آقا یه سوال فوری فوری
تو رو خدا زود جواب بدین....
واسه تایید کردن مدارک میشه از اداره پست شهرهای دیگه استفاده کرد؟؟؟؟؟![]()
آقا یه سوال فوری فوری
تو رو خدا زود جواب بدین....
واسه تایید کردن مدارک میشه از اداره پست شهرهای دیگه استفاده کرد؟؟؟؟؟![]()
خواهش میکنم سریعتر جوابمو بدید
از نظر رتبه ای بخوای ببینی بچه های اصفهان دانشگاه اصفهانو جلوتر از یزد میزنن(دلیلش هم شهریه که ساکن هستن و موقعیت شهری مسلماَ بهتری داره) در کلا رتبه های قبولی دانشگاه اصفهان بهتر از یزده ...
اما از نظر علمی به نظره من در یه سطح قرار گرفتن ( مخصوصاَ رشته ای مثل برق که واقعا یزد حرفی برای گفتن داره )
اینطور بگم فقط بحث مسافت و سکونت مطرح میشه به هرجایی که نزدیکتری همون بهتره .
تعهدنامه محضری تا اونجایی که من میدونم مخصوص شبانه ها و اونایی هست که قصد گرفتن وام تحصیلی دارن .
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم قبلا یک تاپیک جداگانه زدم کسی جواب نداد
چند تا سوال داشتم
بین رشته مهندسی شیمی و رشته مهندسی نفت بهره برداری از منابع نفت کدوم رشته بهتره؟ و کدومش بازار کارش بیشتره؟ (لطفا نظرتون رو که گفتید دلیلش رو هم بگید)![]()
3 مهر که خوبه دانشگاه شاهرود نوشته 26 شهریور کلاس ها شروع میشه. دی
کسی نگفت تاییدیه تحصیلی چیه؟ از کجا میشه گرفت؟
Last edited by online_amin; 16-09-2011 at 15:53.
به چندتا نکته توجه کنید اول اینکه از سال 89 سیستم تکمیل ظرفیت توی دانشگاه آزاد عملا تغییر کرد و چندبرابر ظرفیت رشته اعلام قبولی میشه و اغلب کار به تکمیل ظرفیت نمیکشه. نکته بعدی اینه که اگر (به احتمال 1درصد ) کار به تکمیل ظرفیت بکشه نهایتا 10نفر نزدیک به آخرین قبولی توی تکمیل ظرفیت شانس قبولی دارن نه بیشتر. این دوست شما باید ببینه چند نفر با آخرین قبولی رشته مورد نظرش اختلاف داره
از نظر من مهندسی شیمی بهتره
چون با مهندسی شیمی خیلی جاها (به غیراز شرکت نفت و پتروشیمی) می تونید مشغول به کار بشید ولی مهندسی نفت اونم بهره برداری هم کارش خییییییییلی سخته و هم این که فقط باید برای بهره برداری کار کنین
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
پولش رو نمی دونم
ولی غذا هم خود خوابگاه گاز داره می تونید درست کنید
توی هر اتاق 2تا اتاق 13 یا 14 متری هست و توی هر کدوم از اون اتاقا 3 نفر هستن
1 دستشویی داره
1حمام داره
1 یخچال هم داره
سرویس وایرلس هم داره
من الان از اردوی صنعتی اصفهان برگشتم. متاسفانه کلاسای ما از پس فردا شروع میشه![]()
منم دانشگاه شهید رجایی ثبت نام کردم. زده کلاسا از فردا شروع میشه
میخواستم بدونم فردا کسی میره کلاس یا نه؟
مال ما از 1م شروع میشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)