ساخت سونی آسیا (چین )
قیمتش هم حدود 1550
ساخت سونی آسیا (چین )
قیمتش هم حدود 1550
اگر صفحه نمایش رو در نظر نگیریم این مدل از ایسر رو پیشنهاد میکنم.
صفحه نمایش سونی خیلی سر تر هست !
1558 در مقابل 3060 از اچ پی در حده پشه هم نیست ! نمیدونم چطور داری این ها رو مقایسه می کنی ؟؟؟؟
چند وقت پیش این مطلب رو تو فروم گذاشتم و تنها یه نفر بهم جواب ولی از ممنون که بی جواب نگذاشتین.
اما می خواستمن بدونم از سری G ایسوس دو کانفیک وجود داره G51HX 3D و G51JX که قیمت هر کدومشون فرق می کنه.
سوالی که دارم اینه آیا سری 3D در ایران موجود هست و قیمتش چنده؟
آیا کسی این لب تاپ رو از نظر اجرای کار های گرافیکی تست کرده؟
هنوز نتونستم به قطعیت برسم چون پول زیادی میخوام بدم یکمی می ترسم. لطفا کمک کنید.
اگه مدل های پیشنهادی دارین بگین؟!
هست فکر کنم قیمتش 2.3-2.4 هست ولی بعید میدونم گزینه ی خوبی باشه.
سلام
به نطر شما تا 1250 تا 1.300 مدل y560 لینوو با پردازنده i5 و گپرافیک 5730 مورد خوبی هست با این قیمت دیگه چه مورد هایی وجود داره
میشه دلیلشه بگید؟
چه کانفیگی از چه برندی بهتره؟
من یه سوالی دارم. البته محدود به رنج قیمت این تاپیک نمیشه.
سوالم اینه که آیا میشه لپ تاپ رو بجای کامپیوتر رومیزی و اصلی استفاده کرد؟ یعنی با زیاد روشن موندن آسیب نمی بیه؟
چون من کامپیوتر رومیزیم رو بعضی اوقات بخاطر دانلود فایلهای حجیم ، ساعات زیادی روشنش میذارم.
اگه نخوای باهاش بازی کنی بله میشه . من خودم یک لپتاپ دارم از 11 سال پیش تا زمانی که جوابمو میداد باهاش کار میکردم روزی نبود که زیر 10 ساعت روشن نباشه . از اون لحاظ خیالت تخت . ولی بازی که بخوای بکنی . گرماش زیاد میشه . هر چند خیلیا براشون مسعله ای نیست و همینجوری پدرشو در میارن .
1- واقعاً؟
مثلا من اگه یه لپ تاپ وایو EC بگیرم. میتونم برای دانلود فایلهای حجیم روشنش بذارم؟
چقدر میتونم روشن بذارمش؟ مثلا 24 ساعتم میشه؟!؟
2- این بازی که گفتید حتی فن هم مشکلش رو رفع نمیکنه؟
3- اگه با بازی داغ میکنه پس قاعدتاً نمیشه باهاش انیمیشن رندر کرد. درسته؟
چون رندر انیمیشن ممکنه ساعتها طول بکشه.
Last edited by Nocturne; 12-10-2010 at 15:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)