دقیقا من هم عین مشکل تو رو دارم تو صفحه ی قبلی هم گفتم همه ی پهنای باند مارو پخش کردن بین سایر افراد پینگمنونم شده 2500 همش به خاطر این دانلود مجانی هست که گند زد به عید و اعصابمون
دقیقا من هم عین مشکل تو رو دارم تو صفحه ی قبلی هم گفتم همه ی پهنای باند مارو پخش کردن بین سایر افراد پینگمنونم شده 2500 همش به خاطر این دانلود مجانی هست که گند زد به عید و اعصابمون
پشتیبانی به هیچ کدوم از شماره های شهر ما جواب نمیده!!!!!!!!!آقا من سه روزه با این شماره تماس می گیرم می گه نفر اول صف هستی و دیگه فقط آهنگ می زنه؟؟؟؟
02182208222
مگه پشتیبانی شون خرابه؟؟؟
همین الان با 4 تا موبایلو 2 تا شماره تلفن زنگ زدم همین اوضاعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستمم پارس داره از خونشون زنگ زده همین جوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
آخه آدم چی بگه به اینا!!!!!!!!!!
همیشه حق ما خوزستانیای بدبدخت می خورن!
ای . ...............
........
نترس حق مارم خوردن الان دارن دفعش میکنن![]()
به من هم همین رو گفت اما من بیخیال اینا نمیشم انقدر زنگ میزنم تا درست شه 1 مشت احمق به اسم پشتیبانی که حتی نمیدونه PING چی هست![]()
خب چون همشهری هستیم و هر2 از یه بازاریاب (خزرتارتن) هم adsl گرفتیم .الان اون برگه تبلیغاتی رو برات توضیح میدم.
راستی. شما از 18 دی گرفتی یا خیابون فرهنگ؟؟
اون برگه تبلیغاتی میگه که :
اونایی که سرویس 1 ماهه دارن. اگه 3 ماهه سفارش بدن. 15 روز رایگان
1 ماهه ها. قرارداد جدید 6 ماهه سفارش بدن. 30 روز رایگان.
و ...
پشت همین برگه هم که ادرس داره و چیز خاصی نداری.
تو اون برگه دومی تعرفه های کارت اینترنت نوشته که به کارمون نمیاد
پشت اون برگه هم قیمت انتی ویروس های bitdefender رو زده که مثل اینکه این خزر تارتن نمایندگی انتی ویروس تکسان عصر نوین هم هست.
فقط الکی پول میگیرن من با سرعت 8 دارم دانلود میکنم.
100 رحمت به دیالاپ
موافقم. ما رو دیوونه کردن. خودشونم مسخره.
عزیز طرح نوروزی یعنی اینکه مثلا فرض کنیم شما اینترنتت 512 هست
اگه سرعت قرار دادی شما 512 تقسیم بر 8 = 64 کیلوبایت بر ثانیه باید میبود الان اون 64 کیلوبایت رو بین همشهری هات تقسیم کرده مثلا سرعت تو میشه 12 کیلوبایت بر ثانیه سرعت یه هم شهری دیگه که سرعت قرار دادش 128 هست که میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه میتونه با سرعت تو + 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه
که این عمل هم باعث افزایش پینگ تو میشه هم باعث میشه که کمتر از نصف سرعت قرار دادی سرعت داشته باشی هم باعث میشه توی این 13 روز نتونی از ترافیکی که بهش پول دادی استفاده کنی بعد از اینکه 13 روز تموم شد و اینترنت شما مثلا 10 روز از زمانش باقی مونده میبینید که 17 گیگ هم از ترافیکش باقی مونده
بعد شما برای اینکه ضرر نکنی باید اون 17 گیگ رو با سرعتی که باید به حال سابق برگشته باشه بعد از سیزدهم دانلود کنی که تو 10 روز تموم شه وگرنه پولت میره تو جیب .... و همون 17 گیگی رو که نتونستی تموم کنی باقیش رو که برگشته به خود پارس آنلاین به یکی دیگه میفروشه - ببین چه خوبه !!! قشنگ هم از تو پول اون 17 گیگ رو گرفت هم از یکی دیگه
در مورد پینگ هم هزار نفر میریزن به اینترنت با دادن پیام "مفت باشه کوفت باشه" هر چی میخوان با هر سرعتی دانلود میکنن نتیجه اش هم قطعی اینترنت هر 5 دقیقه برای ماست که سیاه بختیم و پینگ همه ی ملت هم میره بالای 600000 ام اس
حالا فهمیدی پارس آنلاین چه شرکت خوبیه؟ (نه برای مشتری برای کار کنان که معلوم نیست چند برابر حقوق گرفتن این ماه)
شاید بگی اون شعار "مفت باشه کوفت باشه" روی ما هم عمل میکنه ولی نه عزیز جون
چون هم سرعتمون کمتر از قرار داد میشه و هم پینگمون مزخرف تر از عادی میشه هم ترافیکمون میره تو جیب آقایون
واسه همین بهترین شرکت ADSL پارس آنلاین هست در کل جهان![]()
ip که شرکت به شما میده که بستگی داره استاتیک باشه یا داینامیک ولی اون ip ای که وقتی کانکت میشی از شرکت گرفته میشه همیشه فکر نکنم یکسان باشه و دست شما هم باشه تعیین کردنش چون امکانش هست که همزمان شخص دیگه ای با ونا ip کانکت شده باشه
تا حالا رو این قضیه دقت نکرده بودم ولی بعید میدونم شدنی باشه
پارس انلاين خيلي پشتيبانيش ضعيفه اكثر نماينده هاش خيلي سن پايين هستن و با مشتريهاشون سليقه اي برخورد ميكنن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)