سلام
من data pack رو دانلود کردم وبا استفاده از xtaf روی فلش کپی کردم , حالا که میخوام اون رو از فلش به xbox کپی کنم نه فایل data pack رو میشناسه و نه میشه اون رو کپی کرد , البته dlc رو میتونم ولی data pack خیر - لطفا کمکم کنید
سلام
من data pack رو دانلود کردم وبا استفاده از xtaf روی فلش کپی کردم , حالا که میخوام اون رو از فلش به xbox کپی کنم نه فایل data pack رو میشناسه و نه میشه اون رو کپی کرد , البته dlc رو میتونم ولی data pack خیر - لطفا کمکم کنید
با درود
تو مسترلیگ آیا میشود مصدومیت یک بازیکن که (C) هست را به A یا B تغییر داد؟
Injury C to Injury A
با سپاس
منم همین مشکل رو توی پچ 1.4 دارم.یکی یه راه حلی بگه...
ابتدا show hidden files کنید و فایل DLC رو اینجا بریزید:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
------------------------------------------------------------
تاریخ آخرین DLC رسمی برای کی هست؟
----------------------------------------------------------
قبل از آغاز مستر لیگ با برنامه های ادیت مثل pes editor می تونید انجام بدید.در وسطای مستر لیگ فکر کنم باید تمرین اختصاصی مثلا برای استقامت(stamina) بزارید به مرور تقویت میشه.با درود
تو مسترلیگ آیا میشود مصدومیت یک بازیکن که (C) هست را به A یا B تغییر داد؟
Injury C to Injury A
با سپاس
Last edited by mohammad_87; 12-02-2011 at 00:44.
اگه دقت کنی من روششو یافتمابتدا show hidden files کنید و فایل DLC رو اینجا بریزید:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
در ضمن این مسیر ریختم کار نکرد
کسی روش کار با pes editor یا pro-evo studio رو اگه داره بذاره ممنون میشم. Highlight
Last edited by حامدمایا; 12-02-2011 at 08:27.
راه حل مشکل مسترلیگ:
تو مسیر نصب بازی یه آیکون قرمز هست به نام PES EDIT . بعد از اجرای اون از سربرگ SWITCHING روی قسمت MASTER LIGUE 1 کلیک می کنیم و مشکل حل می شه. فقط قبلش باید NET FREAMWORK 4 رو سیستم نصب باشه.
حاجی بوگو دیگه...نصفه عمرمون کردی![]()
فایل MAP واسه کیت سرور رو کسی داره ؟ بهد از مدت ها میخوام کیت لیورپول رو وارد کنم این کیت سرور که دانلود کردم فایل مپ نداره .
راستی توی کدوم فولدر باید کیت رو کپی میکردم؟
میشه یه نفر راهنمایی کنه؟
کسی از دوستان خبر نداره کیت سرور که GDB داشته باشه واسه pes 2011 کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)