سيستمم بد نيست.
رم 2 گيگ
كارت گرافيك 1 گيگ
فكر كنم بخوره به اين بازي.
با اين سيستم ساكر 2009 رو روي حالت High راحت بازي ميكنم.
سيستمم بد نيست.
رم 2 گيگ
كارت گرافيك 1 گيگ
فكر كنم بخوره به اين بازي.
با اين سيستم ساكر 2009 رو روي حالت High راحت بازي ميكنم.
دوست عزیز مدل کارت گرافیکت چیه ؟
مدل cpu هم بگی بد نیست .
متاسفانه تو ایران برای سخت افزار حافظه رو در نظر میگیرن . مثلا میگه من 2 گیگ حافظه gpu دارم تو 512 مگ . پس مال من بهتره !
مثلا یه کارت گرافیک 8500 یک گیگ با یه کارت 9800 با حافظه 512 مگ قابل مقایسه هست ؟ اکثرا که چیزی نمیدونند میگن اولی . اما در اصل دومی درسته .
من سیستمم
دو تا رم 1گیگ
cpu 4
گرافیک 256 جیفورس 8600 gt
اگر گرافیک بازی رو به 3 قسمت تقسیم کنیم روی یک سوم گرافیک بزارم راحت جواب میده اگه بیشر ببرم میلرزه
بازی های دیگرو مسل pes 2009 روی high جواب میده
تازه ما روی% 64 تمومش کردیم
Last edited by Mehdi.ss; 07-01-2009 at 02:42.
منم گرافیکم عین تو است.منم دارم روی مدیوم رو به پایین بازی میکنم. این مشکل از بازی که توسط ایرانی ها کرک شده. فقط از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه.
عزیز از کی تاحالا Razor یا Fedor شدن ایرانی ؟!!!
اصلا ایرانی تو این بازی دست نبرده ...
مشکل اصلی به خاطر اینه که بازی بد تبدیل شده ( از نسخه ی کنسولی )
شما چند تا بازی درست حسابی دیدی که ایرانی ها کرک کرده باشن؟؟؟منم گرافیکم عین تو است.منم دارم روی مدیوم رو به پایین بازی میکنم. این مشکل از بازی که توسط ایرانی ها کرک شده. فقط از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه.
ایرانی فقط مصرف کنندس.
20 درصدی هم در کار نیست.
از تمام گرافیک استفاده میکنه. ولی شما توقع دارید 1000 مگابایت تکسچر رو چطوری تو حافظه ی 256 مگابایتی جا بده؟؟؟
بازی مثل PES2009 اصلا قابل مقایسه نیست با GTA IV. نه سبک و نوع بازی و نه نحوه ی استفاده از گرافیک و رم.من سیستمم
دو تا رم 1گیگ
cpu 4
گرافیک 256 جیفورس 8600 gt
اگر گرافیک بازی رو به 3 قسمت تقسیم کنیم روی یک سوم گرافیک بزارم راحت جواب میده اگه بیشر ببرم میلرزه
بازی های دیگرو مسل pes 2009 روی high جواب میده
تازه ما روی% 64 تمومش کردیم
شما اگر Far Cry2 رو روی HIgh بازی کردی میتونی ایراد بگیری که GTA IV روی High اجرا نمیشه. که واقعا هم نمیشه.
آقا من دوتا فايل از فايلهاي اورجينال GTA IV رو مي خواستم كه مسيرش اينه:grand theft auto iv\common\data كه يكيش اسمش handling و اون يكي vehicles.ide هستش اگه ميشه همين جا واسم آپلودش كنيد .ممنون
دوست من اینجا هست که رم سیستم به کمک کارت میاد.کارت های جدید اگر بینن که مموری کارت کم اورده از رم برای ذخیره تکستچر ها استفاده می کنه.پس فکر می کنین کریسس با اون گرافیک سنگین چطوری روی کارت 4870 که 512 مگابایت حافظه داره اجرا میشه که بعضی وقتا حجم تکستچرها از 2 گیگ هم بیشر میشه!و این بر می گرده به سازنده و البته انجین بازی که به چه شکلی تکستچرها رو ذخیره کنه و از رم و مموری کارت و سی پی یو استفاده کنه که gta:iv از رم برای ذخیره تکستچرها در صورت لزوم استفاده می کنه ولی تکستچر ها با کیفیت پایین و رزولوشن پایین توی رم قرار میگیرن که این بر می گرده به تنبلی سازنده و انجین ضعیف بازی.از تمام گرافیک استفاده میکنه. ولی شما توقع دارید 1000 مگابایت تکسچر رو چطوری تو حافظه ی 256 مگابایتی جا بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)