آقای رایان ست جامو 426 و دنون 1912 برای یک اتاق 5.5 در 7 مناسب هست یا هال خیلی کوچیکه و بهتره پولمو واسه این سینما هدر ندم. من سیستمو رو در یه فاصله 5.5 در 3.5 می خوام چینش کنم.
(توجه 5.5 عرض هاله)
آقای رایان ست جامو 426 و دنون 1912 برای یک اتاق 5.5 در 7 مناسب هست یا هال خیلی کوچیکه و بهتره پولمو واسه این سینما هدر ندم. من سیستمو رو در یه فاصله 5.5 در 3.5 می خوام چینش کنم.
(توجه 5.5 عرض هاله)
اگر سونی می پسندید با توجه به بودجتون مدل خوبیه.من از سونی مدل SZ1000 رو می پسندم که قیمتش از بودجه شما 200 تومن بالاتره.
دوست من
این ست که مگید به تفکیک چقدر هزینه داره ؟
ممنون
من امتحان کردم.فایل MP3 رو از روی فلش پخش می کنه.البته من 1912 دارم ولی تو مشخصات اشاره ای بهش نشده و احتمالا 1612 هم پخش می کنه.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
فاصلتون مناسبه.سیستم خوبی میشه.
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
قبلا زیر 500 تومن بود.فکر کنم 480 اینا و قیمت آخری هم که داشتم حدود یک ماه پیش 550 تومن بود.
این قیمت رو بدون ساب ووفر بهت داد؟
250 بلوری پلیر
750 آمپ
650 طبق قیمتی که دوستمون تو پست بالایی اعلام کرده برای بلندگو
50 هزینه سیم بلندگو
سلام
با عرض تشکر فراوان از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو با سایرین به اشتراک گذاشتن به خصوص آقای رایان عزیز،
با توجه به میزان هزینه در نظر گرفته شده و همچنین با توجه به فضای 25~30 متری که داشتم یکی از این پکیج های سینمای denon که دوستان معرفی کرده بودن رو گرفتم (1312xp) از نظر صدا من چون صدای سری قبلی رو نشنیدم نمی تونم مقایسه کنم ولی می تونم بگم که این فوق العاده است (برای فضای من) حالا از دوستان تقاضا دارم که منو در خرید یه بلوری پلیر 3D راهنمایی کنن که مشخصات زیر رو داشته باشه:
1- مشکلی با پخش دیسک های بلوری موجود بازار (به اصطلاح فروشنده ها کپی اورجینال) نداشته باشه
2- چون ال ای دی سونی دارم و نمی تونم mkv رو ببینم می خواهم حتماً MKV های 1080p رو مثلاً تا 30 GB بتونه نمایش بده (هم از روی دیسک و هم از روی هارد)
3- با فرمت NTFS مشکلی نداشته باشه.
4- اگر لطف کردید و مدلی رو معرفی کردید میشه اگه نقطه ضعفی هم داره بگید؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم دارم نمی دونم مرتبط هست یا نه!
در ارتباط با همون دیسک های بلوری موجود در بازار (به اصطلاح فروشنده ها کپی اورجینال) می خوام بدونم که آیا کیفیت صدا و تصویر اونها با ورژن اصلی که از روی اون کپی می شوند فرقی میکنه؟
خیلی ممنون
شبکه سینما خانگی pioneer BCS-717 یعنی دستگاه بلوری xv-bd717w رو با مودم 3COM راه انداختم ولی فعلاً با مودم D-Link موفق نشدم. ولی وقتی خواستم یه فایل ویدئویی رو پخش کنم نوشت video resolution not supported !
با فلش مموری هم تست کردم چند تا فایل مختلف 1080 رو بازم همین رو نوشت ولی رزولوشن پایین تر رو پخش کرد! یعنی چی آخه!!! من دستگاه بلوری نگرفتم که ویدئو SD ببینم! حالا با شبکه میگیم شاید پهنای باندش نکشه برای 1080 ولی با کول دیسک دیگه معنی نداره تلویزیون 1080 پخش کنه دستگاه بلوری نکنه!!! اعصابم خورد شد.
راهی هست؟
خود تلویزیون هم قربونش برم نزدیک 3 تومن پولش رو دادم نه رو خودش وایرلس داخلی داشت نه دانگل داشت!
Last edited by siamak_mu; 06-01-2012 at 12:27.
من تابستون خريدم 380
یک ماه پیش قیمت گرفتم 550
این فراسو هم اچ دی داره هم قیمتش 10 تا 20 هزار تومن ارزون تره همینو بخریم چطوره مشکل خاصی که نداره . یه مقایسه ای اگر بین دستگاههای موجود بشه بد نیست
در ضمن فلش رو اگه دستگاه روشن باشه مشکلی نداره بزنیم یا در بیاریم چون من یه فلشهام اینطوری مرخص شد
عکس تزئینیه
Last edited by mohsen1104; 06-01-2012 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)