و یا Razer Kraken Analog Music And Gaming از نظر کیفیت صدا برتر هست؟
با سپاس فراوان از توجه شما
پاینده باشید
دوست عزیزم از راهنمایی شما تشکر می کنم
به نظر شما گزینه ای که جنابعالی اشاره فرمودید در مقایسه با Sennheiser HD 205 II , و یا Razer Kraken Analog Music And Gaming از نظر کیفیت صدا برتر هست؟
با سپاس فراوان از توجه شما
پاینده باشید
سلام.
با در نظر گرفتن اون 8 گزینه توی امضای من، راهنماییم رو در نظر بگیرین. من باشم، همون سوپر لوکس ها رو انتخاب می کنم. شخصاً از صدای سنهایزر زیاد خوشم نمیاد، چون laid back هست (سلیقه شخصی). ریزر، هدفون هاش رو دوست دارم. اگر می تونید، تست کنید، برید تست کنید.
همه محصولات شیائومی داخل چین مدل های تقلبی زیادی دارن ، ولی قیمت های این برند انقدر پایینه که خیلی از مدل های فیک قیمت مساوی یا حتی گاها بیشتر از مدل اصلی دارن ، به خاطر همین فکر کنم احتمال واردات مدل فیک کمه و آوردن جنس اصل عقلانی تره ، مگر اینکه به طرف انداخته باشن و خودش نفهمیده باشه
پست زیر تا حدودی فرق نسخه اصلی و تقلبی رو نشون میده ، البته بعد از آپگرید توسط شیائومی خروجی لاستیکی سیم هدفون از داخل محفظه یه مقدار عوض شده و با این عکس ها فرق داره ولی بقیه عکس ها برای مقایسه قابل استفاده هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Flux هم فکر نمیکنم مدل تقلبی داشته باشه
سایت چاره که نسبتا معتبره هر دو مدل رو داره ، Flux حدودا 150تومن و Piston 2 حدود 80 تومن
تامین کننده شیائومی برای سایت چاره هم گروه شمشاد هست که خیلی از گوشی ها و محصولات دیگه شیائومی به علاوه هر چهار مدل ایرفون شیائومی رو داره ، به خاطر همین میگم به احتمال خیلی زیاد محصولاتش اصله ، ولی بازم چون خودم هنوز ازشون خرید نکردم نمیتونم قطعی نظر بدم
مدل پلاستیکی شیائومی رو نقد و بررسی مناسبی براش پیدا نکردم ، ولی با توجه به سابقه شیائومی فک میکنم اون مدل هم چند برابر قیمتش ارزش داشته باشه و بتونه جای 3590 رو بگیره
Mi Headphones رو هم توی سایتشون نوشتن به زودی
این مدل هم به احتمال زیاد ارزشش در برابر قیمت خیلی بالا باشه ولی هنوز نقد معتبری براش نیومده ، شخصا خیلی مشتاق خریدنشم
--------------------------------------------------------------------------
خب رسیدیم به سوال خودم
اول از همه خیلی ممنون بابت مقایسه
با این تفاسیر فک کنم سبک صدای VSD3S برام مناسب تر از بقیه باشه ، البته اگه تریبلش از 3590 کمتر باشه ، چون بعضی وقتا برام آزار دهنده میشه
حالا سوالی هایی که برام پیش اومد اینه که از لحاظ کیفیت و ساند استیج و وضوح صدا نسبت به Piston 2 در چه سطحیه؟ ارزش ارتقاء رو داره؟ اگر تفاوت زیادی ندارن لطفا چند تا مدل گرونتر تا حدود 150 دلار با همین سبک صدای VSD3S که تفاوتشون واقعا ملموس باشه رو معرفی کنید
راستی کیفیت و سبک صدای VSD5 چطوره؟
خیلی ممنون
میخوام یه هدفون بگیرم که با لپ تاپ سازگار باشه برای موسیقی نمی خوام برای صحبت کردن هدفونی که الان دارم خود به خود صداش کم و زیاد میشه وسط مکالمه صدا رو نمی شنوم قیمتش بیشتر از 50 نباشه و کلا خوب باشه انرژی سیستم بهتره یا پاناسونیک ؟
VSD5 رو چیز معتبری ازش نخوندم، اینطور که من متوجه شدم، مثل اینکه gr07 تریبلش از 3590 مقداری تیزتره. وگرنه گزینه خیلی خوبی بود. گزینه مناسب دیگه، re400 هست که تریبل احتمالاً کمتری از xiamoi داره، ولی چون صداش استاندارده، مطمئناً خیلی گزینه خوبیه. به نظرم اگر اصرار ندارین، فعلاً بالای 100 دلار نرین. Ostry KC06 هم گزینه خیلی خوبیه.
مقدار تریبل:
gr07 > Ostry KC06 > VSD3s > re400
سوند استیج، re400 از Ostry KC06 و VSD3s کوچیکتره مقداری
سلام.
دوستان کسی میتونه صدای SteelSeries Flux In-Ear رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟کلا ایرفون خوبی هست؟
و بین این و jbl j22 و akg q350 و beyerdynamic mmx41 موندم کدوم رو انتخاب کنم...ممنون.
دوستان عزیز میشه لطفا راهنمایی بکنید
بنده برای هدفون روی گوش از هدفون Beyerdynamic Dt770 pro استفاده میکنم
الان میخوام یه داخل گوشی بگیرم
بین دو تا گزینه گیر کردم :
Shure Se425
Sennheiser Ie80
کدوم از اینا رو بگیرم؟؟؟
صدای کدوم بهترو باز تر و حرفه ای تره؟؟
ممنونتونم
معادل هدفونتون توی داخل گوشی ها، بهترین گزینه dunu dn2000 هست.
بین اون دو تا که خودتون گفتین، سنهایزر نزدیکتره به خواستتون.
با سلام و عرض تبریک سال نو
خواهش می کنم به این سوالم پاسخ دهید
آیا mp4 sony می تونه هدفون mdr-ex1000 رو درایو کنه یا نیاز به تیونر پرتابل هست؟
پیشاپیش ممنونم.
سلام
سال نو شما هم مبارک
اگر قدرت پلیرتون در حد آیپاد باشه، به آمپ پرتابل نیاز نداره.
Last edited by rave-87; 27-03-2015 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)