وای خدا من چقدر باید تو خماری بمونم![]()
وای خدا من چقدر باید تو خماری بمونم![]()
چه قد یواش آپدیت میشه !استپ 1 من 38 مگ ا
استپ 1 تمومصبح اومدم بزنم اشتباهی دستم خورد بسته شد 38 مگ شد 70 مگ
استپ 2 چند مگ ـه ؟![]()
آقا کی چی زده؟ من نبودم می خواهم بخونم....
دعوا دعوا دعوا......
خب با نزدیک تر شدن به روز موعود محدودیت ها شدید تر شده . کانکشن من همش قطع و وصل میشه . من قبلا می تونستم با چیز بازی کنم اما الان دیگه چیز تایم اوت میده . از چیز فروش که پرسیدم گفت از پریروز اینجور شده . خودتون رو آمده کنید ممکنه همین نت هم که داریم قطع شهدیکه بازی هم نمی تونیم نگاه کنیم
![]()
لانچر wow من دیگه باز نمیکنه...Lol ام که کلا بیخیال..نیازی به گفتن چیزی دربارش نیست =)خب با نزدیک تر شدن به روز موعود محدودیت ها شدید تر شده . کانکشن من همش قطع و وصل میشه . من قبلا می تونستم با چیز بازی کنم اما الان دیگه چیز تایم اوت میده . از چیز فروش که پرسیدم گفت از پریروز اینجور شده . خودتون رو آمده کنید ممکنه همین نت هم که داریم قطع شهدیکه بازی هم نمی تونیم نگاه کنیم
![]()
نکن عزیز من نکن....یه ترول با نمک هم که تو تاپیک هست میخوای ازمون بگیری..با چی خوش باشیم...بازی هم که نداریم بکنیمبا توجه به بحث های اخیر که پیش اومد , طبق صلاح دید مدیریت با افرادی که ترول کنند و جو رو متشنج کنند بسته به میزان تخلفشون برخورد میشه که ممکنه این برخورد از اخطار باشه تا برخورد های شدیدتر .
امیدوارم دیگه اینجور پست ها دیده نشن چون به محض دیده شدن پاک میشن .![]()
استپ 2 برای من 50 دقیق بود![]()
آقایون اینترنت من هم تو خونه هم محل کار با نویز مواجه شده
در صورتی که تا 1 ماه پیش اینهمه جنگولک بازی نبود
از شما کسی مشکل نویز داره ؟
نمیدونم چرا وقتی دانلود میکنم با نهایت سرعت دانلود میکنه و هیچ نویزی نیست
تا میرم تو بازی و یا به چیز پی ان وصل میشم نویز پیدا میشه
درسته 50 مگه و اینکه سرعتش خوبه و سریع دانلود میشه
راستی چیجوری بازی میکنی ؟؟؟
منظور با چه نرم افزار عبور از تحریم
نرم افزار چیه دیگه هیچی کار نمیکنه لامصب همه چی رو قطع کردن ارتباط حتی با سایت های خارجی بدون فیلتر هم برای من با کندی انجام میشه (نسبت به قبل)حالا نمیدونم برای شما ها اینطوره یا نه؟قبلنا خیلی سریع سایت لول میومد الان باید دوبار ریلودش کنم.اونم به زور میاد.
Last edited by daniel'; 13-06-2013 at 06:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)