تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 556 از 639 اولاول ... 56456506546552553554555556557558559560566606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,551 به 5,560 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پیگیری کاهش سود سپرده ها از سوی صاحبان زر و زور ( برای گرفتن وامهای میلیاردی با بهره کم ) در حالیکه خیلی از بانکها هنوز زیر بار پرداخت سود 15 درصد که پیش از این تصویب شده نرفتند با چه توجیهی قابل قبول است ؟
    به نظرم باید سپرده گذاری مدت دار 1-5 ساله رو مثل سابق احیاء کنند اگه میخوان کاهش سود سپرده را دنبال کنند و گرنه اقتصاد خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنند متلاشی خواهد شد
    Last edited by am_64; 15-07-2017 at 16:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

علیک

اولا بانکی که سود نامتعارف بده مقامات گفتن ریسکش زیاده و خطری
    تقریبا هیچ بانکی این سود رو نمیده و سود بالا دادن هم نشانه خوبی نیست نباید اشتباهی فکر کرد چون منابعش خوبه میده
    ولی بانکها در قالب صندوق سرمایه گزاری خیلیاشون این سود رو میدن. پارسیان مسکن شهر و ...
    خودتون داری میگی خیلیا دارن این سود رو میدن. پارسیان، مسکن، شهر
    اینکه حالا اسمش سود بانکی یا صندوق سرمایه گذاری یا کارمزد هست هیچ دلیل قانع کننده ای نیست برای متهم کردن بانک. مهم اینه که بانک مقصد داره این سود و پرداخت میکنه.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خودتون داری میگی خیلیا دارن این سود رو میدن. پارسیان، مسکن، شهر
    من نه بانکی رو تبلیغ میکنم نه تخریب واقعیت رو میگم.
    اینکه حالا اسمش سود بانکی یا صندوق سرمایه گذاری یا کارمزد هست هیچ دلیل قانع کننده ای نیست برای متهم کردن بانک. مهم اینه که بانک مقصد داره این سود و پرداخت میکنه.
    قبلا هم گفتم بانکهایی که سود نامتعارف میدن طبق گفته خود مقامات در خطر هستن. بله صندوق با سپرده تا حدی فرق داره. صندوق سهامی هست درسته بانکها تضمین میکنن در ایران نقد شوندگیش رو ولی بلاخره اسمش صندوق سرمایه گذاری هست.
    الانم بانکها تلاش دارن که مردم رو به سمت سپرده ببرن حالا با هر روشی
    به من هم مربوط نیس این مساله میتونید این رو از روسای بانک مرکزی و مقامات پیگیری کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که بر مسایل اقتصادی وارد هستن خوبه نگاهی به کفایت سرمایه بانکها در سال قبل بکنن
    هر کس اینجا نظر خودش رو با توجه به دیده ها شنیده ها و خوانده ها میده. فک کنم بهتره به جای بحث های دو طرفه نظرمون رو بگیم تا هر کس با ذهن خودش تصمیم گیری کنه. مثلا من نظر خودم رو به ایشون گفتم!
    Last edited by shangil; 15-07-2017 at 18:16.

4. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

پیگیری کاهش سود سپرده ها از سوی صاحبان زر و زور ( برای گرفتن وامهای میلیاردی با بهره کم ) در حالیکه خیلی از بانکها هنوز زیر بار پرداخت سود 15 درصد که پیش از این تصویب شده نرفتند با چه توجیهی قابل قبول است ؟
    به نظرم باید سپرده گذاری مدت دار 1-5 ساله رو مثل سابق احیاء کنند اگه میخوان کاهش سود سپرده را دنبال کنند و گرنه اقتصاد خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنند متلاشی خواهد شد
    همون بانکهایی که امضا کردن سود کم بشه سال پیش، همونها دور زدنش
    دیگه چه انتظاری دارید

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام علیک
    من حدود 1350 میلیون تومان سرمایه دارم که از فروش قطعه زمینی کوچکی بدست آوردم فعلا گذاشتم بانک ملی با سود 21 درصد به طوری که بعد 3 ماه میتونم پولم رو بردارم ولی به اسمه سپرده گذاری ثابت یک ساله می باشد به نظر شما من این پول رو به کدوم کار اقتصادی سرمایه گذاری کنم درسته ماهیانه 24 میلیون میده اما میخوام اصل پولم ضعیف نشه طی مدت طولانی از پیشنهاداتون با ذکر دلیل استقبال میشه
    با تشکر

8. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام علیک
    من حدود 1350 میلیون تومان سرمایه دارم که از فروش قطعه زمینی کوچکی بدست آوردم فعلا گذاشتم بانک ملی با سود 21 درصد به طوری که بعد 3 ماه میتونم پولم رو بردارم ولی به اسمه سپرده گذاری ثابت یک ساله می باشد به نظر شما من این پول رو به کدوم کار اقتصادی سرمایه گذاری کنم درسته ماهیانه 24 میلیون میده اما میخوام اصل پولم ضعیف نشه طی مدت طولانی از پیشنهاداتون با ذکر دلیل استقبال میشه
    با تشکر
    بله تقریبا همه شما رو میشناسن!
    ببینید البته اینجا امور بانکی هست و شاید یه دونه تاپیک مجزا میزدین بهتر بود ولی خب دیگه همینجا جواب میدیم اینم یه جور سرمایه گزاریه
    شما زمینتون رو چون راکد بود فروختین؟!
    اگر میتونید کار راه بندازید خب به نظرم غذاخوری واقعا در حال حاضر گزینه خوبی میتونه باشه. واقعا درامدش زیاده چون مردم هم مثل قدیم غذا نمیپزن!
    پولتون زیاده و دستتون بازه. با این حال هشدار میدم شاید برای مدتی همون سود بانکی رو هم نداشته باشید ولی اگر از افراد مجرب کمک بگیرید بعدا قطعا سوداور میشه.
    یا خرید و فروش. بابا جان جنسی که تهران و اصفهان 10 تومان هست بانه میخری 6 تومان فله ای بخری 4 تومان!! یا از جلفا شهری در شمال تبریز. لوازم ارایشی مفت بخر بیار اصفهان کوفت بفروش!!
    واقعا پول زیاد باشه دست ادم بازه
    ولی اگر حوصله کار ندارید حتما و حتما سودتون رو بدید برا ارز به خصوص یورو و سکه
    شهرریور بخرید اسفند بفروشید حالش رو ببرید. دلار هم هر ماه قسمتی از سودتون بخرید اذر ماه بفروشید.
    خیلی خیلی حرف و پیششنهاد زیاده!!
    وای که اگر یک دهم شما پول داشتم! میشه دست ما رو هم بگیرید؟

10. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله تقریبا همه شما رو میشناسن!
    ببینید البته اینجا امور بانکی هست و شاید یه دونه تاپیک مجزا میزدین بهتر بود ولی خب دیگه همینجا جواب میدیم اینم یه جور سرمایه گزاریه
    شما زمینتون رو چون راکد بود فروختین؟!
    اگر میتونید کار راه بندازید خب به نظرم غذاخوری واقعا در حال حاضر گزینه خوبی میتونه باشه. واقعا درامدش زیاده چون مردم هم مثل قدیم غذا نمیپزن!
    پولتون زیاده و دستتون بازه. با این حال هشدار میدم شاید برای مدتی همون سود بانکی رو هم نداشته باشید ولی اگر از افراد مجرب کمک بگیرید بعدا قطعا سوداور میشه.
    یا خرید و فروش. بابا جان جنسی که تهران و اصفهان 10 تومان هست بانه میخری 6 تومان فله ای بخری 4 تومان!! یا از جلفا شهری در شمال تبریز. لوازم ارایشی مفت بخر بیار اصفهان کوفت بفروش!!
    واقعا پول زیاد باشه دست ادم بازه
    ولی اگر حوصله کار ندارید حتما و حتما سودتون رو بدید برا ارز به خصوص یورو و سکه
    شهرریور بخرید اسفند بفروشید حالش رو ببرید. دلار هم هر ماه قسمتی از سودتون بخرید اذر ماه بفروشید.
    خیلی خیلی حرف و پیششنهاد زیاده!!
    وای که اگر یک دهم شما پول داشتم! میشه دست ما رو هم بگیرید؟
    سلام
    مرسی بابت راهنمایی های بی دریغتون
    من یه جا فقط گفتم این حرفو همه جا نگفتم که میفرمایید همه منو میشناسن! قصدمم خودنمایی یا چیزی تو این مایه ها نبودش
    بله زمین راکد بودش ولی دارای موقعیت عالی برای همین متری 6 تومن فروختمش چون اگه می خواستم بسازم یا شریک بشم به ضررم میشدش و مساله زمان بودش وگرنه نیازی به فروشش نبودش
    از یکی شنیدم که دستش توی اقتصاده یکی از زمین هامو فود کورت بزنم یه ساختمان بالای 5 طبقه به متراژ هر طبقه 700 متر مربع البته این به مبلغ بالایی سرمایه نیاز هستش که من ندارمش الان ولی میشه جورش کردش
    بابت یورو که نمودار زیر زیاد توجیه نداره چی جوری میفرمایید یورو بخرم بفروشم؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    البته این حرفتون تقریبا درسته عدم قطعیت های سکه و یورو بسیار کمتره و به همون میزان سودش کمتر میشه
    بازم تشکر می کنم از نظراتتون آقا
    Last edited by navid_fo; 15-07-2017 at 21:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    مرسی بابت راهنمایی های بی دریغتون
    من یه جا فقط گفتم این حرفو همه جا نگفتم که میفرمایید همه منو میشناسن! قصدمم خودنمایی یا چیزی تو این مایه ها نبودش
    بله زمین راکد بودش ولی دارای موقعیت عالی برای همین متری 6 تومن فروختمش چون اگه می خواستم بسازم یا شریک بشم به ضررم میشدش و مساله زمان بودش وگرنه نیازی به فروشش نبودش
    از یکی شنیدم که دستش توی اقتصاده یکی از زمین هامو فود کورت بزنم یه ساختمان بالای 5 طبقه به متراژ هر طبقه 700 متر مربع البته این به مبلغ بالایی سرمایه نیاز هستش که من ندارمش الان ولی میشه جورش کردش
    بابت یورو که نمودار زیر زیاد توجیه نداره چی جوری میفرمایید یورو بخرم بفروشم؟!
    کد:
    کد:
    البته این حرفتون تقریبا درسته عدم قطعیت های سکه و یورو بسیار کمتره و به همون میزان سودش کمتر میشه
    بازم تشکر می کنم از نظراتتون آقا
    نه اقا جسارت نشه
    آره اون پروژه پول میخواد
    سعی کن اصل سرمایت دس نزنی زیاد وضیت بازار خوب نیس
    از پستات هم معلومه خیلی اهل کار نیستی همون که گفتی پروژه رو مثلا
    اونجوری با ارز نگا نکن
    نگفتم همه پولتون رو گفتم قسمتی از سود رو بزارین کنار برا دلار یورو قطعا ضرر نمیکنین
    مواقع بحران هیچ چی مثل طلا و ارز کمکت نمیکنه!!

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام علیک
    با تشکر
    واردات عزیز
    از دمپایی گرفته تا خودرو
    از کشور دوست چین وارد کنید با سود بسیار بالا بفروشید
    چی وارد کنید؟
    پوشاک
    آرایشی بهداشتی
    الکترونیکی خاص (ساعت هوشمند و ...)
    عطر
    انواع پودر خوردنی مثل قهوه یا فلفل و...
    و هزار و یک قلم کالای دیگه که مصرف روزمره مردمه
    جدی بهتون میگم سود بسیار بسیار بالا در حد 100% دستتون رو میگیره

البته وارد حوزه تخصصی تر هم میتونید بشید که نیاز به سری پیشنیاز ها داره

ضمنا اگه حس وطن دوستی قوی دارید بزنید تو کار تولید
    اگه کمی ضعیف تره حداقل اگه وارد کردین جنس خوب بیارید
    اگر هم مثل خیلیای دیگه هستین همون جنس درجه nام رو بیارید!

15. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

واردات عزیز
    از دمپایی گرفته تا خودرو
    از کشور دوست چین وارد کنید با سود بسیار بالا بفروشید
    چی وارد کنید؟
    پوشاک
    آرایشی بهداشتی
    الکترونیکی خاص (ساعت هوشمند و ...)
    عطر
    انواع پودر خوردنی مثل قهوه یا فلفل و...
    و هزار و یک قلم کالای دیگه که مصرف روزمره مردمه
    جدی بهتون میگم سود بسیار بسیار بالا در حد 100% دستتون رو میگیره

البته وارد حوزه تخصصی تر هم میتونید بشید که نیاز به سری پیشنیاز ها داره

ضمنا اگه حس وطن دوستی قوی دارید بزنید تو کار تولید
    اگه کمی ضعیف تره حداقل اگه وارد کردین جنس خوب بیارید
    اگر هم مثل خیلیای دیگه هستین همون جنس درجه nام رو بیارید!
    اول باید بازار هدف رو مشخص کنه بعد
    همینطوری جنس بیار نمیشه که
    گفتش راحته دردسرش زیاده
    مجوز باید داشته باشه
    در ضمن پول ایشون زیاد نیستااا 350 هزار دلار نهایت.
    کل پولشم اصلا نباید بریه تو این کار تازه نظر دادن در مورد دیگران راحته وقتی خودت صاحب پول میشی میبینی یه میلیاردم رقمی نیس!!
    البته نظر شما محترمه
    با این حال توصیه دارم اگر فرد چسبیده به بدنه دولت و حکومت نیستید قید این کار رو بزنید. از همون بانه جلفا قشم بخره بعد تعیین بازار هدف بهتره
    Last edited by shangil; 16-07-2017 at 07:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •