يك هفته است در محدوده سيدخندان اوضاع آنتن افتضاح است.
قطعي سيگنال كامل حتي در طبقلت بالاي ساختمان و.......
هيچكس هم پاسخگو نيست.
يك هفته است در محدوده سيدخندان اوضاع آنتن افتضاح است.
قطعي سيگنال كامل حتي در طبقلت بالاي ساختمان و.......
هيچكس هم پاسخگو نيست.
نخواستيم بابا همين مخابرات رو سر مي كنيمصبر ميكنم اين اپراتور سوم از آذر بياد ببينيم اينترنتش چطوره ميخوام تصويري ارائه بده سرعت اينترنتش بايد خوب باشه.
دوستان من ویندوز 7 دارم ...چند شبه که میزارم برای دانلود سیستم بعد 1 ساعت خاموش شده...تنظیمات sleep هم نگاه کردم و گذاشتم روی never ...دو شبه که اینطوری شده...کمک کنید
نه واسه من که پیش نیومده
البته توی یه ساعت هایی افت سرعت پیش میاد(مثلا عصر ها و یا ساعت 10 تا 12 شب) که اینم فکر میکنم بخاطر شلوغی تو این ساعت ها باشه
من شب که دانلود رو شروع میکنم راحت 7 تا 8 گیگ رو تا صبح دانلود میکنم با سرویس 2 مگ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان کسی مشکل پینگ نداره؟
اگه میشه یه تست با سرور لندن یا فرانکفورت بگیرید
و پینگتون رو با 4.2.2.4 هم تست کنید
ممنون![]()
اصلا برای تغییر نوع کاربری نیازی به ساخت اکانت جدید و مودم اشتراکی نیست شما میتونستی با همون مدرک برای همون شناسه درخواست تغییر کاربری رو بدی و فقط از اول ماه فعال میشد. اما مودم اشتراکی درد سری که داره این هست که اگر با حساب اصلی کار نشه و غیر فعال و تعلیق بشه شما هم دیکه نمیتونی استفاده بکنی. این رو هم مد نظر داشته باشید
ببین تو اگه میخوای مودم جدید سفارش بدی احتیاجی به اشتراکی کردن مودم نیست
اگه مودم جدید میخوای سفارش بدی از طریق سایتشون سفارشتو میدی نوع اشتراکم شرکتی میزنی
اگه نه میخوای از مودم قبلیت استفاده کنی موقع ثبت نام قسمت تهیه مودم از ایرانسل رو خیر میزنی
باید آدرس مک مودمو با شناسه صاحب مودمو وارد کنی بعد یه درخواست میره واسه صاحب مودم که از کنترل حساب اینترنتی میشه تاییدش کرد یا رد
نه مشکلی پیش نمیاد چون که نوع حسابت دیگه شرکتیه
من از چیز پ/ی/ ا/ن اس/اس/اچ استفاده میکنم مشکلی ندارم
اس/اس/اچ هم روی وی پی اس ویندوز خودم واسه استفاده شخصی اوکی کردم با برنامه winsshd v5.2
واسه استفاده شخصی تا 10تا یوزر بت free میده واسه استفاده تجاری 30 روز تریال میده که باید لایسنس بخری واسش
تست ها رو همین الان گرفتم:
نه اصلا سرعت تغیر نمیکنه
ولی ایرانسل 128 اصلا توصیه نمیشه سرعت دانلود 15kb
من زنگ زدم 707گفت اشتراک قبلیت نوعش خانگیه نمیشه تغیر داد به شرکتی
حساب اصلی هم 128 طرح آزاد که گفت اگه هر 3ماه ازش استفاده نشه مودم از شبکه ایرانسل خارج میشه
گفت در حد چند صفحه باز کنی کافیه
ماهی 1 مگ ازش استفاده میکنم پس مشکلی پیش نمیاد
اقا دمت گرم من دیروز ثبت نام اینترنتی کردم امروز هم پول رو پرداخت کردم و زنگ زدم گفتن تا 72 ساعت دیگه میان برای نصب!!!ببین تو اگه میخوای مودم جدید سفارش بدی احتیاجی به اشتراکی کردن مودم نیست
اگه مودم جدید میخوای سفارش بدی از طریق سایتشون سفارشتو میدی نوع اشتراکم شرکتی میزنی
اگه نه میخوای از مودم قبلیت استفاده کنی موقع ثبت نام قسمت تهیه مودم از ایرانسل رو خیر میزنی
باید آدرس مک مودمو با شناسه صاحب مودمو وارد کنی بعد یه درخواست میره واسه صاحب مودم که از کنترل حساب اینترنتی میشه تاییدش کرد یا رد
نه مشکلی پیش نمیاد چون که نوع حسابت دیگه شرکتیه
حالا واقعا تا 3 روز دیگه میان یا اذیت میکنن؟
قربونت
فقط شرمنده دیر جواب دادم چون شهرستان بودم
بستگی به شانست داره
واسه من که فرداش نصاب زنگ زد امد واسه نصب
تازه ثبت نامم ساعت 2 نصف شب بود
ولی شنیدم واسه بعضی از دوستان تا 1 ماه هم لفطش دادن
البته اون موقع نوع مودم وا فای رو تموم کرده بودن واسه همین طول کشید نصب
من كه با ساكسس جديدا خريدم استفاده ميكنم با برنامه proxifer هم امنيت بالايي داره و هم سرعت عالي داره
بله من هم موافق این قضیه هستم...من خودم روی سرور خودم کانفیگ کردم و دارم استفاده می کنم...از دوستان کسی خواست میتونه خصوصی بده...باهاش کنار میام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)