عین مال من
عین مال من
به خدا خود من هم تو جریان نبودم و همین امروز به من اطلاع دادن و سریع تو سایت اعلام کردم.
متاسفانه طراح سایت لیست شارژ الکترونیک رو دیر آپدیت کرده اند
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
عیدی تمدید رو تا پایان دوره میتوانید استفاده کنید و آخر فروردین دیگه سوخت نمیشه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
خیر عیدی تمدید رو تا پایان دوره میتوانید استفاده کنید و آخر فروردین دیگه سوخت نمیشه
Last edited by Sabanet - Support; 18-03-2012 at 23:36.
اگر از حساب شما پول کم شده و تمدید انجام نشده بعد از 72 ساعت از بانک مقصد یعنی همون ملت پول دوباره به حساب شما واریز میشه.
اگر واریز نشد بعد از تعطیلات باید با بانک ملت تماس بگیرید و آنها یه رسید دیجیتال به شما میدهند که ثابت میکنه پول به حساب صبانت در اون تاریخ و زمان واریز شده و شما از طریق اون رسید پولتان را از صبانت پس خواهید گرفت
توجه
دوستان به هیچ وجه در اولین روز از شروع دوره خود ترافیک اضافه نخرید زیرا به دلیل مشکل فنی که در اکانتینگ صبانت هست ترافیک خریداری شده شما محاسبه نخواهد شد.
در صورت تمایل به خرید ترافیک اضافه همیشه صبر کنید تا یک روز از شروع دوره شما سپری بشه و سپس نسبت به خرید ترافیک اقدام کنید.
اقای پشتیبان صبانت این چه بازییه که برای دیدن گزارش کارکرد اکانتم میرم پسوردمو ارور میگیره
ادرسی هم که میرم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این آدرس که شما نوشتی مربوط به ورود کاربران نیست
از طریق لینک زیر وارد شوید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه 2 برابر شده برای من ولی شبانه خراب:
![]()
بابا جمع کنین این بساطو چرا مسخره کردین مردمو عیدانه چیه دیگه . عیدانه ما قبلا رسیده .شبانه اشون سرعتشو آوردن رو 20-10 یه 10 روزی تقریبا دانلود شبانه صفر شد یعنی اصلا نمی صرفید با اون سرعت دانلود کرد بعد که درست شد خوشحال شدیم گفتیم خب حالا اشکال نداره 10 روز شبانه امون پرید دو روز بعد شبانه رو از 4 ساعت رسوندن به یک ساعت الان از ساعت 4 که دیسکانکت میشه یوزر پس ارور میده تا صبح.
واقعا که شورشو درآوردن.کاش همون قبل عید می رفتم قراردادمو فسخ می کردم.
سلام امسال صبا عیدی میده؟پارسال که 1 گیگدادن
حالا اگه بدن میره تو شارژهای رزرو؟
برای من به اعتبار حجمی باقی مونده اضافه شده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)